Dali tko zna koliko mora proći za novi postupak nakon missed AB, spontanog?
Meni rekli ako bez kiretaze 3 mj, s kiretauom 6 mj
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Lucija jel se bojis ici po smrziliće? Ja se bas bojim da ce mi se dogoditi isto. I postoji li tu na forumu slucaj da je iz svjezeg transfera bio spontani, a fet da je uspio?
Au ovo ti je jako tesko pitanje i zbilja mislim da spontani nema veze da li je svjezi ili smrznuti transfer…svega zna biti… Nesto drugo je u pitanju…
Bit ce me strah da… I u ovoj T me bilo strah a vjerujem da ce me bit strah dok god bebu/bebe🙊🙏 ne dobijem u ruke…
Znam da nema veze svjezi ili smrznuti nego kao iz iste berbe su😅
A imas tu bas i primjer nase forumasice more2309.. Svjezi transfer nista, fet blizanci, ista 'berba' 🙃
Da, da znam ali ona nije imala spontani od svjezeg, ja jesam, uh bas sam negativac i srce mi se slama zbog sviju nas tu!! Takvi su mi neki dani
Nadam se da cu ja biti taj primjer.
Iz svjezeg je bio spontani i sada je bio FET koji ce biti ok 🙂
😁😁držim ti fige, a i ti meni jer u istom smo sosu😅
Tko zna mozda se tu neki nas doktor u biti skriva pod nekim nickom🙊😂😂😂😂😂..
Ili je nekog unajmio kad vec oni nemaju vremena citat 🙊😂😂
Treba nam neki redar da to sve prouci😂😂😂
Bit će da im žene doma čitaju pa im navečer prenesu: danas nema ništa za večeru i nisam ti ispeglala kutu jer su se one kokoši na forumu baš raspisale, nisam stigla, ali te nitko nije danas spomenuo
Onda sutradan ga dočeka sa valjkom za tijesto: Šta ti tamo na poslu radiš čitav dan kad one pišu da si sexy?
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Opet umiremmm
Bozma dobro lucija kaze,da nisi ti mozda zapravo dr.Mršić??? 😂😂😂😂
Ja ne znam ni ko je taj a mislila sam da ih sve poznam😂😂😂😂.. Ja sam slavonka, odakle je taj Mršić, gargamel, Sheldon??
Iz Imotskog.
Dali tko zna koliko mora proći za novi postupak nakon missed AB, spontanog?
Meni rekli ako bez kiretaze 3 mj, s kiretauom 6 mj
Ma kakvih 6 mjeseci.. To tebi jer si mlada pa stignes mozda rekli 🙊😂
Sad mi i Luci rekao da se javim u 01 mjesecu.. E pa NECU!
DOKTORE ZIMA MI JE😂😂😂😂
Ja sam Mršićeva žena
Ja sam Mršićeva žena
Hahhhaha umirem 😂😂😂😂
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Lucija jel se bojis ici po smrziliće? Ja se bas bojim da ce mi se dogoditi isto. I postoji li tu na forumu slucaj da je iz svjezeg transfera bio spontani, a fet da je uspio?
Au ovo ti je jako tesko pitanje i zbilja mislim da spontani nema veze da li je svjezi ili smrznuti transfer…svega zna biti… Nesto drugo je u pitanju…
Bit ce me strah da… I u ovoj T me bilo strah a vjerujem da ce me bit strah dok god bebu/bebe🙊🙏 ne dobijem u ruke…
Znam da nema veze svjezi ili smrznuti nego kao iz iste berbe su😅
A imas tu bas i primjer nase forumasice more2309.. Svjezi transfer nista, fet blizanci, ista 'berba' 🙃
Da, da znam ali ona nije imala spontani od svjezeg, ja jesam, uh bas sam negativac i srce mi se slama zbog sviju nas tu!! Takvi su mi neki dani
Nadam se da cu ja biti taj primjer.
Iz svjezeg je bio spontani i sada je bio FET koji ce biti ok 🙂
😁😁držim ti fige, a i ti meni jer u istom smo sosu😅
Dogovoreno 🙏🙏🙏🙏🙏
Pratimo se 😀
oboje 33 god
👩🏻 nalazi ok, endometrioza na lijevom jajniku
👨🏻 nalazi ok
Poliklinika Škvorc
2 prirodnjaka (jednom ovulirala prije aspriacije, jednom stanica se nije oplodila).
6/20 - IVF ET 2 blastice, 2 pingina, missed u 6tt
10/2020 FET 2 blastice, 1.beta 228, 2.beta 828
Lala1982 zao mi je, ali dok ne uradis test ili betu nista ne znas. Nadajmo se da nije M
Gospođo Mršić molim vas recite suprugu da se konacno pojavi Sanjich na folikulometriji,aspiraciji i transferu 😂😂😂
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji