Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    17. Ožujak 2021. 19:37

Nirvana2020

*.Women_name.*

Hej curke, ne javljam vam se cijeli dan Al ubise me današnji dan. Jutros doručkujem, popijem ih, onda krenula vrtoglavica, glavobolja. Pojela si ja dodatno nešto, ali evo prespavala cijeli dan 😏 sad bi za večeru trebala popiti drugu, ali odlučila sam da neću jer se bojim da mi ne padne šećer jer sutra ujutro vadim krv pa moram bit na tašte. Ujutro ću nazvat tamo Petrovu da ih pitam jel to samo početak ili mi je to prejako (iako je to najmanja početna doza Siofora) . Ne razumijem se previše u te dijabeticke terapije. Mislim da je problem u tome što su meni seceri na tašte i između obroka bili oko 4,1,a samo taj sat vremena iza obroka visok. Mislim si možda me srozala tableta, a možda i nema veze s tim nego mi je dan takav 🤔

Sorry, nisam u toku.. jel ti ogtt bio los? Ja ga trebam raditi uskoro.. jesi mozda radila u Petrovoj, kolko se ceka nalaz?

Da bio je loš, mene su odma slali na hospitalizaciju jer je bio visok. Ali regulirala sam prehranom do ovih tjedana, sad sam prešla na terapiju Sioforom 2x500 mg

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Ožujak 2021. 19:38

Nina92

Ruska i MTB znam ali vec sam jednom prosla spontani pa sam malo pretrnula ali dobro
    I ja kupujem baby watcher obavezno 🙈😄

A znaš da te razumijem oko tog straha.
    Ja se svako jutro probudim u 2 piškiti. Jutro sam se probudila u 4 i odmah je bilo "to je to, nema više bebe" 
    Poremećeni, ženski, hormonalni um 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    17. Ožujak 2021. 19:39

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

*.Women_name.*, možda ti trebaju prilagoditi dozu ili termin uzimanja?

Lucka007, koga ti zavaravaš, i ti i ja ćemo biti prikopčane na baby watcher do poroda, pa makar trudnoća bila i ona najdosadnija moguća.Mene iskreno ne zanimaju ni kolica ni jastuci ni ništa, čim dobijem plusić počnem gledati baby watchere i planirati kad ga ima smisla kupitiNirvana2020, super za anomaly!Volim kad se javišGordana12345, nema ovdje aktualnih tema. Slobodno napiši što te muči. Ako znamo, pomoći ćemo.

Neznam 🤷‍♀️ rekli su za doručak i večeru jednu tabletu. Ali eto, sutra ću ujutro opet popit pa ću vidjet ako bude isto nazvat ću ih

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

Hvala, cure, svima ❤💜 Divne ste stvarno

Istina, jesmo. 

💔💔💔

Ruska1986

Nina92

Ruska i MTB znam ali vec sam jednom prosla spontani pa sam malo pretrnula ali dobro

Ma vjerujem... Samo da imas na umu da to krvaruckanje je ocito, nazalost, cesta pojava... A mogu zamisiti tek nakon tig sta si prosla sta ti znaci vidit krv. Ali bice sve ok 🙂🙂💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• *.Women_name.*
    17. Ožujak 2021. 19:41

vuky

WomanNameja pijem siofor ( secer mi je ok - ali inzulin svika ) i na pocetku mi je isto bilo vrtoglavice ( a meni i probavne smetnje - citaj proljev 🤣), to je potrajalo neka 2-3 tjedna, nakon toga ih ok podnosim! Pa ako nije prestrasno, probaj jos par dana, pa ni sve trebalo normalizirati…. ❤️

Ja se bojala zbog bebe kao da ne padne šećer jako 😯 ali valjda je normalno onda. Hvalaaa 😘

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• aria2019
    17. Ožujak 2021. 19:42

Hvala curama na podršci. Nadam se da ce slj put bit s više uspjeha ❤️🥰🤞🙏

👱‍♀️ 30, 🙆‍♂️ 33
    Spermiogram uredan, ja sam imala laparoskopiju jajovoda, utvrđeno da desni radi, lijevi ne. Pol. Jajnici.
    15.2 idem na ultrazvuk i folikumetriju
    duphastone od 10-20dana
    klomifen (3-8 dana)
    2/21 IVF/ET

Ruska1986
    17. Ožujak 2021. 19:42

*.Women_name.*

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986, nemaš brige, ja ću mu zahvaliti i u tvoje ime u ponedjeljak.
    Je, jako je nježan i super mi je kako najavi i ispriča se kad zna da će nešto biti neugodno.
    Baš mi je drago da imaš takvo dobro iskustvo s njim. I mislila sam da mi on vodi trudnoću barem na početku, ali ovo je definitivno potvrda.
    Kad ti je idući pregled? Hoćeš ići u Petrovu ili Vinogradsku?

Nirvana2020, da! Na to mislim.
    Ali praznovjerna sam, ne želim ga kupiti prerano.

Nina92, i ja stalno imam dosta jaki pritisak. Iskreno, mislim da je od crijeva. Ali vidjet ćemo.
    Za krv sve znaš, dok je tako sitno nije problem.

anchy321, kako se mi žrtvujemo za te naše muževe. Tako sam i ja za njega kupila sebi vagon robe sad na About you ovaj vikend…

Da, salu na stranu, on je odmah rekao da ja odlucim, ali da on ne bi da sad nesto bude i nemamo to pod nadzorom, a tako dobra cijela trudnoca bila. I da mogu i sutra doc kod njega il da odma odem na hitnu. A reko nist, idem na hitnu. U Petrovu dalje idem, muz me vozi na preglede(jer ja vozim Smarta i on mi ne da da se vozim u njemu sad, strah ga jer mu je to ko neka kutijica 🤭) pa sam gledala da mu bude blize i lakse zbog posla. A iskreno, meni stvarno svejedno koja bolnica, svugdje ima i dobrih i losih iskustava. Tako da, Petrova 🙂

Što se tiče auta i muža kao da slušam svog 😂😂😂 jer i ja svoj imam kutijicu 😂

Da, kad kazem da idem do ducana, ovaj je lud! A kamoli na neke malo dalje relacije 😂😂😂 lud, lud 🤭🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Nina92
    17. Ožujak 2021. 19:43

Ruska1986

Nina92

Ma vjerujem… Samo da imas na umu da to krvaruckanje je ocito, nazalost, cesta pojava… A mogu zamisiti tek nakon tig sta si prosla sta ti znaci vidit krv. Ali bice sve ok 🙂🙂💜❤

Znam vjerujem da ce bit ok
    MTB totalno te kuzim tak i ja, bilo bi lijepo da netko osmisli neki uredaj i prije 🙈

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

• *.Women_name.*
    17. Ožujak 2021. 19:43

🌼TiKi🌼

MTB ti si kupi ovo 😂

Inace baby watcher ima smisla od 12.tt. Ja isto svoj obozavam. Jednom tjedno poslusam malo srceko ❤️, a i super je za nas ptsp trudnice 😂
    Women_name ne znam dal si znala, ali Roidakal isto snizava razinu secera pa ga nemoj bas piti kad i Siofor. Te nuspojave su normalne za prvih par tjedana uzimanja. Dok se organizam ne navikne na njega, radi kaos.
    Tuma moja beba je veca za tjedan dana i bas mislim da je to zbog tog secera, jer sam ja dobila samo 2kg od pocetka stimulacije do sada. Pazim sto jedem, ali mi se apetit jako povecao u zadnja dva tjedna. Trudim se vecerati do osam i uglavnom pijem vodu, izbjegavam secere i kruh ako jedem ugljikohidrate, a i njih jedem uglavnom integralne.
    Ruska bebica je zivahna, zato i je tahikardna kad nema nigdje mira 😂. Eto tebe skoro u terminu, jos malo ces i ti cuti prvi plac svoje bebuske ❤️
    Ja sam ok, povremeno imam glavobolje i mucnine (da, jos uvijek) i spava mi se po cijele dane pa se samo izlezavam. Jos me uvijek bole kruzni ligamenti i raste mi trbuh naocigled. Bebica se javlja svakodnevno. 🤗

Dobrodosle nove cure i sretno svima beta i uzv cekalicama. Vrlim vas ❤️

Nisam znala! A onda valjda treba da se organizam privikne 😊 hvala 😘

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.