AuroraBvidim u vašem potpisu da je bila izvanmaternična, kakva je bila beta? Je rasla ili padala? Ako je padala kakvim tokom? Kakvi su Vam simptomi bili?
Sad imam 1000pitanja, strah me da nije vanmaternična. U ponedjeljak moja beta 19,3, danas 17,4.
Danas prekinula terapiju, nema nekih bolova osim neke sitne sitne kontrakcije,jedva osjetljive. Dr mi se jos nije javila a ja na iglama 🙄
Hihihi, AuroraB nam izgleda kao da ima 90 godina pa je ljudi persiraju, hihihi
Jako je mala šansa da ti je vanmaternična jer pada. Aurori je rasla. Kod VM obično raste, ali ima čudan rast.
Svejedno, izvadi betu za nekoliko dana da vidiš da je otišla dole. I bez brige, do sranja može doći tek kad naraste zametak toliko da može izazvati oštećenja - a to je kad je beta osjetno preko 1000.
💔💔💔
AuroraBvidim u vašem potpisu da je bila izvanmaternična, kakva je bila beta? Je rasla ili padala? Ako je padala kakvim tokom? Kakvi su Vam simptomi bili?
Sad imam 1000pitanja, strah me da nije vanmaternična. U ponedjeljak moja beta 19,3, danas 17,4.
Danas prekinula terapiju, nema nekih bolova osim neke sitne sitne kontrakcije,jedva osjetljive. Dr mi se jos nije javila a ja na iglama 🙄
Njoj je bila rasla.. Tako da ako tvoja vec pada to je dobar znak da bi trebalo biti okej.. Ja bi na tvom mjestu popiskila test u ponedjeljak da sam mirna..
Ali svakako vidi i sta ti doktor kaze 😘😘
Hvala cure MTB i Sanjich 🥰
Puno ste me umirile, šta bih ja bez vas svih ❤
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
MTB pratimo se.
FSH 7.3, LH 9.5. A tebi?
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Hej nece ti se nista dogodit s tako malom betom... meni ti je rasla do 400 i kad sam prekinula sa terapijom se samo ocistilo od sebe... doktor je rekao da je to toliko malo da nista ne moze nama napraviti... kad stanes sa terapijom ona ce ti se skroz spustiti... jer meni ti je to spustanje bete trajalo skoro mjesec dana, mozda i duze, vise se ne sjecam... ali svakako ti isprati da je ona pala... eto nadam se da sam ti pomogla..
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Hej nece ti se nista dogodit s tako malom betom… meni ti je rasla do 400 i kad sam prekinula sa terapijom se samo ocistilo od sebe… doktor je rekao da je to toliko malo da nista ne moze nama napraviti… kad stanes sa terapijom ona ce ti se skroz spustiti… jer meni ti je to spustanje bete trajalo skoro mjesec dana, mozda i duze, vise se ne sjecam… ali svakako ti isprati da je ona pala… eto nadam se da sam ti pomogla..
Puno ste pomogli 🥰 hvala
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
MTB pratimo se.
FSH 7.3, LH 9.5. A tebi?
Meni piše u potpisu Meni su 8 i 9.
Imaš inverziju, zato su ti dali Puregon. Tako su i meni u prvom postupku dali Gonal - koji je zapravo ista stvar, radi se o čistom FSH. Samo mi je sad dodao i Menopur jer on zna dobro pogurnuti nas starije.
Skraćeno, dobru si tu terapiju dali, držmo fige da tvoje tijelo dobro reagira na nju.
💔💔💔
VM stalno ulazim da vidim jesi se javila ❤️ 🙏
Nadam se lijepim vijestima…
Dadica, javim se u 16.30, odmah iza posla. Nalaz stoji u mailu. Nemrem tu sad to gledat zbog reakcije, ne znam kak ću reagirat. Glupo mi je na poslu tulit ak mi dođe
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Nadam se lijepim vijestima…Dadica, javim se u 16.30, odmah iza posla. Nalaz stoji u mailu. Nemrem tu sad to gledat zbog reakcije, ne znam kak ću reagirat. Glupo mi je na poslu tulit ak mi dođe
Jako te dobro razumijem, tako sam i ja znala mail držati u mailboxu do boljeg trenutka.
Drži se, a mi ovdje navijamo za tebe.
💔💔💔
Nadam se lijepim vijestima…Dadica, javim se u 16.30, odmah iza posla. Nalaz stoji u mailu. Nemrem tu sad to gledat zbog reakcije, ne znam kak ću reagirat. Glupo mi je na poslu tulit ak mi dođe
Koji ti je mail da pokušam provaliti 🤣🤣🤣🤣🤣
Ja se nadam da ćeš tuliti, ali samo od sreće ❤️🙏
Stvarno, ali stvaaaaarno želim da ovo bude jedna divna priča ❤️
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji