Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Ožujak 2021. 09:29

Monkica24. blacksheep, sretno danas! 

Teja1408, uživaj sa curkom danas! 

💔💔💔

• Jana85
    18. Ožujak 2021. 09:30

Nina92
    Petra30

Tocno to 👌 Imala sam osjecaj da nesto nije u redu i samo su me sve vise zivcirale te recenice "Opusti se".
    Otisla sam na konzultacije, cekala sam termin 2 mj. Obavila sve pretrage (updateat cu potpis), svi nalazi uredni i onda je dosao na red sonoHSG i bol kakvu nikad nisam osjetila 🤐, jedan se nije prikazao jajovod niti propustio, drugi s odgodom je propustio.

IVF 9.mj ako ne uspije do tada.

Anči 💕
    18. Ožujak 2021. 09:30

Sunny_

https://ibb.co/VW5tRGr
    MTB cijelu noć obilazila tržnice, sad spava

😂😂😂😂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Ožujak 2021. 09:31

Dia85, uvijek ga možeš pitati tokom sadašnjeg FETa za mišljenje, čisto da znaš i da to podijeliš s nama. 

BjeliS 

Lykka, fantastični rezultati. Bit će tu za više tura djece. 

anchy, slobodno dođi meni prati prozore, barem sam ja altruist 

Jana85, ove druge dvije su bezveze, ali super da si mene poslušala. 

vuky, potpis ti je nepotpun... 

Sunny_, hahahhahahaha, gdje me nađe... 

💔💔💔

Sunny_🐣
    18. Ožujak 2021. 09:31

Lucyinthesky

Sunny_

Ruska svaka ti čast💗 već te vidim kao mamu…Katarina ruši sve pred sobom, a ti sve 4 u zrak i piješ kavuAurora💗💗 super što si bila još jednom u IVFu i sad mirno možeš donijeti ispravnu odluku za sebe. Ovaj dio sa Ruskom mi je bašAnchy321 još maloooo💪🤞
    sve ostalo sam pozaboravljala što sam pročitala
    _______
    ja sam sinoc pogledala onu emisiju o neplodnosti u Hr i baš sam se izbedirala … kad oni to krenu stručno razglabati i nabrajati brojke i statistike odma mi nije dobroovaj forum je čista pozitiva i dok vaš čitam uopće nemam osječaj da je MPO nešto neobicno, a kamoli strašno. Baš nekak na sve ovo gledam pozitivnije otkad vas pratim. Pa eto jedno veliko HVALAAAA💗💗💗 od mene što postojite i što pišete ovolike romane koje nitko ne može stić pročitat

Jel imaš možda neki link gdje se to može pogledati?

https://hrti.hrt.hr/live/tv
    ideš na programski vodic - datum 16.03.
    emisija je bila na HRT 1 kasno navecer 23.50 sati... tako nešto 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Nina92
    18. Ožujak 2021. 09:33

Jana85

Nina92
    Petra30

Tocno to 👌 Imala sam osjecaj da nesto nije u redu i samo su me sve vise zivcirale te recenice "Opusti se".
    Otisla sam na konzultacije, cekala sam termin 2 mj. Obavila sve pretrage (updateat cu potpis), svi nalazi uredni i onda je dosao na red sonoHSG i bol kakvu nikad nisam osjetila 🤐, jedan se nije prikazao jajovod niti propustio, drugi s odgodom je propustio.

Znaci zacepljeni su ti jajovodi a imas jos nesto od dijagnoze ili? 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

• Jana85
    18. Ožujak 2021. 09:38

Nina92

Jana85

Nina92
    Petra30

Jedan pise da je s odgodom pustio tekucinu 🤷🏼‍♀️ Ne znam jel on sad prohodan ili sto, od shocka glede boli nisam nista ni pitala. Nemam nista drugo, sve ostalo ok. Pratit ce mi sad ovulacije i na jesen IVF ako valjda ne uspije ovako.

IVF 9.mj ako ne uspije do tada.

petra30
    18. Ožujak 2021. 09:41

Jana85

Nina92

Jana85

Nina92
    Petra30

Jedan pise da je s odgodom pustio tekucinu 🤷🏼‍♀️ Ne znam jel on sad prohodan ili sto, od shocka glede boli nisam nista ni pitala. Nemam nista drugo, sve ostalo ok. Pratit ce mi sad ovulacije i na jesen IVF ako valjda ne uspije ovako.

Ajme bas mi je žao da te toliko bolilo. Ja cu definitivno otici na onu pjenicu🙈. Evo dva iskustva u par dana i oba bolna i losa😒. Ajde sad je to iza tebe i mozes si po malo planirati postupak,a ako u međuvremenu dođe prirodno, to bolje🥰🥰.

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

vuky
    18. Ožujak 2021. 09:43

Nina on mi je vodio ovaj postupak, pa mi je u 5mj prošle godine rekao da smršavim  8kg u mjesec dana... Jesam i održavam kilažu ( ali tad sam imala višak kg od 2 stimulacije, nakon prvog lockdowna i emotivnog prejedanja - da ne pričam da sam prije nego smo ušli kod njega pojeli 2 ručka i popili barem 1l vode ;) ) Znači sad sam na kilaži koja je ok za mene 175cm/70 kg - moglo bi manje ali nikad nisam ni imala puno manje kg... i inače imam dosta i mišića i tak. Ali znaš da je kod njega osnova biti skinny ...

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Ožujak 2021. 09:46

vuky

Nina on mi je vodio ovaj postupak, pa mi je u 5mj prošle godine rekao da smršavim 8kg u mjesec dana… Jesam i održavam kilažu ( ali tad sam imala višak kg od 2 stimulacije, nakon prvog lockdowna i emotivnog prejedanja - da ne pričam da sam prije nego smo ušli kod njega pojeli 2 ručka i popili barem 1l vode ;) ) Znači sad sam na kilaži koja je ok za mene 175cm/70 kg - moglo bi manje ali nikad nisam ni imala puno manje kg… i inače imam dosta i mišića i tak. Ali znaš da je kod njega osnova biti skinny …

Ja sam prasence u odnosu na tebe 
    Ali slatko prasence. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.