Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    02. Prosinac 2020. 22:07

ericaa

Pitanjce,je li moram za potencijalnu aspiraciju 1 j.s. (bez anestezije,pise samo diclac u misic) biti nataste ili mogu popit kavu? Jooooj stalno osluskujem jajnik i refresham mail 😂😂😂😂

Možeš piti kavu i sve normalno ako nema narkoze. Ionako to ide samo radi opasnosti od povraćanja (nedaj bože gušenja) tijekom anestezije... Tako da što se toga tiče, slobodno ako si 100% sigurna da te neće uspavljivati 😊😊😊

endometrioza

ericaa
    02. Prosinac 2020. 22:11

🌺Dada31🌺

ericaa

Pitanjce,je li moram za potencijalnu aspiraciju 1 j.s. (bez anestezije,pise samo diclac u misic) biti nataste ili mogu popit kavu? Jooooj stalno osluskujem jajnik i refresham mail 😂😂😂😂
    ericaa jesi li ih zvala? Ja bi bila dosadna na tvom mjestu…. Reci da ti hitno treba, možda je gotov a nisu ga pustili na e-građane. Mogu misliti koja je to igra živaca 🙄🙄🙄 sad sam baš ljuta 😒😒

A koga da zovem? Nemam koga zvati u ovo doba,bar ja neznam niti imam broj...a JA, idiot lijeni, nisam aktivirala e građani. I bila u domu zdravlja u 2 i pol i muz u 6 i pol i nema. Sama sam si kriva za e građane,uvijek nesto cekam,nesto se izjalovi pa odustanem i eto. A za test koji sam tek jucer radila je kriv doktor u nedjelju koji mi je mogao reci da dignem uputnicu i testiram se u pon ili u ut odmah u 8.... ja sam pitala stalno i odgovor je bio,reci cemo. Eto,sad ovdje izdepilirana,oprane kose,jedem cips i cekam 😶 inace je,kao sto su cure rekle,uvjerila sam se igra zivaca i lutrija ovaj prirodni a s ovim testom je jos gore...kao i sve,uostalom. 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

ericaa
    02. Prosinac 2020. 22:13

🌺Dada31🌺

ericaa

Možeš piti kavu i sve normalno ako nema narkoze. Ionako to ide samo radi opasnosti od povraćanja (nedaj bože gušenja) tijekom anestezije… Tako da što se toga tiče, slobodno ako si 100% sigurna da te neće uspavljivati 😊😊😊

Hvala ti 😘😘😘😘 ma kakva narkoza,jedva sam uzicala diclac 😅😅😅

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    02. Prosinac 2020. 22:23

ericaa

🌺Dada31🌺

ericaa

Možeš piti kavu i sve normalno ako nema narkoze. Ionako to ide samo radi opasnosti od povraćanja (nedaj bože gušenja) tijekom anestezije… Tako da što se toga tiče, slobodno ako si 100% sigurna da te neće uspavljivati 😊😊😊

Hvala ti 😘😘😘😘 ma kakva narkoza,jedva sam uzicala diclac 😅😅😅

Pa dobro, za jednu stanicu mislim da ti neće ni trebati. Neznam zašto imaju to pravilo da samo 1 vade u oplođuju... 🙄 Znači li to da žena u prirodnom nema priliku za 🐧 bez obzira na dobre stanice... Bezveze mi je to. Ja se iskreno nadam da će ti doći test što prije. Neznam,iskreno mislila sam da je kao i u zg da rade stalno i da možeš zivkati do kasno. Znam da su neke curke pisale da su dobivale rezultate na mail i iza ponoći... Nadam se da ti zbog tog testa neće sve propasti 😔😔 (ali svakako ako su ti jajovodi prohodni, inzistiraj na inseminaciji u slučaju da se desi ovulacija... a naravno da se neće desiti). Doći će testić i sve će biti ok vidjet ćeš 🥰❤️🤞🏼🤞🏼

endometrioza

Tuma
    02. Prosinac 2020. 22:28

ericaa

Ja sam isla bez anestezije i morala sam biti nataste. Jer za slucaj da ne daj Boze nesto pode po zlu (kao tipa Bozmi ali gore) onda moras pod pravu anesteziju. Ja ne bih pila kavu to jutro, jedno jutro se izdrzi 😊 sretno!

