Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    17. Veljača 2021. 16:39

Nika i J.b🤗😥

BAJOMA
    17. Veljača 2021. 16:43

Ruska1986

Evo i nas dvije! Prvo, zao mi je zbog losih beta, a tebi, Sanjich, cestitam na super beti! 🙂
    Bila ja na pregledu i sve je u najboljem redu! Ja skroz zatvorena, cerviks 45mm(inace je 48 mm ali ovisi o mjerenju tako je to sve ok), plodne vode vise neg dovoljno i beba koja je toliko ludovala i bila aktivna da ju nikako nije mogao uslikat 🙂 cula sam i srce, ali ono sta me najvise osvijestilo da sam trudna(znam da cudno zvuci) je to sta me provjeravao dal sam zatvorena i napipao joj glavicu 🤗🤗🤗 meni tek onda postalo sve tako nekako realno.. jos jednom idem kod njega(MTB, 17.03.) i tad ce mi napravit CTG i narucit me u trudnicku ambulantu, di cu vec ic rodit(dvoumim se izmedju Petrove i Vinogradske al mislim da ce bit ova druga). I moram do slijedeceg puta napravit ponovo RH faktor jer sam ga radila prije trudnoce pa da se tu sta nije promijenilo.. Koliko sam skuzila, ako je negativan, radi se i u 28 tt i opet oko 34tt, a ako je pozitivan onda samo oko 34 tt(da znate, ja sam pozitivna). I da, beba ima tocno 2 kile 🙂 prasica mala 🤭🤭 Sve u svemu, G. je bas super doktor i bas lijepo sve objasni i odgovori na sve.. Fizicki nije los(al nije moj tip), al ovako sam stvarno odusevljena sa svakim pregledom.

❤️❤️❤️❤️ Velikaa cura🥰🥰🥰

17. Veljača 2021. 16:44

Magnolia

Ina85

Evo to sam dobila danas.
    https://ibb.co/VN2RpYK
    Sad nemam vremena poslje cu procitat svih 30 stranica u zaostatku 😅

Točno mi je upala u oko recenica o tsh🤔🤔🤔, gornje granice.

koje gornje granice? Gornje referentnog ili gornje za MPO. Ne nalazim u nalazu koliki je Ina85 TSH
    Koliki je tebi?
    Aura, kod kojeg si ti doktora u KBC? ja sam na konzultacije i u Cito i u KBC išla s nalazom na kojem je TSH 2,66 i nitko nije ništa komentirao...dobro, već sam odavno skontala da sam ja ionako od svih njih bila otpisana i prije nego sam krenila, pa me ljudi nisu htjeli bezveze zamarat s još nečim kad ionako od toga svega ništa, ali svejedno me svaki put iznova naljuti

VM
    17. Veljača 2021. 16:46

Cure, ja sam se sad cula s doktorom i usrala se se ko grlica. Rekao je da u petak moramvaditi betu, daje ova beta dosta visoka a malo pala. Odmah moram prestati s terapijom i ako pocnem jako krvariti s bolovima hitno u bolnicu jer je vrlo moguce da je ovo vanmatericna. Jel itko imao slucaj kao ja????!!!!

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

BAJOMA
    17. Veljača 2021. 16:47

VM

Cure, evo mene s losom vijescu, beta pala sa 100.7 na 98. Znaci nista, idemo sveee ispocetka. Tako blizu a tako daleko.
    Nadam se da mengu necu cekati tjednima.
    Taj ciklus sam imala najvise jajnih stanica i najbolje kvalitete do sad i zato mi je zao i strah me sta ce biti u iducim ciklusima.
    Ali ja se ne dam 😁

🤗

17. Veljača 2021. 16:52

Bozma 🍀🐞

Magnolia

Ina85

Evo to sam dobila danas.

koje gornje granice? Gornje referentnog ili gornje za MPO. Ne nalazim u nalazu koliki je Ina85 TSH
    Koliki je tebi?
    Aura, kod kojeg si ti doktora u KBC? ja sam na konzultacije i u Cito i u KBC išla s nalazom na kojem je TSH 2,66 i nitko nije ništa komentirao…dobro, već sam odavno skontala da sam ja ionako od svih njih bila otpisana i prije nego sam krenila, pa me ljudi nisu htjeli bezveze zamarat s još nečim kad ionako od toga svega ništa, ali svejedno me svaki put iznova naljuti

Mislim da je rijec o gornjoj refer. Tvoj tsh je idealan, ne uzimas nikakvu terapiju i takav je prirodno. Meni jer imam hipotireozu taj tsh seta, nikako ga ne mogu ustaliti da mi bude npr. od 1 do 2, nego seta od 1 do 4 npr a to su velike razlike i sokovi za organizam. Zato meni traže sto niži, bliži donjim ref. vrijednostima. 
    Vidim da je i ina dobila andol za svoje mutacije.

