Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Prosinac 2020. 22:28

LUCIJA007

Ljutopile🐥

LUCIJA007

Ljutopile🐥

Mattan

Ljutopile🐥

LUCIJA007

Ljutopile🐥

LUCIJA007

Ljutopile🐥

Lucija a mogu i drugi, molim pomoć? Jucer sam pisala o beti 80 na 13dpt trodnevnog i prvi test je od jucer, a drugi od danas, meni su isti, a i ona je uvjerena da je biokemijska. Znam da svi jedva cekaju analize😅😅https://ibb.co/0tfspFy

Donji mi se cini tamniji? Ali ti testovi su ufff… Osjetljivijih i slabije pokazu nego trakice.. Meni je npr trakica bila full tamna a ovaj pa tak slicno kao od tvoje frendice 🤷‍♀️…

Rijetko tko koristi trakice jer kao računaju ovaj je sigurno bolji ako je skuplji. E sad jedino ako je stvarno istina da se razlika dobro vidi svakih dva dana, a ne dan za danom.

Daaaa.. Meni zenska u mulleru kaze bolje su trakice, kako dobro nam prolaze a jeftine su, kaze sve ih hvale . Mislim si MA DAJ😂😂😂

Jedino ako ovaj pokaziva slicnu crtu na betu npr 70 i betu 120. Ne znam. Uglavnom ona se vec pomirila i odradila je trening😬

Čeek, pa tamnija je… Zašto ona misli da će biti biokemijska?!

Mozda zato sto ocekiva da dan za danom bude velika razlika u boji. Ja isto nisam iskusna u tim testovima. Ja sam ga samo 2 puta piskila i nakon toga bi isla na betu tako da i ne znam kolike razlike u boji crtice trebaju biti dan za danom. Njoj se cini ista a "zahvaljujuci" meni je došla na taj stav da tako mora biti, bolje prije nego kasnije🤨🤨🤨

Da li ce vaditi jos betu?

Pa valjda hoće sutra, nisam je niti pitala ali mislim da bi bilo logično. Poznajem zensku sa bivseg posla i srele smo se jednom u klinici i sad ona mene ispitiva te stvari u vezi ivf-a, a meni dosta i mojih💩💩💩💩💩😂

😂😂😂😂😂🤭

Ali eto zanimljivo je uspoređivati crtice, bar nešto.

Meto
    03. Prosinac 2020. 23:07

Ljuto pile kakav trening pobogu, daj joj sliju 
    https://ibb.co/10DK3k9
    Tamija je, a sutra bi se vidila bolja razlika🙈🤞🍀
    Liora Liora moj dr racuna T kao i svaku drugu, lo zadnjoj mengi. Meni je malo beta preniska, iskreno, trebala bi biti dosta veca.. zelim ti svu srecu da bude sve ok i da je samo malo lijeniji pocetak❤️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Dashuri
    03. Prosinac 2020. 23:08

TiKi92

Aura

Cure, vadila sam progesteron 7.dan od ovulacije te je 89.1.
    Pise da je za lutealnu fazu od 5 - 76.
    Ja sam trenutno na tempiranim odnosima, menstruaciju ocekujem za 6 dana.
    Je li moguce da moze progesteron biti povećan?

Moze, u trudnoci 😉

Totalno sam asimptomatska za trudnocu, u prvoj sam uz bolne grceve imala i nikad vece grudi, sad sam jos uvijek ravna ko daska, tako da mislim da ipak nije taj slucaj.🤣
    Ne znam sto ce se promijenit u narednih 6 dana, rekla sam da necu vise nikad piskit testove prije kasnjenja vjestice, dosta mi je godinu ipo dana bijelih testova 🤮

05.12.2022 💗

Tuma
    03. Prosinac 2020. 23:12

Ljutopile i meni donja izgleda tamnije. Ajd nadam se da ce joj beta rasti, javi nam kako se odvija 😊
    Women_name osim u slucajevima koje je Ljutopile opisala, znaju brojati trudnocu po aspiraciji ako je   kao u tvom slucaju aspiracija bila kasnije. Jer u stimuliranima je vecinom ranije, prije 14 dc, pa onda svima racunaju od ZM, ali ako je aspiracija bila 21.dc, onda znaju od tad racunati, upravo zato da ne bi zenama kasnije inducirali porod ranije i sl. Ugl, to sam negdje procitala, ali sad ne mogu naci link. Tako da normalno da je sve oke i tvoja beba odgovara vremenu oplodnje 🥰 moja aspiracija je bila 11.dc, a trudnocu racunaju od 1.dc. Na uzvu mi je beba zadnji put kasnila 1 d po aspiraciji i bila 2 ispred ZM, al to ce se sve jos mijenjati.😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

