Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MISS
    17. Ožujak 2021. 22:48

Hej cure, mene su dans satrali opet bolovi pa nisam cijeli dan bila na forumu jer nisam imala snage..klasicno moje probadanje vaginalno i kroz straznjicu, tezina u stomaku, ziganje do zivca cijeeeeliii dan danas i jucer...opet jako iscrpljujuce...nadam se da ce sutra bit bolji dan 🙏
    Popila sam sad normabel nakon sigurno 7-8 dana pauze qli jednostavno ne mogu izdrzati + sta me prehlada unistila..jedva disem, po noci ne spavam i tako..zabavno mi je. 
    Ruska svaka cast na smirenosti i hrabrosti,jos malo pa si u terminu pa se lakse dise.. a oni ce svakako prratiti otkucaje na ctg. Bit ce to sve super,uskoro stize tvoja mala Katarina 🥰🙏
    Tuma,Women,Sara,Nirvana,Sanjich,MTB,manemoj, Meto saljem pusu 🥰
    Aurora drago mi je da si napravils hsg, nadam se da nijr bilo prebolno. 🥰
    Bajo sliku sam propustila,nadan se da ste dobro ti i bebica i da se brzo oporavljas.

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• *.Women_name.*
    17. Ožujak 2021. 22:49

🌼TiKi🌼

Women_name ja sam mala zenica pa mi bebuska bucmasta 😂😂
    Ma ne brinem se, bitno da je sve ok. Ne dobivam puno kg i to je najbitnije, neka ona samo bude zdrava makar bila i bucka smucka. 😍

Tako je ❤️❤️❤️❤️😍🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Ožujak 2021. 23:06

Dia85

Ruskavraćam se unazad samo da pročitam kako je bilo danas..i stvarno si carica, baš sam sretna da je sve ok na kraju..i da te nas Gić lijepo i brižno ispratio..nek do kraja sve bude super, tu smo i navijamo, poletit će to..svaka ti čast!
    Vidim da ste neke pisale o prirodnom FETu..kad je za njega indikacija zna li netko? Jesam mozda trebala reći da želim? Nije me ništa pitao iako imam redovne ovulacije i debljinu endometrija uvijek ok..pa.sad si mislim jesam li mogla izbjeći filanje lijekovima..

Zašto ne pitaš Gića? On voli obrazlagati sve opcije, raspričat će se uz malo potpitanja 
    Ozbiljno, kod njega mi je super što se o svemu možete dogovoriti. I ako ti želiš nešto što on smatra da nije optimalno, argumentirat će ti zašto nije optimalno, ali na kraju će napraviti kako se dogovorite. To je tvoje tijelo, nemoj se bojati zapitkivati i istraživati 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Ožujak 2021. 23:07

AuroraB, imamo deal.
    A sad se odmori i napuni baterije, odradila si lavičin posao danas. 

miss, žao mi je što je danas lošije, nadam se da će ovakvi dani postati što rjeđi, a da će se proširiti oni koji su lagodniji. 
    Sutra 20tt 

💔💔💔

ANKSIMORON
    17. Ožujak 2021. 23:08

Ruska super da si cool, mislim da je to najbolje sto mozes napravit za sebe i svoju bebicu... jos malo pa se druzite 🥰🥰🥰
    Aurora zao mi je da je bolilo... al neka je iza tebe...
    I naravno sad mene opako zanima sta bjese kod g...
    Ali da postujemo i cekamo sutra..
    Meto kiss saljem..
    Ln svima ostalima 😘😘😘

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• Dia85
    17. Ožujak 2021. 23:14

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Dia85

Ruskavraćam se unazad samo da pročitam kako je bilo danas..i stvarno si carica, baš sam sretna da je sve ok na kraju..i da te nas Gić lijepo i brižno ispratio..nek do kraja sve bude super, tu smo i navijamo, poletit će to..svaka ti čast!
    Vidim da ste neke pisale o prirodnom FETu..kad je za njega indikacija zna li netko? Jesam mozda trebala reći da želim? Nije me ništa pitao iako imam redovne ovulacije i debljinu endometrija uvijek ok..pa.sad si mislim jesam li mogla izbjeći filanje lijekovima..

Zašto ne pitaš Gića? On voli obrazlagati sve opcije, raspričat će se uz malo potpitanja
    Ozbiljno, kod njega mi je super što se o svemu možete dogovoriti. I ako ti želiš nešto što on smatra da nije optimalno, argumentirat će ti zašto nije optimalno, ali na kraju će napraviti kako se dogovorite. To je tvoje tijelo, nemoj se bojati zapitkivati i istraživati

Pitala bi ga svakako da sam znala da postoji opcija, uopće nisam razmišljala o tom do unazad tjedan dva..misla sam da je ovo standard..hvala draga😘

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Sara 🌸
    17. Ožujak 2021. 23:27

Miss, čuvaj se. Dan po dan. Imaš jako stvorenjce u sebi, izdržat ćete vi sve. 🥰💕

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Nirvana2024
    17. Ožujak 2021. 23:51

MISS

Hej cure, mene su dans satrali opet bolovi pa nisam cijeli dan bila na forumu jer nisam imala snage..klasicno moje probadanje vaginalno i kroz straznjicu, tezina u stomaku, ziganje do zivca cijeeeeliii dan danas i jucer…opet jako iscrpljujuce…nadam se da ce sutra bit bolji dan 🙏
    Popila sam sad normabel nakon sigurno 7-8 dana pauze qli jednostavno ne mogu izdrzati + sta me prehlada unistila..jedva disem, po noci ne spavam i tako..zabavno mi je.
    Ruska svaka cast na smirenosti i hrabrosti,jos malo pa si u terminu pa se lakse dise.. a oni ce svakako prratiti otkucaje na ctg. Bit ce to sve super,uskoro stize tvoja mala Katarina 🥰🙏
    Tuma,Women,Sara,Nirvana,Sanjich,MTB,manemoj, Metosaljem pusu 🥰
    Aurora drago mi je da si napravils hsg, nadam se da nijr bilo prebolno. 🥰
    Bajo sliku sam propustila,nadan se da ste dobro ti i bebica i da se brzo oporavljas.

Miss, sretno ♥️😘

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Ožujak 2021. 02:07

Piškim ❤️❤️❤️❤️

💔💔💔

Anči 💕
    18. Ožujak 2021. 06:44

Miss bas mi je zao 😏 valjda ce uskoro sve to prestat da mozes uzivat u trudnoci..drzi se ❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.