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    17. Veljača 2021. 16:52

VM baš mi je žao 😭❤️. Ali čudno mi je da je u 2 dana beta pala za samo 2... Nešto se tu čudno desilo i ima doktor pravo. Izvadi betu da vidiš šta se desilo.
    Čitala sam sinoć da ukoliko beta raste duplo za 2 dana i dok se desi ovakva stvar, da pada svakih 36 sati za duplo... Tako da mi ovaj tvoj scenarij nekako zbilja čudan. Neka me netko ispravi ako griješim.... Ali da samo za 2 padne. Baš čudno. Ajde da je palo na 70 pa ok.. Ali za 2 🙄🙄🙄🙄

endometrioza

Dashuri
    17. Veljača 2021. 16:56

Bozma 🍀🐞

Magnolia

Ina85

Evo to sam dobila danas.

Koliki je tebi?
    Aura, kod kojeg si ti doktora u KBC? ja sam na konzultacije i u Cito i u KBC išla s nalazom na kojem je TSH 2,66 i nitko nije ništa komentirao…dobro, već sam odavno skontala da sam ja ionako od svih njih bila otpisana i prije nego sam krenila, pa me ljudi nisu htjeli bezveze zamarat s još nečim kad ionako od toga svega ništa, ali svejedno me svaki put iznova naljuti

Ja sam muku mučila sa doktorima endokrinolozima u Splitu, jer mi je TSH i pod terapijom divlja, sa 2 skoci na 5 pa se opet vrati na 3. Otisla sam u Zg u Petrovu bolnicu gdje mi je endokrinologica uštimala terapiju da Tsh miruje na 2, ali mi je rekla da nije zadovoljna ni s tim, jer je optimalno da ga spustim oko 1, 5 do 2. 
    Ona se meni brine oko TSH, ginekolozi znaju samo za Tsh, hormoni ft3 i ft4 utjecu na Tsh, njih treba iregulirat terapijom da Tsh bude dobar.

05.12.2022 💗

Sara 🌸
    17. Veljača 2021. 16:57

Ruska1986

Evo i nas dvije! Prvo, zao mi je zbog losih beta, a tebi, Sanjich, cestitam na super beti! 🙂
    Bila ja na pregledu i sve je u najboljem redu! Ja skroz zatvorena, cerviks 45mm(inace je 48 mm ali ovisi o mjerenju tako je to sve ok), plodne vode vise neg dovoljno i beba koja je toliko ludovala i bila aktivna da ju nikako nije mogao uslikat 🙂 cula sam i srce, ali ono sta me najvise osvijestilo da sam trudna(znam da cudno zvuci) je to sta me provjeravao dal sam zatvorena i napipao joj glavicu 🤗🤗🤗 meni tek onda postalo sve tako nekako realno.. jos jednom idem kod njega(MTB, 17.03.) i tad ce mi napravit CTG i narucit me u trudnicku ambulantu, di cu vec ic rodit(dvoumim se izmedju Petrove i Vinogradske al mislim da ce bit ova druga). I moram do slijedeceg puta napravit ponovo RH faktor jer sam ga radila prije trudnoce pa da se tu sta nije promijenilo.. Koliko sam skuzila, ako je negativan, radi se i u 28 tt i opet oko 34tt, a ako je pozitivan onda samo oko 34 tt(da znate, ja sam pozitivna). I da, beba ima tocno 2 kile 🙂 prasica mala 🤭🤭 Sve u svemu, G. je bas super doktor i bas lijepo sve objasni i odgovori na sve.. Fizicki nije los(al nije moj tip), al ovako sam stvarno odusevljena sa svakim pregledom.

🥰 još maaaalo 🌸🌸🌸

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Dashuri
    17. Veljača 2021. 16:58

Magnolia

Bozma 🍀🐞

Magnolia

Ina85

Evo to sam dobila danas.

Koliki je tebi?

Mislim da je rijec o gornjoj refer. Tvoj tsh je idealan, ne uzimas nikakvu terapiju i takav je prirodno. Meni jer imam hipotireozu taj tsh seta, nikako ga ne mogu ustaliti da mi bude npr. od 1 do 2, nego seta od 1 do 4 npr a to su velike razlike i sokovi za organizam. Zato meni traže sto niži, bliži donjim ref. vrijednostima.
    Vidim da je i ina dobila andol za svoje mutacije.

Da, točno to. #samehere

05.12.2022 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.