Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    17. Veljača 2021. 15:36

Evo i nas dvije! Prvo, zao mi je zbog losih beta, a tebi, Sanjich, cestitam na super beti! 🙂
    Bila ja na pregledu i sve je u najboljem redu! Ja skroz zatvorena, cerviks 45mm(inace je 48 mm ali ovisi o mjerenju tako je to sve ok), plodne vode vise neg dovoljno i beba koja je toliko ludovala i bila aktivna da ju nikako nije mogao uslikat 🙂 cula sam i srce, ali ono sta me najvise osvijestilo da sam trudna(znam da cudno zvuci) je to sta me provjeravao dal sam zatvorena i napipao joj glavicu 🤗🤗🤗 meni tek onda postalo sve tako nekako realno.. jos jednom idem kod njega(MTB, 17.03.) i tad ce mi napravit  CTG i narucit me u trudnicku ambulantu, di cu vec ic rodit(dvoumim se izmedju Petrove i Vinogradske al mislim da ce bit ova druga). I moram do slijedeceg puta napravit ponovo RH faktor jer sam ga radila prije trudnoce pa da se tu sta nije promijenilo.. Koliko sam skuzila, ako je negativan, radi se i u 28 tt i opet oko 34tt, a ako je pozitivan onda samo oko 34 tt(da znate, ja sam pozitivna). I da, beba ima tocno 2 kile 🙂 prasica mala 🤭🤭 Sve u svemu, G. je bas super doktor i bas lijepo sve objasni i odgovori na sve.. Fizicki nije los(al nije moj tip), al ovako sam stvarno odusevljena sa svakim pregledom. 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

AuroraB
    17. Veljača 2021. 15:37

Nika0302 znam da ti nije danas dan, vjeruj mi proći će taj osjećaj i biti ćeš bolje, ali molim te nemoj me poštivati😂 Riknula sam kad sam to vidjela, a onda drugi put kad sam vidjela da si i Anksimoron počastila😂 Nismo mi tako stare, biti ćeš i ti u našim godinama😂🤗
    Sve su ti curke već odgovorile... Moja beta je rasla i to pravilno, što je dosta neuobičajeno, samo neki mali postotak bude tako i još k tome da se razvije i plod. 
    Super je što ti beta pada, u pitanju je biokemijska trudnoća... ali svakako napravi test kroz par dana da provjeriš da slučajno nebi tamnila crtica. Kod izvanmaternične trudnoće, a posebno kad je vraćeno više zametaka, se može dogoditi da beta pada pa opet raste, ali to je pri puno većim brojkama nego je tvoja. Ne brini, sve će to biti okej! Biokemijska je isto super znak😽

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

manemoj
    17. Veljača 2021. 15:41

Ruska ajme pa ti ćeš još malo roditi, jel moguće da sam ja tako dugo na forumu.. došla kad si ti brojala ja mislim manje od 10 tjedana.. uff kako vrijeme leti 🎉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Ruska1986
    17. Veljača 2021. 15:44

manemoj

Ruska ajme pa ti ćeš još malo roditi, jel moguće da sam ja tako dugo na forumu.. došla kad si ti brojala ja mislim manje od 10 tjedana.. uff kako vrijeme leti 🎉

Daaaa! 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ kad mi je reko vidimo se slij put oko 36 tt, bilo mi je ajmeee.. I sve sestre komentiraju da ne vjeruju kako je to tako brzo proslo! 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Tuma
    17. Veljača 2021. 15:50

Sanjich wuhuuuuu super je beta!!! 🥰🥰
    Ruska1986 ajme 2 kg😍😍 divno💓💓
    Dada bit će sve oke, nemoj ponavljat nagle pokrete i dizat pretesko, al ništa neće biti od današnjeg pokreta 😊 i vjerujem da će beta sutra biti preko 1000 🤞
    Vm držimo fige, nadam se da će se danas ipak lijepo poduplati i iznenaditi te🙏

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• *.Women_name.*
    17. Veljača 2021. 15:57

Ruska1986

Evo i nas dvije! Prvo, zao mi je zbog losih beta, a tebi, Sanjich, cestitam na super beti! 🙂
    Bila ja na pregledu i sve je u najboljem redu! Ja skroz zatvorena, cerviks 45mm(inace je 48 mm ali ovisi o mjerenju tako je to sve ok), plodne vode vise neg dovoljno i beba koja je toliko ludovala i bila aktivna da ju nikako nije mogao uslikat 🙂 cula sam i srce, ali ono sta me najvise osvijestilo da sam trudna(znam da cudno zvuci) je to sta me provjeravao dal sam zatvorena i napipao joj glavicu 🤗🤗🤗 meni tek onda postalo sve tako nekako realno.. jos jednom idem kod njega(MTB, 17.03.) i tad ce mi napravit CTG i narucit me u trudnicku ambulantu, di cu vec ic rodit(dvoumim se izmedju Petrove i Vinogradske al mislim da ce bit ova druga). I moram do slijedeceg puta napravit ponovo RH faktor jer sam ga radila prije trudnoce pa da se tu sta nije promijenilo.. Koliko sam skuzila, ako je negativan, radi se i u 28 tt i opet oko 34tt, a ako je pozitivan onda samo oko 34 tt(da znate, ja sam pozitivna). I da, beba ima tocno 2 kile 🙂 prasica mala 🤭🤭 Sve u svemu, G. je bas super doktor i bas lijepo sve objasni i odgovori na sve.. Fizicki nije los(al nije moj tip), al ovako sam stvarno odusevljena sa svakim pregledom.

Odlične vijesti 😍😍😍🥰 brzo će princeza

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Veljača 2021. 15:59

Ruska1986, hihihi, ipak ti nije zadnji put kod njega. 
    Drago mi je da si zadovoljna s mojim dečkom. Je li bio posebno prpošan sad kad se opet viđamo? 
    Nađemo se kod njega kad ja dođem na svoj prvi UZV sa bebicom, a ti na svoj zadnji kod njega. 

Gospođo AuroraB, ne koprcajte se. To je to, u tim ste godinama gdje Vam se svi automatski dižu u tramvaju i persiraju Vas. 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    17. Veljača 2021. 15:59

Teja drago mi je da je sve okej 🤩🤩

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Ina85
    17. Veljača 2021. 16:07

Evo to sam dobila danas. 
    https://ibb.co/VN2RpYK
    Sad nemam vremena poslje cu procitat svih 30 stranica u zaostatku 😅 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    17. Veljača 2021. 16:09

Tuma hvala ti ❤️ i ja se nadam lijepoj beti. S obzirom da je prva bila na 9dnt, onda se sada stvarno nadam puno većem broju. Testić izgleda obećavajuće 🥰🥰
    Ruska1986 tvoja mala karate kid baby ❤️❤️ baš sam happy što je sve super. Makar nisam ni sumnjala u drugačije. Još malo pa se vas dvije družite 🤗❤️
    Cure gdje nam je Nikitta, dali se tko čuje sa njom?
    Niki draga ako nas čitaš, šaljem ti ogromne pozdrave i nadam se da si dobro 🤗❤️

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.