Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌸TiKiDi🌸
    04. Prosinac 2020. 16:22

Cure, meni je danas 4dnt i bas me boli donji dio leđa i povremeno imam menstrualne bolove. Jel to normalno? Zadnji put nisam to imala... Danas mi je pukla guma i bas sam se uplasila, bezveze mi je dan skroz. 😔

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

darliv
    04. Prosinac 2020. 16:28

TiKi92

Cure, meni je danas 4dnt i bas me boli donji dio leđa i povremeno imam menstrualne bolove. Jel to normalno? Zadnji put nisam to imala… Danas mi je pukla guma i bas sam se uplasila, bezveze mi je dan skroz. 😔

Heej, mislim da je ovdje sve normalno, zaista nema pravila, a ako si vratila trodnevni moguce da je danas implantacija.. Sretno 🥰

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Lucyinthesky
    04. Prosinac 2020. 16:44

Ljutopile baš mi je žao što to sve prolaziš i vjerujem da je ponekad teško naći nekog motiva i snage za dalje. Držim ti fige da sve te pretrage prođu što bezbolnije i da se na kraju i isplate 🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

04. Prosinac 2020. 16:51

Lucyinthesky

Ljutopile baš mi je žao što to sve prolaziš i vjerujem da je ponekad teško naći nekog motiva i snage za dalje. Držim ti fige da sve te pretrage prođu što bezbolnije i da se na kraju i isplate 🤞

Ma to su standardne pretrage koje bi svi trebali napraviti prije bilo kakvog postupka i ok mi je sto su mi savjetovane prije nego platim novi postupak 15000kn. Nego ja sada mislim crno jer sam to ja, karakter.

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    04. Prosinac 2020. 16:56

Mattan

Dada ma do jučer sam krvarila tako da me ne brine endometrij, doktor mi je rekao još davno da ne uzimam ananas i vrkutu…Vrkutu da ne smrdam ciklus a za ananas nije objasnio… Svakako nisam ljubitelj…
    A za inekcije pojma nemam, lakše ti je kad okreneš vrh igle da prvi probije kožu… Ali ne veselim se ovom sa tupom iglom 🥵 boli ko sam vrag, a da bar probije kožu, negoooo ne, koža mi se udubi all igla ne ulazi 😂

Aha pa onda to bude sve ok ako je tek ciklus prošao... Svakako će narasti još do aspiracije. Ja sam danas krvarila na pregledu, pošto nisam imala M jer je izostala zbog pilula, to su neki ostaci krvi i imam lagani spotting tu i tamo... 
    Ja moram za pola sata ubosti i evo već me trta 😂😂 ali danas bar znam što me čeka.. Inače apsolutno nemam problema sa iglama, penicilinima,vađenjem krvi ili bilo čim, ali drugačije je kad si sama to radim 😂 nekako sam prenježna prema sebi hahaha 😁

endometrioza

Lucyinthesky
    04. Prosinac 2020. 16:58

Ljutopile🐥

Lucyinthesky

Ma to su standardne pretrage koje bi svi trebali napraviti prije bilo kakvog postupka i ok mi je sto su mi savjetovane prije nego platim novi postupak 15000kn. Nego ja sada mislim crno jer sam to ja, karakter.

Onda svakako dobro da se naprave, a ovo drugo, kužim te jer sam i sama tu negdje po karakteru. Drž' se 💪🤞

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

04. Prosinac 2020. 16:59

Lucyinthesky čitam zastatke. odličan rezultat, veselim se kao da je meni

Lucyinthesky
    04. Prosinac 2020. 17:21

Jeremija

Lucyinthesky čitam zastatke. odličan rezultat, veselim se kao da je meni

Hvala ti draga, ja se veselim s dozom opreza tj skoro da ne vjerujem 😁

🧍‍♂️42-od astheno-normo

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Prosinac 2020. 17:25

Tanja79, i ja sam istražila u međuvremenu. Meni to vjerojatno neće biti problem jer mi je tijelo primilo zametak. Ali super mi je da je tebe doktor odmah slao na taj pregled, čini mi se temeljitim.

Ljutopile, meni se čini da tebi baš treba porcija odmora i punjenja baterija. A tek onda razmišljanja što dalje.

Dada31, Mattan, zabijte si injekciju naglo, kao da pikado gađate. Ako idete polako, onda baš boli. U filmovima često vidite taj nagli pokret rukom kad nekoga žele omamiti, nije to ono polako kao kad vam vade krv.

Maslačakxxx, 6+3 je dobar datum. Odmori, posveti se sebi i svojoj trudnoći.

💔💔💔

04. Prosinac 2020. 17:29

MTB

Tanja79, i ja sam istražila u međuvremenu. Meni to vjerojatno neće biti problem jer mi je tijelo primilo zametak. Ali super mi je da je tebe doktor odmah slao na taj pregled, čini mi se temeljitim.

Ljutopile, meni se čini da tebi baš treba porcija odmora i punjenja baterija. A tek onda razmišljanja što dalje.

Dada31, Mattan, zabijte si injekciju naglo, kao da pikado gađate. Ako idete polako, onda baš boli. U filmovima često vidite taj nagli pokret rukom kad nekoga žele omamiti, nije to ono polako kao kad vam vade krv.

Maslačakxxx, 6+3 je dobar datum. Odmori, posveti se sebi i svojoj trudnoći.

I ja to mislim, ali jednostavno ne mogu jer mi te ciste stvaraju presing da će buknuti svaki čas, ako se to dogodi e onda sam gotova

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.