Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    17. Ožujak 2021. 21:26

BjeliS 💕👣

Ruska1986

blacksheep

Nije mi jasno tko prati trudnoću kad uspiješ ostat trudna.. MPO specijalist ili socijalni ginić ?

Pa bar na prvi UVZ bi trebala mozda kod MPO doktora, a dalje mozes i kod svog. Ja sam ovdje ostala jer mi je prva trudnoca a i imam i viska para pa sto da ne 😂😂 salim se, sigurnije mi je nekako bilo ovdje ostat, bar sad prvi put.

https://youtu.be/hFxNJ2bfJfM

😂😂😂😂 otprilike 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    17. Ožujak 2021. 21:27

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

Ruska1986

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky, očito mu Ruska1986 baš i nije draga.

Ma kome ona ne bi bila draga ovako cool 😎😉

A slušaj, Gić samo što ne stoji na nekom prometnom križanju i dijeli svoj broj prolaznicima. Njoj ga nije dao. Sigurno postoji dobar razlog za to 😂😂

Zapela je u birtiji, nije ni dosla do krizanja 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Sta da van kazem, djevojke? Ja ostavljam dojam na one starije 🦊 🤭🤭 Vlasnika klinike sam odusevila… 😂😂😂 ovi mladi ocito jos dobro vide pa nisu zainteresirani 😂😂😂😂

Iako, mozda i ovaj stari 🦊 se pravi da mu se svidjam sam da mi moze svaki put neku drugu cifru lupit 😂😂😂

Šta te briga, ti imaš "besplatno" knjigu 😂😂😂😂😂

Pa da, jos me to nekako drzi na zivotu! Kad god pomislim da sam ruzna, samo pogledam to remek djelo i skuzim kolko vas ju nije dobilo 😜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

BAJOMA
    17. Ožujak 2021. 21:32

BjeliS 💕👣

Ruska1986

blacksheep

Nije mi jasno tko prati trudnoću kad uspiješ ostat trudna.. MPO specijalist ili socijalni ginić ?

Pa bar na prvi UVZ bi trebala mozda kod MPO doktora, a dalje mozes i kod svog. Ja sam ovdje ostala jer mi je prva trudnoca a i imam i viska para pa sto da ne 😂😂 salim se, sigurnije mi je nekako bilo ovdje ostat, bar sad prvi put.

https://youtu.be/hFxNJ2bfJfM

😂😂😂

BAJOMA
    17. Ožujak 2021. 21:33

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

Ruska1986

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

A slušaj, Gić samo što ne stoji na nekom prometnom križanju i dijeli svoj broj prolaznicima. Njoj ga nije dao. Sigurno postoji dobar razlog za to 😂😂

Sta da van kazem, djevojke? Ja ostavljam dojam na one starije 🦊 🤭🤭 Vlasnika klinike sam odusevila… 😂😂😂 ovi mladi ocito jos dobro vide pa nisu zainteresirani 😂😂😂😂

Iako, mozda i ovaj stari 🦊 se pravi da mu se svidjam sam da mi moze svaki put neku drugu cifru lupit 😂😂😂

Pa da, jos me to nekako drzi na zivotu! Kad god pomislim da sam ruzna, samo pogledam to remek djelo i skuzim kolko vas ju nije dobilo 😜

Jos malo pa i ti u finale 🥰🤗

• *.Women_name.*
    17. Ožujak 2021. 21:34

Tuma

Tiki moguće, al možda je i jednostavno naprednija. Nama su na edukaciji dns rekli da je najveći problem kod gestacijskog dijabetesa jer bebe budu veće pa mora prijevremeni porod. Al nekima su bebe naprednije i veće i bez gd 😊 a ti očito ionako paziš na prehranu i nisi ništa ni dobila do sad…. Ja sam se dns vagala i evo 10kg točno sam dobila u ovih 29 tt….
    Nina sve znaš i sama, ali možda si s noktom/prstom ogrebala pri stavljaju utrica (meni se desilo 2 puta neki krvavi iscjedak koji mogu samo s tim povezati) vjerujem da bude sve oke❤️
    Women_name ma neće bebici ništa biti, znaju oni već kada i koliku terapiju dati 😊 a ti ak ti bude sutra loše opet nazovi za svaki slučaj i provjeri 😊

