Tuma, super da imaš samo smjernice, a ne obaveznu prehranu. To je sigurno manji stres.Ruska1986, ne razumijem čemu sva strka. Mala se malo uskomešala radi Gića, vrtirepka je na majku.
Tek ti je sad dao broj? Pih, meni ga je uvalio na prvom dejtu.
Planovi za dalje? Sljedeći pregled? Hoćeš li opet kod Gića?
Slikica male mamine prasice?BjeliS, šta bi im rekla. Hladna ko špricer, ko da čokolade kupujem.
Awwww gdje ti nalaziš ove clipove, maca je zakon!!!Nymeria, ovo su ti Mullerovi testovi: https://www.mueller.de/p/duchesse-schwangerschaftsstreifen-2121499/
Noup, gotova sam s njim jer sad vec i trebam prijec u bolnicku ambulantu. Ionako me mislio narucit! Slike nema 😏 nije mogo ni ovo ostalo izmjeriti i vidit kako treba.. Jos ju on gura sa svih strana i kaze u jednom trenu: a daj bar stani samo sekundu na mjestu, da izmjerim 😂😂😂 da, i inace, i on je bio sokiran zast nemam njegov broj 😜😜😜 ali eto, koja god se nozda odluci vodit trudnocu kod njega, od ❤ preporucam 🙂
Pa svi ga imaju 😂😂😂
Btw svaka čast što si tako cool 👍😎Drago mi je da je sve dobro, a mala ginnastičarka će uskoro van 🤞🤞🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ja sam u glavi bila optimistična pa ono kao svaka 3 tjedana 🙈
Je, znam taj ludi optimizam.Ovaj put sam realnija i znam da nema šanse da izdržim toliko. Ali se suzdržavam i kao 10 dana mi je dovoljno iako bih radije tražila svaki tjedan. Budem izdržala nekako.
Da me odbije primiti tako, išla bh paralelno i kod drugog ginića, i to bih mu rekla
Haha jesi luda 🤣🤣
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Lucyinthesky, očito mu Ruska1986 baš i nije draga.
Ma kome ona ne bi bila draga ovako cool 😎😉
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
A slušaj, Gić samo što ne stoji na nekom prometnom križanju i dijeli svoj broj prolaznicima. Njoj ga nije dao. Sigurno postoji dobar razlog za to 😂😂
💔💔💔
Imam 40 godina, neprohodni jajnici, dosta loš spermiogram (loša morfologija). amh oko 50, pco, vraćeni 3 dnevni, 2 kom (jedan savršen, jedan malo lošiji). Danas mi javili da je od ostatka ostalo 2 blastociste. Beta je sljedeće subote. Stimulacija gonal 100, cetrotide, ovirell i još nešto (mislim da je decapeptyl).
Hvala za info za testove, moram u kupovinu da se pripremim 😃
40 god.
Ivf 7 oplodenih, 2 bastociste
Transfer 15.3, 2 trodnevna
Beta 26.3 negativna
FET 4 mj, 2 blastice
Imam 40 godina, neprohodni jajnici, dosta loš spermiogram (loša morfologija). amh oko 50, pco, vraćeni 3 dnevni, 2 kom (jedan savršen, jedan malo lošiji). Danas mi javili da je od ostatka ostalo 2 blastociste. Beta je sljedeće subote. Stimulacija gonal 100, cetrotide, ovirell i još nešto (mislim da je decapeptyl).
Hvala za info za testove, moram u kupovinu da se pripremim 😃
Wooohooo, generacija Takve posebno volim
Rezultati su ti fantastični. Ti sad lijepo sredi potpis (uz put pročitaj prve tri stranice teme), a ja te stavljam na našu listu da navijamo za tebe
💔💔💔
Ruska, svaka ti čast! Ja bih ispalila na prvu! 😂
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Nije mi jasno tko prati trudnoću kad uspiješ ostat trudna.. MPO specijalist ili socijalni ginić ?
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
A slušaj, Gić samo što ne stoji na nekom prometnom križanju i dijeli svoj broj prolaznicima. Njoj ga nije dao. Sigurno postoji dobar razlog za to 😂😂
Zapela je u birtiji, nije ni dosla do krizanja 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji