Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    18. Ožujak 2021. 09:46

Sunny_

Lucyinthesky

Sunny_

Ruska svaka ti čast💗 već te vidim kao mamu…Katarina ruši sve pred sobom, a ti sve 4 u zrak i piješ kavuAurora💗💗 super što si bila još jednom u IVFu i sad mirno možeš donijeti ispravnu odluku za sebe. Ovaj dio sa Ruskom mi je bašAnchy321 još maloooo💪🤞
    sve ostalo sam pozaboravljala što sam pročitala
    _______
    ja sam sinoc pogledala onu emisiju o neplodnosti u Hr i baš sam se izbedirala … kad oni to krenu stručno razglabati i nabrajati brojke i statistike odma mi nije dobroovaj forum je čista pozitiva i dok vaš čitam uopće nemam osječaj da je MPO nešto neobicno, a kamoli strašno. Baš nekak na sve ovo gledam pozitivnije otkad vas pratim. Pa eto jedno veliko HVALAAAA💗💗💗 od mene što postojite i što pišete ovolike romane koje nitko ne može stić pročitat

Jel imaš možda neki link gdje se to može pogledati?

https://hrti.hrt.hr/live/tv
    ideš na programski vodic - datum 16.03.
    emisija je bila na HRT 1 kasno navecer 23.50 sati… tako nešto

Hvala ti 👍

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

vuky
    18. Ožujak 2021. 09:47

MTB moram ga srediti ;)
    Za GK ne mogu taj vikend, taman ćemo se vratiti vik prije od gore, a treba mi 8h i 1000kn do gore i nazad, ali ako možete pomaknuti subotu prije- onda upadam ili ću se priključiti sljedećem druženju.... a sad idem skratiti potpis ;)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Ožujak 2021. 09:49

vuky

MTB moram ga srediti ;)
    Za GK ne mogu taj vikend, taman ćemo se vratiti vik prije od gore, a treba mi 8h i 1000kn do gore i nazad, ali ako možete pomaknuti subotu prije- onda upadam ili ću se priključiti sljedećem druženju…. a sad idem skratiti potpis ;)

Nisam ti ja rekla da središ potpis u smislu da ga skratiš, nego da upišeš GK unutra 

💔💔💔

Lucyinthesky
    18. Ožujak 2021. 09:50

vuky

Nina on mi je vodio ovaj postupak, pa mi je u 5mj prošle godine rekao da smršavim 8kg u mjesec dana… Jesam i održavam kilažu ( ali tad sam imala višak kg od 2 stimulacije, nakon prvog lockdowna i emotivnog prejedanja - da ne pričam da sam prije nego smo ušli kod njega pojeli 2 ručka i popili barem 1l vode ;) ) Znači sad sam na kilaži koja je ok za mene 175cm/70 kg - moglo bi manje ali nikad nisam ni imala puno manje kg… i inače imam dosta i mišića i tak. Ali znaš da je kod njega osnova biti skinny …

Meni se to čini skroz solidna kilaža, pogotovo ako si mišićava koliko sam skužila 👍Kad si skinula tih 8 jel bio konačno zadovoljan?

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

Lucyinthesky
    18. Ožujak 2021. 09:51

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

vuky

Nina on mi je vodio ovaj postupak, pa mi je u 5mj prošle godine rekao da smršavim 8kg u mjesec dana… Jesam i održavam kilažu ( ali tad sam imala višak kg od 2 stimulacije, nakon prvog lockdowna i emotivnog prejedanja - da ne pričam da sam prije nego smo ušli kod njega pojeli 2 ručka i popili barem 1l vode ;) ) Znači sad sam na kilaži koja je ok za mene 175cm/70 kg - moglo bi manje ali nikad nisam ni imala puno manje kg… i inače imam dosta i mišića i tak. Ali znaš da je kod njega osnova biti skinny …

Ja sam prasence u odnosu na tebe
    Ali slatko prasence.

Nemoj se tako "častiti", ja sam sigurna da pretjeruješ 😊

🧍‍♂️42-od astheno-normo

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Ožujak 2021. 09:59

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

vuky

Ja sam prasence u odnosu na tebe
    Ali slatko prasence.

