Maja555 si tu? Mislim da smo u istoj fazi sa postupkom, ali tebe nema. Javi se dušo🙂🤗
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Daaa, nema naručivanja u Osijeku, dođeš pa kad te prime… Nekad završim do 9 nekad do 3 🤷♀️ A i ne znam radi li moj doktor ili će biti tko se potrefi.. Malo je to bedasto ali šta možeš.. I ja jedva čekam da saznam stanje💜
Mattan ti si u OS u postupku koliko vidim! Molim te mi reci kad se ide kod anesteziologa? Mene je prof pitao samo hoću li to obaviti u OS ili Brodu. Ja rekla da mogu i u Brodu. A uopce mi nije rekao kad. I ja to obavila već jer sam računala da krećemo. Samo evo sad ne možemo zbog bakterije u ejakulatu. I danas sam zvala humanu u OS i pitam hoće mi to vrijedit. I sestra se čudi zašto sam uopće išla. Kao da prof kaže kad treba. I naravno vrijedi mi sad samo mjesec dana taj pregled
Hej, ja sam radila na 6dc u Os.. tako je napisao... Da, mislim da samo 4 tjedna vrijedi nalaz...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Dobro jutro, cure! Nadam se danas samo nekim lijepim vijestima, a tu smo i za one manje lijepe.. Za sta god treba 🤗
Sta se racunanja trudnoce tice, meni racunaju od prvog dana zadnje menge. Ali kada racunam i po aspiraciji, ispadne isto. Valjda je kod mene to sve ustimano!
Sretno svima danas! ❄☃️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
AuroraB ova moja biologica mi ni jucer 4 dana poslje aspiracije nista nece reci osim da cemo u fet i da nek zovem iza 14, onda ce mi reci koliko ih ima? Malo je reci da sam luda ☺️ ali za danas sam pripremila napisanu listu pitanja, imam pravo znati sve....
Lucyn sretno danas 💗
MTB divan muzic ... neka te pazi i mazi 🤗
Nikitta mislim da nikog ovdje ne smaras, ali ako ces se maknuti zbog sebe je u redu ❤️
MISS razumijem u potpunosti, neka sve bude super dalje i da uzivas u trudnoci 🥰
Bozma jesi ti bolje? Je dosla M?
Darilv si radila jutros testic?
Sretno danas tko je na aspiraciji, transferu, ide raditi betu...💕💕💕💕💕💕💕
Nina985 jako jako mi je žao, ne znam sto ti reci osim da budes jaka, odplaces i ides dalje hrabro ❤️ Daj si vremena i ceka te na ovom putu i tvoja sreca 💕
Dobro jutro cure
Ja sam na rubu živcanog sloma. Jutros trebala na folikulometriju i imam temperaturu 😭😭
Sad me zvao doktor i kaže da nastavim s estrofemima i nek napravim test na koronu pa ćemo vidjeti. Zvala sam svoju doktoricu. Testiranje u ponedjeljak.
A ja cijelo vrijeme doma, ne izlazim iz kuće 😭😭😭😭.
Luda sam 🙈🙈🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
AuroraB i ja nadam onda da sam super plodna, jer ovo nisam doživila još, žele bonkače izbacujem 😂😂
Koji si ti sad dc, stigne se to izdogađati..
Ili što bi moj doktor stručno REKAO KOLIKO SAM BALAVA!
🥴🥴
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Dobro jutro cure
Ja sam na rubu živcanog sloma. Jutros trebala na folikulometriju i imam temperaturu 😭😭
Sad me zvao doktor i kaže da nastavim s estrofemima i nek napravim test na koronu pa ćemo vidjeti. Zvala sam svoju doktoricu. Testiranje u ponedjeljak.
A ja cijelo vrijeme doma, ne izlazim iz kuće 😭😭😭😭.
Luda sam 🙈🙈🙈
Joj, to me sad tako zivcira! Vjerovatno ni nemas coronu, nego mozda imas temp od terapije il bilo ceg drugog(mislim, i sezona je prehlada i gripa)i sad se sve mora odgadjat! 🙆♀️🙆♀️ Mislim, jasno mi je da trazi test jer se i oni moraju zastitit(i zbog sebe i zbog drugih pacijenata) ali me bas, bas ovaj glupi covid zivcira. Al bas! Evo, i frendica mi ide rodit u Vinogradsku i moras imat masku za vrijeme poroda 🙆♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ljutopile je li to ona iz kombinacije Letrozol+Pergoveris?
Vuky bolje sam, hvala. Bila vadit krv i uzela uputnicu za urinokulturu, da iskljucim esherihiju jer ne znam vise sta bi moglo bit. Sjetila sam se da je netko tu spominjao da je imao i da mu je slicno bilo. Kaze sestra da izgledam uzasno mrsavo 😲. Jos nisam dobila, a mozda i bolje, da se malo ocistim od svega.
Aura je li radi uopce humana?
Zelim Vam svima ugodan i miran petak.
Trudnice very soon to be - part one
Chloe18/MaloTele - 30.11. beta
sunshine25 - 30.11. beta
Dada31 - 4.12 folikulometrija
Ivanaxx/Maslačakxx - 4.12. treća beta, prve dvije su divne
ANKSIMORON - 4.12. folikulometrija
Marinela87 - 4.12. transfer
la_Reina_del_Sur - 4.12 aspiracija
vuky - čeka rezultate oplodnje
eatpraylove - čeka rezultate oplodnje