Ruska svaka ti čast💗 već te vidim kao mamu…Katarina ruši sve pred sobom, a ti sve 4 u zrak i piješ kavuAurora💗💗 super što si bila još jednom u IVFu i sad mirno možeš donijeti ispravnu odluku za sebe. Ovaj dio sa Ruskom mi je baš
Anchy321 još maloooo💪🤞
sve ostalo sam pozaboravljala što sam pročitala
_______
ja sam sinoc pogledala onu emisiju o neplodnosti u Hr i baš sam se izbedirala … kad oni to krenu stručno razglabati i nabrajati brojke i statistike odma mi nije dobroovaj forum je čista pozitiva i dok vaš čitam uopće nemam osječaj da je MPO nešto neobicno, a kamoli strašno. Baš nekak na sve ovo gledam pozitivnije otkad vas pratim. Pa eto jedno veliko HVALAAAA💗💗💗 od mene što postojite i što pišete ovolike romane koje nitko ne može stić pročitat
Jel imaš možda neki link gdje se to može pogledati?
https://hrti.hrt.hr/live/tv
ideš na programski vodic - datum 16.03.
emisija je bila na HRT 1 kasno navecer 23.50 sati… tako nešto
Hvala ti 👍
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MTB moram ga srediti ;)
Za GK ne mogu taj vikend, taman ćemo se vratiti vik prije od gore, a treba mi 8h i 1000kn do gore i nazad, ali ako možete pomaknuti subotu prije- onda upadam ili ću se priključiti sljedećem druženju.... a sad idem skratiti potpis ;)
MTB moram ga srediti ;)
Za GK ne mogu taj vikend, taman ćemo se vratiti vik prije od gore, a treba mi 8h i 1000kn do gore i nazad, ali ako možete pomaknuti subotu prije- onda upadam ili ću se priključiti sljedećem druženju…. a sad idem skratiti potpis ;)
Nisam ti ja rekla da središ potpis u smislu da ga skratiš, nego da upišeš GK unutra
💔💔💔
Nina on mi je vodio ovaj postupak, pa mi je u 5mj prošle godine rekao da smršavim 8kg u mjesec dana… Jesam i održavam kilažu ( ali tad sam imala višak kg od 2 stimulacije, nakon prvog lockdowna i emotivnog prejedanja - da ne pričam da sam prije nego smo ušli kod njega pojeli 2 ručka i popili barem 1l vode ;) ) Znači sad sam na kilaži koja je ok za mene 175cm/70 kg - moglo bi manje ali nikad nisam ni imala puno manje kg… i inače imam dosta i mišića i tak. Ali znaš da je kod njega osnova biti skinny …
Meni se to čini skroz solidna kilaža, pogotovo ako si mišićava koliko sam skužila 👍Kad si skinula tih 8 jel bio konačno zadovoljan?
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Nina on mi je vodio ovaj postupak, pa mi je u 5mj prošle godine rekao da smršavim 8kg u mjesec dana… Jesam i održavam kilažu ( ali tad sam imala višak kg od 2 stimulacije, nakon prvog lockdowna i emotivnog prejedanja - da ne pričam da sam prije nego smo ušli kod njega pojeli 2 ručka i popili barem 1l vode ;) ) Znači sad sam na kilaži koja je ok za mene 175cm/70 kg - moglo bi manje ali nikad nisam ni imala puno manje kg… i inače imam dosta i mišića i tak. Ali znaš da je kod njega osnova biti skinny …
Ja sam prasence u odnosu na tebe
Ali slatko prasence.
Nemoj se tako "častiti", ja sam sigurna da pretjeruješ 😊
🧍♂️42-od astheno-normo
Ja sam prasence u odnosu na tebe
Ali slatko prasence.
Nemoj se tako "častiti", ja sam sigurna da pretjeruješ 😊
Ne, očito sam dosta jača od vuky. Nije to meni problem, ja sam sebi slatka.