Nemoj se tako "častiti", ja sam sigurna da pretjeruješ 😊

Ne, očito sam dosta jača od vuky. Nije to meni problem, ja sam sebi slatka. 
    Bila sam u životu ozbiljno debela, ovo sad je meni super. Ne bi me ubilo da izgubim koji kg i pazim na prehranu i vježbam (doduše, puno manje otkad sam u postupcima), ali ne maltretiram se da dostignem neki ideal jer u mom slučaju to odvede u poremećaj prehrane (bila sam u oba spektra, i kostur i tenk).

💔💔💔

vuky
    18. Ožujak 2021. 09:59

MTB ja sam došla kod njega u top formi . dizala sam utege ono tipa 70-80kg u čučnju i DL ko od šale, bench 50kg, military press 45kg, mogla sam skakati, trčati, što god- tak da jesam ja imala viška ali....
    Vjerujem da nisi prasence, ne pretjeruj  ja sam loše građena- noge, bokovi guzica plus size, struk cice s-m ...borba cijeli život .....
    uglavnom, napisala sam svoj postupak u Petrovoj, sad sam ljuta kad sam to sabrala- vas smijem upilati, pa da čujem što kažete....

vuky
    18. Ožujak 2021. 10:05

MTB  morala sam skratiti jer niš nisam mogla upisati  A ne mogu stvarno.... tek ću početi raditi, već uzela free taj tjedan iza Uskrsa jer tako mm može i malu ćemo onda uzeti gore malo, praznici su ... tako da baš teoretski ne mogu :/ mogu tu subotu 10.4. Baš sam sad dole, daleko od svega...Bogu iza nogu

Ruska1986
    18. Ožujak 2021. 10:05

AuroraB

Evo curke da vam se javim, iako sam krepana od umora, nisam pratila dva dana forum, ali vidim da su avatari tu 💕💕💕
    Obavila sam danas hsg, izuzetno nelagodna pretraga🥴🥴🥴, iako je doktorica bila nježna i puštala je kontrast u nekoliko navrata… Jajovod je bio prohodan u globalu. Zapinjalo je malo na početku, dalje je dobro prolazilo (tako piše i u nalazu).Rekla je da je to uredno, ali da boli jer je takva pretraga… Znojila sam se i išle su mi suze, poslije mi je bilo slabo pa su mi dale bajaderu, a tokom pregleda su me sestre također dragale i opuštale🍓🍓🍓 Pa sad recite…
    Toliko sam.iscrpljena od danšnjeg dana iz nekoliko razloga, da ne znam niti koliko da idem u detalje jer mi se oči sklapaju, ali svratila sam danas na jedno mjesto prije hsg-a tako da budem milijun posto sigurna gdje ću i pod kojom terpijom obaviti sljedeći postupak. A to mjesto je tamo gdje radi dr. G., mikrolokacija njegova ordinacija🤠 Najvažnije u cijelom boravku kod njih je što mislim da sam vidjela Ruska1986, ali nisam pratila forum i nisam znala da li bi ona trebala danas biti tamo ili ne!! Stoga sam samo buljala u nju i dvoumila se dal da viknem:"Hej Ruska, jesi li to ti?!" Sad vidim da si to stvarno bila ti i neopisivo mi je žao što nisam riskirala ispasti idiot i javiti ti se! Pogledale smo se dok si izlazila, ja sam sjedila u haljini na točke kod vješalica. Da li si me vidjela?😊😊 P.s. Drago mi je da je sve dobro na kraju🧡
    Imam još neke stvari za napisati, ali ostavljam za sutra nakon posla!
    Puse svima, vrlim vas💙💜🧡💛

Prvo, zao mi je sta ti je ovo bilo bolno 😔 a druga stvar, pa bas mi je zao sta mi se nisi javila. Iskreno, kad sam izlazila, vise mi je bilo u glavi da nemam uputnicu za bolnicu uopce i dal cu me primit na pregled bez nje tako da nikog nisam ni registrirala 🙈 bas mi je zao... ❤💜 jesi ti isla odma iza mene? Jer su ga sestre bile zvale da ga neko ceka, al se moj pregled bas oduzio, a on nije htio ubrzavat 💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

vuky
    18. Ožujak 2021. 10:07

Lucyinthesky

vuky

Meni se to čini skroz solidna kilaža, pogotovo ako si mišićava koliko sam skužila 👍Kad si skinula tih 8 jel bio konačno zadovoljan?

Da, da.... uzeo me tam za primjer i govorio specijalizantima i sestrama. Vidite kako se može .....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.