Pozdrav svima :)
Imam jedno pitanje. Bila sam na transferu u ponedjeljak, i sutra bi si trebala dati inekciju Decapeptyl 0,1. Malo sam čitala informacije o lijeku i piše da ga trudnice ne smiju uzimati, i ako se sumnja u trudnoću da se ne uzima. Bas sam zbunjena, a čini mi se da sam tu inekciju uzela zajedno sa stopericom prije aspiracije (po izgledu mi je poznata, nemam papire kod sebe da provjerim). Jeste Vi morale uzimati tu inekciju 4 dana nakon transfera? Nazvat ću sutra u kliniku da pitam, ali htjela bi čuti i vaša iskustva. Hvala ❤️
40 god.
Ivf 7 oplodenih, 2 bastociste
Transfer 15.3, 2 trodnevna
Beta 26.3 negativna
FET 4 mj, 2 blastice
Ruska koji dan bas ti je bilo veselo
Ja sam malo u strahu imam veliki pritisak i vidjela sam zilcu krvi kad sam bila na wc, ssd vise nema nista ali imam bas pritisak
Ja sam malo u strahu imam veliki pritisak i vidjela sam zilcu krvi kad sam bila na wc, ssd vise nema nista ali imam bas pritisak
Moze ti bit od stavljanja utrica,zakacis s noktom devedeset posto ovdi je imalo sve vrste i oblike krvarenja koja su bila bezazlena no sikiriki 😍, a pritisak je normalan u pocetku❤️❤️❤️
Ruska i MTB znam ali vec sam jednom prosla spontani pa sam malo pretrnula ali dobro
I ja kupujem baby watcher obavezno 🙈😄
Ma vjerujem… Samo da imas na umu da to krvaruckanje je ocito, nazalost, cesta pojava… A mogu zamisiti tek nakon tig sta si prosla sta ti znaci vidit krv. Ali bice sve ok 🙂🙂💜❤
Znam vjerujem da ce bit ok
MTB totalno te kuzim tak i ja, bilo bi lijepo da netko osmisli neki uredaj i prije 🙈
Maštam o kamerici unutra koju nam ubace tokom transfera da live možemo pratiti 24/7 što se zbiva
Da zasto to vec ne postoji 😄🤣
Je da ne bih spavala i stalno bih gledala bebu, ali što sad, naspavat ću se kad rodim
Meni kaze doktor sljedeći ultrazvuk za 2 tjedna i onda se vidamo 1 mjesecno, a ja u sebi mislim to ti mislis da se vidamo svaka 4 tjedna 🤣🤣
Tuma sve znam ali nije ugodno samo da ovaj drugi ultrazvuk bude ok bit cu malo mirnija onda valjda jos nisam ni svjesna da sam trudna
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Ja sam malo u strahu imam veliki pritisak i vidjela sam zilcu krvi kad sam bila na wc, ssd vise nema nista ali imam bas pritisakRuska koji dan bas ti je bilo veselo
Moze ti bit od stavljanja utrica,zakacis s noktom devedeset posto ovdi je imalo sve vrste i oblike krvarenja koja su bila bezazlena no sikiriki 😍, a pritisak je normalan u pocetku❤️❤️❤️
Bajo znam ali znas 🙈
Pa kako si?? Kako beba??
❤️❤️
2020. Poliklinika Ivf 🤞
Imam jedno pitanje. Bila sam na transferu u ponedjeljak, i sutra bi si trebala dati inekcijuDecapeptyl 0,1. Malo sam čitala informacije o lijeku i piše da ga trudnice ne smiju uzimati, i ako se sumnja u trudnoću da se ne uzima. Bas sam zbunjena, a čini mi se da sam tu inekciju uzela zajedno sa stopericom prije aspiracije (po izgledu mi je poznata, nemam papire kod sebe da provjerim). Jeste Vi morale uzimati tu inekciju 4 dana nakon transfera? Nazvat ću sutra u kliniku da pitam, ali htjela bi čuti i vaša iskustva. Hvala ❤️
Draga, dobro nam došla i brzo nam otišla, trudna.
Ne čitaj informacije, bit će ti bolje. Hrpa nas je uzela tu injekciju nakon transfera (ja sam 3 dana nakon transfera, šesti dan nakon aspiracije) jer ona služi da bi povećala šansu za implantaciju. Bez brige, nisi još trudna, niti ćeš biti dok beta ne krene rasti (dakle, još nekih 7, 8 dana). Slobodno si je metni.