03. Prosinac 2020. 23:25

Meto

Ljuto pilekakav trening pobogu, daj joj sliju
    Liora Liora moj dr racuna T kao i svaku drugu, lo zadnjoj mengi. Meni je malo beta preniska, iskreno, trebala bi biti dosta veca.. zelim ti svu srecu da bude sve ok i da je samo malo lijeniji pocetak❤️

Meni isto izgleda samo deblja ali ne i tamnija🤔🤔🤔🤔. Ovo bi trebalo prerasti u znanost😅

ericaa
    03. Prosinac 2020. 23:37

Ruška hvala svakako na savjetu....idem probati pa cemo vidjeti. Za sad imam samo rijeci hvale a za dalje 🤷‍♀️ 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

03. Prosinac 2020. 23:41

Meto

Aaaaa.. Ja tek sad vidim to za betu.. Znaci 20.12. 579  a  03.02. 5877....
    Da i meni je to nazalost prenisko...znamo da se nakon 1000 ne mora duplati ali... 

Tuma
    03. Prosinac 2020. 23:48

LUCIJA007

Meto

Aaaaa.. Ja tek sad vidim to za betu.. Znaci 20.12. 579 a 03.02. 5877….
    Da i meni je to nazalost prenisko…znamo da se nakon 1000 ne mora duplati ali…

Da, to sam i ja odmah napisala. Beta mi je bas upala u oci nazalost... ali ajde tko zna  ako joj dr nista nije rekao za betu...

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• *.Women_name.*
    03. Prosinac 2020. 23:55

Tuma

Ljutopile i meni donja izgleda tamnije. Ajd nadam se da ce joj beta rasti, javi nam kako se odvija 😊
    Women_name osim u slucajevima koje je Ljutopile opisala, znaju brojati trudnocu po aspiraciji ako je kao u tvom slucaju aspiracija bila kasnije. Jer u stimuliranima je vecinom ranije, prije 14 dc, pa onda svima racunaju od ZM, ali ako je aspiracija bila 21.dc, onda znaju od tad racunati, upravo zato da ne bi zenama kasnije inducirali porod ranije i sl. Ugl, to sam negdje procitala, ali sad ne mogu naci link. Tako da normalno da je sve oke i tvoja beba odgovara vremenu oplodnje 🥰 moja aspiracija je bila 11.dc, a trudnocu racunaju od 1.dc. Na uzvu mi je beba zadnji put kasnila 1 d po aspiraciji i bila 2 ispred ZM, al to ce se sve jos mijenjati.😊

Da istina. Jer znam da je na prvom ultrazvuku moj doktor bio zabrinut jer me isto pitao kad je zadnja menstruacija bila, pa da beba kasni. Onda kad je vidio kad je bila aspiracija rekao da je od tog, pa mi je i na svim nalazima napisao kao da sam mengu dobila tjedan dana kasnije da nemam kasnije problema 🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

AuroraB
    04. Prosinac 2020. 07:06

Lucyinthesky znam da još ne znaš konkretno stanje stanica u vezi kvalitete i zrelosti, ali sam sigurna da ćeš ovaj puta doći do transfera.❄❄ Biolog ni ne smije prerano reći da su stanice super, i onda ako se ne oplode- razočaranje. Znači boljelo te... toga se i ja bojim.. mada, možda bolje osjećati bol kako se postepeno pojačava nego kad se probudiš iz anestezije i onda te odjednom satere. Da li si pitala za pravu anesteziju? Ja ću to sutra provjeriti, jer mene je jako boljelo čak i dok su mi vadili gazu nakon aspiracije, a još su mi dali pojačane lijekove. 
    Dada31, Mattan sretno na UZV danas🦄🦄
    Anksimoron daj mi reci jel imaš onaj bjelanjkasti iscjedak? Ja ga nemam, a u prošlom postupku sam ga već imala dosta prije prvog ultrazvuka.😏 Nekako sam si taj iscjedak prezentirala kao pozitivan znak, da pucam od plodnosti🤣 A sad ga nema. 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.