Evo curke da vam se javim, iako sam krepana od umora, nisam pratila dva dana forum, ali vidim da su avatari tu 💕💕💕
Obavila sam danas hsg, izuzetno nelagodna pretraga🥴🥴🥴, iako je doktorica bila nježna i puštala je kontrast u nekoliko navrata… Jajovod je bio prohodan u globalu. Zapinjalo je malo na početku, dalje je dobro prolazilo (tako piše i u nalazu).Rekla je da je to uredno, ali da boli jer je takva pretraga… Znojila sam se i išle su mi suze, poslije mi je bilo slabo pa su mi dale bajaderu, a tokom pregleda su me sestre također dragale i opuštale🍓🍓🍓 Pa sad recite…
Toliko sam.iscrpljena od danšnjeg dana iz nekoliko razloga, da ne znam niti koliko da idem u detalje jer mi se oči sklapaju, ali svratila sam danas na jedno mjesto prije hsg-a tako da budem milijun posto sigurna gdje ću i pod kojom terpijom obaviti sljedeći postupak. A to mjesto je tamo gdje radi dr. G., mikrolokacija njegova ordinacija🤠 Najvažnije u cijelom boravku kod njih je što mislim da sam vidjela Ruska1986, ali nisam pratila forum i nisam znala da li bi ona trebala danas biti tamo ili ne!! Stoga sam samo buljala u nju i dvoumila se dal da viknem:"Hej Ruska, jesi li to ti?!" Sad vidim da si to stvarno bila ti i neopisivo mi je žao što nisam riskirala ispasti idiot i javiti ti se! Pogledale smo se dok si izlazila, ja sam sjedila u haljini na točke kod vješalica. Da li si me vidjela?😊😊 P.s. Drago mi je da je sve dobro na kraju🧡
Imam još neke stvari za napisati, ali ostavljam za sutra nakon posla!
Puse svima, vrlim vas💙💜🧡💛
Drago mi je da je sve ok 🥰🥰 Nadam se da si zadovoljna sa konzultacijama i da si sigurna sto dalje❤❤ A ovo sa Ruskom1986 je toliko divno ❣❣❣
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Dobra vecer i od mene 🥰🥰🥰😍❤️
https://ibb.co/fG0mH7j
Predivna je 🥰🥰🥰 kakva kosicaaaa 🥰❤
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Women_name ja sam mala zenica pa mi bebuska bucmasta 😂😂
Ma ne brinem se, bitno da je sve ok. Ne dobivam puno kg i to je najbitnije, neka ona samo bude zdrava makar bila i bucka smucka. 😍
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Bajo1 predivna ti je curica 🥰🥰🥰🥰
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
A daaaaj Bajo pa koliko si stavila? 15 min.. to nisam ni stigla vidjeti 😭
Aurora baš mi žao da je bolilo. Kako to da ideš kod Gića? Nekako sam dobila dojam da si baš jako zadovoljna svojom doktoricom u Petrovoj i da se super osjećaš uz nju...
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
AuroraB pa zakaj si isla na kontrast i mucila se? Pisala sam ja vec par puta da u zg imas s ex em pjenom i da ne boli 😏
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ruska vraćam se unazad samo da pročitam kako je bilo danas..i stvarno si carica, baš sam sretna da je sve ok na kraju..i da te nas Gić lijepo i brižno ispratio..nek do kraja sve bude super, tu smo i navijamo, poletit će to..svaka ti čast!
Vidim da ste neke pisale o prirodnom FETu..kad je za njega indikacija zna li netko? Jesam mozda trebala reći da želim? Nije me ništa pitao iako imam redovne ovulacije i debljinu endometrija uvijek ok..pa.sad si mislim jesam li mogla izbjeći filanje lijekovima..
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Lita1234 😘
MTB sutra stiže izvještaj😊
Ribic naručena sam još prije mjesec dana od svoje mpo doktorice bila, tako da nisam htjela to mijenjati... ali hvala na informaciji, sigurna sam da će neke cure baš zbog toga se odlučiti na takvu vrstu pretrage.
Manemoj dobar ti je dojam u vezi moje doktorice... Mene su u IVF-u automatski nakon prošlog postupka upisali na listu za 5mj., a kako se tome bliži vrijeme, kao i mom postupku u 4mj u Petrovoj, sam htjela iskoristiti priliku i čuti još jedno mišljenje o tome kakvu bi mi oni terepiju dali i da se malo to sve skupa prokomentira. Sutra ću vam napisati što mi je sve G. rekao, a što moja doktorica... 🌷
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Lita1234 😘MTBsutra stiže izvještaj😊
Ribicnaručena sam još prije mjesec dana od svoje mpo doktorice bila, tako da nisam htjela to mijenjati… ali hvala na informaciji, sigurna sam da će neke cure baš zbog toga se odlučiti na takvu vrstu pretrage.
Manemojdobar ti je dojam u vezi moje doktorice… Mene su u IVF-u automatski nakon prošlog postupka upisali na listu za 5mj., a kako se tome bliži vrijeme, kao i mom postupku u 4mj u Petrovoj, sam htjela iskoristiti priliku i čuti još jedno mišljenje o tome kakvu bi mi oni terepiju dali i da se malo to sve skupa prokomentira. Sutra ću vam napisati što mi je sve G. rekao, a što moja doktorica… 🌷
Aurora super mi je tvoj plan i sama mislim tako napraviti; čuti i njih i Vinogradsku..sretno sutra☺
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Sortiraj odgovore
Najstariji