💔💔💔
Ruska i MTB znam ali vec sam jednom prosla spontani pa sam malo pretrnula ali dobro
I ja kupujem baby watcher obavezno 🙈😄
Ma vjerujem… Samo da imas na umu da to krvaruckanje je ocito, nazalost, cesta pojava… A mogu zamisiti tek nakon tig sta si prosla sta ti znaci vidit krv. Ali bice sve ok 🙂🙂💜❤
Znam vjerujem da ce bit ok
MTB totalno te kuzim tak i ja, bilo bi lijepo da netko osmisli neki uredaj i prije 🙈
Maštam o kamerici unutra koju nam ubace tokom transfera da live možemo pratiti 24/7 što se zbiva
Da zasto to vec ne postoji 😄🤣
Je da ne bih spavala i stalno bih gledala bebu, ali što sad, naspavat ću se kad rodim
Meni kaze doktor sljedeći ultrazvuk za 2 tjedna i onda se vidamo 1 mjesecno, a ja u sebi mislim to ti mislis da se vidamo svaka 4 tjedna 🤣🤣
Tuma sve znam ali nije ugodno samo da ovaj drugi ultrazvuk bude ok bit cu malo mirnija onda valjda jos nisam ni svjesna da sam trudna
Hahaha, ima ti doktor smisla za humor. Za 4 tjedna bi me našli na dnu Save.
Hvala lijepa, ja sam si isplanirala svakih 10 dana za početak, a onda ću nekad pristati na svaka 2 tjedna.
💔💔💔
Ja sam u glavi bila optimistična pa ono kao svaka 3 tjedana 🙈
2020. Poliklinika Ivf 🤞
Imam jedno pitanje. Bila sam na transferu u ponedjeljak, i sutra bi si trebala dati inekcijuDecapeptyl 0,1. Malo sam čitala informacije o lijeku i piše da ga trudnice ne smiju uzimati, i ako se sumnja u trudnoću da se ne uzima. Bas sam zbunjena, a čini mi se da sam tu inekciju uzela zajedno sa stopericom prije aspiracije (po izgledu mi je poznata, nemam papire kod sebe da provjerim). Jeste Vi morale uzimati tu inekciju 4 dana nakon transfera? Nazvat ću sutra u kliniku da pitam, ali htjela bi čuti i vaša iskustva. Hvala ❤️
Ne čitaj informacije, bit će ti bolje. Hrpa nas je uzela tu injekciju nakon transfera (ja sam 3 dana nakon transfera, šesti dan nakon aspiracije) jer ona služi da bi povećala šansu za implantaciju. Bez brige, nisi još trudna, niti ćeš biti dok beta ne krene rasti (dakle, još nekih 7, 8 dana). Slobodno si je metni.
Hvala na odgovoru 😊. Ja sebe već smatram trudnom 😂 😃 brojnim dane kada mogu početi testirati... Koliko sam vidjela, već 7-8 dana nakon transfera se moze vidjeti plusic (znam da nije pouzdano, ali ne mogu odoljeti). :)
40 god.
Ivf 7 oplodenih, 2 bastociste
Transfer 15.3, 2 trodnevna
Beta 26.3 negativna
FET 4 mj, 2 blastice
Ja sam u glavi bila optimistična pa ono kao svaka 3 tjedana 🙈
Je, znam taj ludi optimizam. Ovaj put sam realnija i znam da nema šanse da izdržim toliko. Ali se suzdržavam i kao 10 dana mi je dovoljno iako bih radije tražila svaki tjedan. Budem izdržala nekako.
Da me odbije primiti tako, išla bh paralelno i kod drugog ginića, i to bih mu rekla
💔💔💔
Hvala na odgovoru 😊. Ja sebe već smatram trudnom 😂 😃 brojnim dane kada mogu početi testirati… Koliko sam vidjela, već 7-8 dana nakon transfera se moze vidjeti plusic (znam da nije pouzdano, ali ne mogu odoljeti). :)
Pa sad kad si se već navukla na nas, ajde nam reci nešto o sebi. Mi volimo sve detalje, dijagnoze, godine, postupke, stimulacije, rezultate, ... jesi transferirala trodnevne ili petodnevne? Kad je beta?
Ja sam nedavno radila istraživanje sa svim testovima koje sam našla na tržištu i moj zaključak je da su Mullerove trakice best value for money. Piškiti se može osmi dan trodnevnih ili šesti dan petodnevnih. Prije toga je čista igra živaca koja se meni ne isplati.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji