Hej Anchy svako jutro isto.. po noći sanjam da brišem krv pa ujutro budem sretna što se to nije dogodilo 😅
Ti?
Uff 🙄 gadni snovi…evo laganini ludim dok čekamo nalaze..jučer sam očistila pola kuće,a danas kad dodem s posla ostatak 😅 ne znam sta bi vise radila da ne razmisljam o tome 🤦🏽♀️
Aaaa ja sad imam poštedu, sve muž radi 😅
Prekjučer on prebaci na nogomet a ja samo kažem ljubavi bebi se ne gleda nogomet 😂😂😂..jadan on samnom, jedina sreća mu je što stalno spavam pa tad ima mira 😅
Kad očekujete nalaze?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Monkica osjetit ces ih vcrs il ujutro, samo nek “buknu”🙈 sve je ok, ne brini.
Lucy kako si? Vrlim do neba😘
I ja tebe i ja tebeŽelim ti od srca da te ta krvaruckanja prestanu zezat i da su se te bebe čvrsto ulovile!
Pa ok sam,ono,spermio nam se pogoršao totalno,tako da mi očekivanja nisu na visokim granamaInače,ako na pregledu prije sljedeće menge bude sve ok tj bez nekih cista i to,onda tada startam pa kaj bude.Nisam nešto ekstra uzbuđena ni opterećena postupkom,zatrpana obavezama i aktivnostima na najjače i tak nekako vrijeme prolazi.
Hvala što brineš
Lucy, da te malo utješim. 🤗 Nama je u zadnjem postupku spermiogram bio asthenoteratozoospermia, prije toga od normo do oligo... Nekim čudom sam prirodno zatrudnila niti mjesec dana od tog zadnjeg spermiograma. Pa sad ti reci...🤷
Manemoj krajem mjeseca...
Hahahaha pa naravno da je bitno sta beba zeli 😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Dobro jutro žene 🥰
AuroraB drago mi je da je prigodan i da si to riješila 🥰 žao mi je što je boljelo, ali ajd sad je gotovo 😊 i baš me zanima što su ti rekli dr i što si odlučila...
Miss žao mi je da si se bolovi vratili, ali kako Women_name kaže, možda su od pregleda. U svakom slučaju nadam se da će danas biti lakše i da neces trebat normabel. ❤️
Sretno svima koji nešto imaju danas, nema liste pa ne znam što je na programu 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Pozdrav cure 💗 Citala sam do 2 ujutro ovu temu i zaspala prije nego sam ista napisala 😅
Hvala na savjetima svima koje imate iskustva, po vasim uputama sam bila krenula na sve pretrage.
Svi su mi govorili : "Ma samo se trebas opustiti", "Previse si napeta", "Doci ce kad bude vrijeme", "Nece pod stresom" itd 💆🏼♀️
Ja sam poslusala Ruska, MTB i Nina😁
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
Jutro cure, opet malo citam na preskokce ali lovim vas😉.
Aurora bas mi je žao da je bilo bolno, ali sad je gotovo i ti si to super odradila 🥰.
Miss- drzi se, žao mi je da opet boli💔.
To je sve kaj sam uspjela zalolovit, jos cekamo Aurorin izvjestaj s konzultacija 😊.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Jutro cure.... meni fali da sam u postupku ... toliko da bi isla pratiti ovulaciju ... pitati dr da idemo sa necim sami- letrozol/klomifen samo da se nesto dogada :)
Moram se dobro pripremiti za konzultacije koje mi dolaze 🤣
Pripremila tekicu za pitanja!
Narucila knjigu all starts with the egg!
Inam konzultacije 6.4. U beti i kod dečka od MTB, 8.4. Cu otici vidjeti sto kaze prof Vrcic na koju sad dijetu 😎🤣
Vas pratim redovito Iako ne tipkam toliko 💕
Aurora meni su rekli da boli ako je neprohodno ja se 3 puta onesvjestila tako da te razumijem
Miss mozda je to stvarno od pregleda, odmaraj koliko mozes spavaj.. Nadam se da ce bit bolje
Vuky ti se ozbiljno sprema tako treba 💪🤞, neznam jesi kad bila kod Vrčića ali pripremi se 🙈
Jana85 onaj koji ti je rekao da se opusti sa nezna on nista, mene to tako ljuti da ti nemogu rec..
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Monkica osjetit ces ih vcrs il ujutro, samo nek “buknu”🙈 sve je ok, ne brini.
Lucy kako si? Vrlim do neba😘
I ja tebe i ja tebeŽelim ti od srca da te ta krvaruckanja prestanu zezat i da su se te bebe čvrsto ulovile!
Pa ok sam,ono,spermio nam se pogoršao totalno,tako da mi očekivanja nisu na visokim granamaInače,ako na pregledu prije sljedeće menge bude sve ok tj bez nekih cista i to,onda tada startam pa kaj bude.Nisam nešto ekstra uzbuđena ni opterećena postupkom,zatrpana obavezama i aktivnostima na najjače i tak nekako vrijeme prolazi.
Hvala što brineš
Lucy, da te malo utješim. 🤗 Nama je u zadnjem postupku spermiogram bio asthenoteratozoospermia, prije toga od normo do oligo… Nekim čudom sam prirodno zatrudnila niti mjesec dana od tog zadnjeg spermiograma. Pa sad ti reci…🤷
Hvala ti na utjesi, ma uvijek mi je lijepo to čuti, iako mislim da su to stvarno iznimke.
Nekako uopće ne vjerujem više da bi se to prirodno moglo dogoditi budući da se nije i sa boljim nalazims.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Pozdrav cure 💗 Citala sam do 2 ujutro ovu temu i zaspala prije nego sam ista napisala 😅
Hvala na savjetima svima koje imate iskustva, po vasim uputama sam bila krenula na sve pretrage.
Svi su mi govorili : "Ma samo se trebas opustiti", "Previse si napeta", "Doci ce kad bude vrijeme", "Nece pod stresom" itd 💆🏼♀️
Ja sam poslusala Ruska, MTB i Nina😁
Dobrodosla😊! Ovo "opusti se" mi digne tlak svaki put dok cujem,a cujem cesto🙈. Nek si ti nama tu i korak bliže svojoj bebici♥️.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Sortiraj odgovore
Najstariji