Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Ožujak 2021. 19:44

Nina92

Ruska1986

Nina92

Ruska i MTB znam ali vec sam jednom prosla spontani pa sam malo pretrnula ali dobro
    I ja kupujem baby watcher obavezno 🙈😄

Ma vjerujem… Samo da imas na umu da to krvaruckanje je ocito, nazalost, cesta pojava… A mogu zamisiti tek nakon tig sta si prosla sta ti znaci vidit krv. Ali bice sve ok 🙂🙂💜❤

Znam vjerujem da ce bit ok
    MTB totalno te kuzim tak i ja, bilo bi lijepo da netko osmisli neki uredaj i prije 🙈

Maštam o kamerici unutra koju nam ubace tokom transfera da live možemo pratiti 24/7 što se zbiva 

💔💔💔

Anči 💕
    17. Ožujak 2021. 19:46

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nina92

Ruska1986

Nina92

Ruska i MTB znam ali vec sam jednom prosla spontani pa sam malo pretrnula ali dobro

Ma vjerujem… Samo da imas na umu da to krvaruckanje je ocito, nazalost, cesta pojava… A mogu zamisiti tek nakon tig sta si prosla sta ti znaci vidit krv. Ali bice sve ok 🙂🙂💜❤

MTB totalno te kuzim tak i ja, bilo bi lijepo da netko osmisli neki uredaj i prije 🙈

Maštam o kamerici unutra koju nam ubace tokom transfera da live možemo pratiti 24/7 što se zbiva

Uuuuuu 😍😍😍😍 to bi bilo foraaa

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Nirvana2024
    17. Ožujak 2021. 19:46

Samo vi možete razumjeti nabavu baby watchera. Dakle, NIKOME nije jasno koji će mi to vrag i zašto bi dala 400tinjak kn da "samo" slušam bebine otkucaje. Doduše, to su ljudi koji ne znaju da sam bila na MPO.. Ali u onom razdoblju kad se pregledi prorijede, a beba se još ne rita, stvarno me umirilo kad sam ju čula.

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Nirvana2024
    17. Ožujak 2021. 19:48

*.Women_name.*

Nirvana2020

*.Women_name.*

Hej curke, ne javljam vam se cijeli dan Al ubise me današnji dan. Jutros doručkujem, popijem ih, onda krenula vrtoglavica, glavobolja. Pojela si ja dodatno nešto, ali evo prespavala cijeli dan 😏 sad bi za večeru trebala popiti drugu, ali odlučila sam da neću jer se bojim da mi ne padne šećer jer sutra ujutro vadim krv pa moram bit na tašte. Ujutro ću nazvat tamo Petrovu da ih pitam jel to samo početak ili mi je to prejako (iako je to najmanja početna doza Siofora) . Ne razumijem se previše u te dijabeticke terapije. Mislim da je problem u tome što su meni seceri na tašte i između obroka bili oko 4,1,a samo taj sat vremena iza obroka visok. Mislim si možda me srozala tableta, a možda i nema veze s tim nego mi je dan takav 🤔

Sorry, nisam u toku.. jel ti ogtt bio los? Ja ga trebam raditi uskoro.. jesi mozda radila u Petrovoj, kolko se ceka nalaz?

Da bio je loš, mene su odma slali na hospitalizaciju jer je bio visok. Ali regulirala sam prehranom do ovih tjedana, sad sam prešla na terapiju Sioforom 2x500 mg

Ajoj, žao mi je, ali dobro da si uspjela, bit će sve ok 🤗

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Nina92
    17. Ožujak 2021. 19:49

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nina92

Ruska1986

Nina92

Da zasto to vec ne postoji 😄🤣

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Ruska1986
    17. Ožujak 2021. 19:50

Nirvana2020

Samo vi možete razumjeti nabavu baby watchera. Dakle, NIKOME nije jasno koji će mi to vrag i zašto bi dala 400tinjak kn da "samo" slušam bebine otkucaje. Doduše, to su ljudi koji ne znaju da sam bila na MPO.. Ali u onom razdoblju kad se pregledi prorijede, a beba se još ne rita, stvarno me umirilo kad sam ju čula.

Da, jer poslije ju osjetis pa imas neku povratnu informaciju. A u pocetku, dok jos se beba ni ne osjeti, nekako si stalno u neznanju. Ja sam za, kome god ce donijet i najmanju trunku mira, definitivno treba nabavit 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Ožujak 2021. 19:50

Nirvana2020

Meni su ludi ljudi koji to NE kupe 

💔💔💔

Tuma
    17. Ožujak 2021. 19:51

Tiki moguće, al možda je i jednostavno naprednija. Nama su na edukaciji dns rekli da je najveći problem kod gestacijskog dijabetesa jer bebe budu veće pa mora prijevremeni porod. Al nekima su bebe naprednije i veće i bez gd 😊 a ti očito ionako paziš na prehranu i nisi ništa ni dobila do sad.... Ja sam se dns vagala i evo 10kg točno sam dobila u ovih 29 tt.... 
    Nina sve znaš i sama, ali možda si s noktom/prstom ogrebala pri stavljaju utrica (meni se desilo 2 puta neki krvavi iscjedak koji mogu samo s tim povezati) vjerujem da bude sve oke❤️
    Women_name ma neće bebici ništa biti, znaju oni već kada i koliku terapiju dati 😊 a ti ak ti bude sutra loše opet nazovi za svaki slučaj i provjeri 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Ožujak 2021. 19:51

Nina92

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nina92

Ruska1986

Nina92

Da zasto to vec ne postoji 😄🤣

Je da ne bih spavala i stalno bih gledala bebu, ali što sad, naspavat ću se kad rodim 

💔💔💔

sbjelisi
    17. Ožujak 2021. 19:54

anchy321

BjeliS 💕👣

https://www.facebook.com/thepetcollective/videos/1070479076766441/

Preeešlaaaatkooooo 😍😍😍😍

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.