Mah ja mislim da su to gluposti to dobivanje kilaze. Moja curka nije ništa puno dobila neg kak bi trebala, a ja nisam dobila ni 1 kg od početka  pa mi šećer divlja. Nije to uopće pravilo. Svaka beba ima kasnije neki svoj razvoj, ima tu ja mislim i genetike. Ipak nekak nemoze bit ista moja beba ovak male, i neke velike ženice. Ali uvijek je dobro provjerit šećer 😊 a ja ću sutra probat opet pa cemo vidjet kak će bit 😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Ožujak 2021. 21:38

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

Ruska1986

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ti gledaš knjigicu, a ja stavljam mobitel na mute da me dečko ne uznemirava svojim stalnim pozivima. 

💔💔💔

BAJOMA
    17. Ožujak 2021. 21:43

Dobra vecer i od mene 🥰🥰🥰😍❤️ 
    https://ibb.co/fG0mH7j

AuroraB
    17. Ožujak 2021. 21:45

Evo curke da vam se javim, iako sam krepana od umora, nisam pratila dva dana forum, ali vidim da su avatari tu 💕💕💕
    Obavila sam danas hsg, izuzetno nelagodna pretraga🥴🥴🥴, iako je doktorica bila nježna i puštala je kontrast u nekoliko navrata... Jajovod je bio prohodan u globalu. Zapinjalo je malo na početku, dalje je dobro prolazilo (tako piše i u nalazu).Rekla je da je to uredno, ali da boli jer je takva pretraga... Znojila sam se i išle su mi suze, poslije mi je bilo slabo pa su mi dale bajaderu, a tokom pregleda su me sestre također dragale i opuštale🍓🍓🍓 Pa sad recite...
    Toliko sam.iscrpljena od danšnjeg dana iz nekoliko razloga,  da ne znam niti koliko da idem u detalje jer mi se oči sklapaju, ali svratila sam danas na jedno mjesto prije hsg-a tako da budem milijun posto sigurna gdje ću i pod kojom terpijom obaviti sljedeći postupak. A to mjesto je tamo gdje radi dr. G., mikrolokacija njegova ordinacija🤠 Najvažnije u cijelom boravku kod njih je što mislim da sam vidjela Ruska1986, ali nisam pratila forum i nisam znala da li bi ona trebala danas biti tamo ili ne!! Stoga sam samo buljala u nju i dvoumila se dal da viknem:"Hej Ruska, jesi li to ti?!" Sad vidim da si to stvarno bila ti i neopisivo mi je žao što nisam riskirala ispasti idiot i javiti ti se! Pogledale smo se dok si izlazila, ja sam sjedila u haljini na točke kod vješalica. Da li si me vidjela?😊😊 P.s. Drago mi je da je sve dobro na kraju🧡
    Imam još neke stvari za napisati, ali ostavljam za sutra nakon posla! 
    Puse svima, vrlim vas💙💜🧡💛

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Ožujak 2021. 21:52

BAJO1

Dobra vecer i od mene 🥰🥰🥰😍❤️
    https://ibb.co/fG0mH7j

Booookiiiichhh, slatkiš 
    Ove sa problemom sa šećerom ovo ne bi smjele gledati 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Ožujak 2021. 21:55

AuroraB

Evo curke da vam se javim, iako sam krepana od umora, nisam pratila dva dana forum, ali vidim da su avatari tu 💕💕💕

Baš sam ti htjela čestitati, super si ih dovela u red! Bolje nego Ruska1986 kad je maltretirala cure oko potpisa 
    Drago mi je da ti je jajovod prohodan, žao mi je radi neugodnosti pretrage. Super da si upala u ruke nježnoj doktorici i sestrama, to stvarno puno znači.
    Baš me zanima što ti je G rekao, ali bit ću strpljiva dok se odmoriš 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.