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

la_Reina_del_Sur
    02. Prosinac 2020. 22:29

ericaa

🌺Dada31🌺

ericaa

ericaa jesi li ih zvala? Ja bi bila dosadna na tvom mjestu…. Reci da ti hitno treba, možda je gotov a nisu ga pustili na e-građane. Mogu misliti koja je to igra živaca 🙄🙄🙄 sad sam baš ljuta 😒😒

A koga da zovem? Nemam koga zvati u ovo doba,bar ja neznam niti imam broj…a JA, idiot lijeni, nisam aktivirala e građani. I bila u domu zdravlja u 2 i pol i muz u 6 i pol i nema. Sama sam si kriva za e građane,uvijek nesto cekam,nesto se izjalovi pa odustanem i eto. A za test koji sam tek jucer radila je kriv doktor u nedjelju koji mi je mogao reci da dignem uputnicu i testiram se u pon ili u ut odmah u 8…. ja sam pitala stalno i odgovor je bio,reci cemo. Eto,sad ovdje izdepilirana,oprane kose,jedem cips i cekam 😶 inace je,kao sto su cure rekle,uvjerila sam se igra zivaca i lutrija ovaj prirodni a s ovim testom je jos gore…kao i sve,uostalom.

Moze se aktivirat preko app od banke, odnosno digitalno bankaratvo.. ja sam PBZ i preko njih udem u e gradani :)

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
    3 AIH = ❌❌❌
    3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

ANKSIMORON
    02. Prosinac 2020. 22:30

ericaa

🌺Dada31🌺

ericaa

A koga da zovem? Nemam koga zvati u ovo  doba,bar ja neznam niti imam broj…a JA, idiot lijeni, nisam aktivirala e građani. I bila u domu zdravlja u 2 i pol i muz u 6 i pol i nema. Sama sam si kriva za e građane,uvijek nesto cekam,nesto se izjalovi pa odustanem i eto. A za test koji sam tek jucer radila je kriv doktor u nedjelju koji mi je mogao reci da dignem uputnicu i testiram se u pon ili u ut odmah u 8…. ja sam pitala stalno i odgovor je bio,reci cemo. Eto,sad ovdje izdepilirana,oprane kose,jedem cips i cekam 😶 inace je,kao sto su cure rekle,uvjerila sam se igra zivaca i lutrija ovaj prirodni a s ovim testom je jos gore…kao i sve,uostalom.

Ne moras imati aktivirani e gradjanin preko fine... jel imas internet bankarstvo? Mozes se i preko toga ulogirati...

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Lucyinthesky
    02. Prosinac 2020. 22:32

ericaa

Ja sam bila 2 puta i oba sam išla natašte kao i za aspiraciju u stimuliranom.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    02. Prosinac 2020. 22:33

Tuma

ericaa

Ja sam isla bez anestezije i morala sam biti nataste. Jer za slucaj da ne daj Boze nesto pode po zlu (kao tipa Bozmi ali gore) onda moras pod pravu anesteziju. Ja ne bih pila kavu to jutro, jedno jutro se izdrzi 😊 sretno!

To je istina da, zato sam joj i napisala samo ako je 100% sigurna. Ali jedino što su meni rekli da ne smijem 3 sata prije anestezije ništa piti. Npr. Ja sam u 9 bila naručena, u 6 ujutro sam smjela kavu popiti, poslije više ništa. A jesti nisam smjela od 9 navečer dana prije anestezije... (12h prije) i dobila tabletu za pražnjenje crijeva 😵😵

endometrioza

02. Prosinac 2020. 22:45

Lucyinthesky

ericaa

Ja sam bila 2 puta i oba sam išla natašte kao i za aspiraciju u stimuliranom.

Ja sam nekad čak i jela. Kako su mi u tim prirodnjacima uvijek pucali folikuli dan prije, pa bi umjesto na aspiraciji završila na poslu i ništa od hrane do 5 popodne, kasnije sam uvijek sita išla na aspiracije, čak i prvu stimuliranu jer sam zabrijala da je sve popucalo koliko sam osjećala jajnike , aliii....manje ošamuti ono što daju u guzu kad si sit pa sve osjetiš.
    ericaa sretno sutra, nemoj jest za svaki slučaj, možda ti i daju šta u guzu za smirenje i bolove

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.