Bila sam u životu ozbiljno debela, ovo sad je meni super. Ne bi me ubilo da izgubim koji kg i pazim na prehranu i vježbam (doduše, puno manje otkad sam u postupcima), ali ne maltretiram se da dostignem neki ideal jer u mom slučaju to odvede u poremećaj prehrane (bila sam u oba spektra, i kostur i tenk).
💔💔💔
MTB ja sam došla kod njega u top formi . dizala sam utege ono tipa 70-80kg u čučnju i DL ko od šale, bench 50kg, military press 45kg, mogla sam skakati, trčati, što god- tak da jesam ja imala viška ali....
Vjerujem da nisi prasence, ne pretjeruj ja sam loše građena- noge, bokovi guzica plus size, struk cice s-m ...borba cijeli život .....
uglavnom, napisala sam svoj postupak u Petrovoj, sad sam ljuta kad sam to sabrala- vas smijem upilati, pa da čujem što kažete....
MTB morala sam skratiti jer niš nisam mogla upisati A ne mogu stvarno.... tek ću početi raditi, već uzela free taj tjedan iza Uskrsa jer tako mm može i malu ćemo onda uzeti gore malo, praznici su ... tako da baš teoretski ne mogu :/ mogu tu subotu 10.4.
Baš sam sad dole, daleko od svega...Bogu iza nogu
Evo curke da vam se javim, iako sam krepana od umora, nisam pratila dva dana forum, ali vidim da su avatari tu 💕💕💕
Obavila sam danas hsg, izuzetno nelagodna pretraga🥴🥴🥴, iako je doktorica bila nježna i puštala je kontrast u nekoliko navrata… Jajovod je bio prohodan u globalu. Zapinjalo je malo na početku, dalje je dobro prolazilo (tako piše i u nalazu).Rekla je da je to uredno, ali da boli jer je takva pretraga… Znojila sam se i išle su mi suze, poslije mi je bilo slabo pa su mi dale bajaderu, a tokom pregleda su me sestre također dragale i opuštale🍓🍓🍓 Pa sad recite…
Toliko sam.iscrpljena od danšnjeg dana iz nekoliko razloga, da ne znam niti koliko da idem u detalje jer mi se oči sklapaju, ali svratila sam danas na jedno mjesto prije hsg-a tako da budem milijun posto sigurna gdje ću i pod kojom terpijom obaviti sljedeći postupak. A to mjesto je tamo gdje radi dr. G., mikrolokacija njegova ordinacija🤠 Najvažnije u cijelom boravku kod njih je što mislim da sam vidjela Ruska1986, ali nisam pratila forum i nisam znala da li bi ona trebala danas biti tamo ili ne!! Stoga sam samo buljala u nju i dvoumila se dal da viknem:"Hej Ruska, jesi li to ti?!" Sad vidim da si to stvarno bila ti i neopisivo mi je žao što nisam riskirala ispasti idiot i javiti ti se! Pogledale smo se dok si izlazila, ja sam sjedila u haljini na točke kod vješalica. Da li si me vidjela?😊😊 P.s. Drago mi je da je sve dobro na kraju🧡
Imam još neke stvari za napisati, ali ostavljam za sutra nakon posla!
Puse svima, vrlim vas💙💜🧡💛
Prvo, zao mi je sta ti je ovo bilo bolno 😔 a druga stvar, pa bas mi je zao sta mi se nisi javila. Iskreno, kad sam izlazila, vise mi je bilo u glavi da nemam uputnicu za bolnicu uopce i dal cu me primit na pregled bez nje tako da nikog nisam ni registrirala 🙈 bas mi je zao... ❤💜 jesi ti isla odma iza mene? Jer su ga sestre bile zvale da ga neko ceka, al se moj pregled bas oduzio, a on nije htio ubrzavat 💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Meni se to čini skroz solidna kilaža, pogotovo ako si mišićava koliko sam skužila 👍Kad si skinula tih 8 jel bio konačno zadovoljan?
Da, da.... uzeo me tam za primjer i govorio specijalizantima i sestrama. Vidite kako se može .....
Sortiraj odgovore
Najstariji