Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    29. Studeni 2020. 15:56

ANKSIMORON

Lucyinthesky

ANKSIMORON

Da danas sam dobila… ha vidjeti cemo sto ce sutra reci… i sto ce covid test pokazat… jer za nefalit danas me copila grlobolja, nekako malaksalost.. prehlada neka je sigurno… sad nadam se da mi je samo imunitet pao od nervoze 🙄 jel netko zna ako bi slucajno bila pozitivna, da li mogu postupak prebaciti za sljed mjesec… ja sam u ivf preko hzzo dobila termin 😆

Ja sam ih pitala šta za slučaj toga i rekli su mi da se ne mogu prebaciti za idući mjesec jer su puni za postupke i da idu po tom svojem redu kako je tko zapisan. Jako sam se bojala tog prvog testa, tražili su me da ga imam prije početka terapije i bilo je na knap.
    Vjerujem da te frka i držim fige da sve bude ok.
    vuky super da si to obavila i čini mi se da je dobar rezultat. Navijam jako za tebe za dalje 💪Koji ti je to dan bila aspiracija, kako je sve prošlo općenito?
    Nikitta drži se 😘❤️

Nadam se da tako nece biti i da ce mi uspit prebaciti… ha pitat cu ih jer imam neki feeling da sam pokupila fuckin coronu… bas sam srece 😒😪😪 vidjeti cemo sutra..

Nadam se i ja i da ti je to samo neka prehlada 🤞Svi smo kompletno izluđeni s tom coronom i kud nam je ovo sve stresno samo po sebi, s ovim je još na n-tu potenciju gore.
    Ja se ovog svojeg sutrašnjeg testa toliko bojim da ne prepoznajem sama sebe.Ima dosta asimptomatskih pa sam zabrijala. Ne mogu si zamislit da mi ovo ne povade iz tih jajnika 🙄
    Drži se 🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

ANKSIMORON
    29. Studeni 2020. 16:17

Lucyinthesky

ANKSIMORON

Lucyinthesky

ANKSIMORON

Da danas sam dobila… ha vidjeti cemo sto ce sutra reci… i sto ce covid test pokazat… jer za nefalit danas me copila grlobolja, nekako malaksalost.. prehlada neka je sigurno… sad nadam se da mi je samo imunitet pao od nervoze 🙄 jel netko zna ako bi slucajno bila pozitivna, da li mogu postupak prebaciti za sljed mjesec… ja sam u ivf preko hzzo dobila termin 😆

Ja sam ih pitala šta za slučaj toga i rekli su mi da se ne mogu prebaciti za idući mjesec jer su puni za postupke i da idu po tom svojem redu kako je tko zapisan. Jako sam se bojala tog prvog testa, tražili su me da ga imam prije početka terapije i bilo je na knap.
    Vjerujem da te frka i držim fige da sve bude ok.
    vuky super da si to obavila i čini mi se da je dobar rezultat. Navijam jako za tebe za dalje 💪Koji ti je to dan bila aspiracija, kako je sve prošlo općenito?
    Nikitta drži se 😘❤️

Nadam se da tako nece biti i da ce mi uspit prebaciti… ha pitat cu ih jer imam neki feeling da sam pokupila fuckin coronu… bas sam srece 😒😪😪 vidjeti cemo sutra..

Nadam se i ja i da ti je to samo neka prehlada 🤞Svi smo kompletno izluđeni s tom coronom i kud nam je ovo sve stresno samo po sebi, s ovim je još na n-tu potenciju gore.
    Ja se ovog svojeg sutrašnjeg testa toliko bojim da ne prepoznajem sama sebe.Ima dosta asimptomatskih pa sam zabrijala. Ne mogu si zamislit da mi ovo ne povade iz tih jajnika 🙄
    Drži se 🤞

Vjerujem ti... bas to sto si rekla.. ja samu sebe ne prepoznajem... inace nisam panicar... ali ovako me nije bilo nikad strah necega... u svakom slucaju ne mogu promijenit nista... test pa cemo biti pametniji... zelim sretno i tebi sutra... sigurno ce biti negativno 🥰🥰

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Lucyinthesky
    29. Studeni 2020. 16:34

ANKSIMORON hvala ti, da nažalost ne možemo na ništa utjecati.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    29. Studeni 2020. 18:14

Nikitta

Dada31 stvar je u tome da cure na pilulama NEMAJU menstruaciju, to krvarenje koje dođe par dana nakon kutije pilula je krvarenje nalik menstrualnom. Prema tome, po logici stvari, ja bih zaključila da ti se endometrij nije zadebljao, pa da se sad nije oljuštio i da te to bezveze brine. Znat ćeš sve sutra, učiniti će ti uzv?
    Lucyinthesky ❤️Nada86 sve se tu dižemo, padamo, imamo dobre, pa loše dane. Sve je tu dozvoljeno. I ja nekad nisam htjela tu pisati, nije me bilo preko 6 mjeseci kad sam doznala užasno pogoršanje dijagnoze. Jednostavno sam morala se maknut od tema trudnoće, mpoa, svega što je meni bilo zabranjeno. I sad mi je zabranjeno, ali sam se vratila na forum, jer mi pomaže ženska podrška. ❤️

Da, sutra ujutro idem na UZV pa ću napokon više znati 🙏🙏 na zadnjem je bio 11mm pa me baš zanima stanje sutra. I pitat ću ga dali ću uopće onda dobiti i čemu ovi 'bolovi' nalik menstrualnim ali puno puno lakši.
    Nego kako si ti Nikitta, dali se stanje što normaliziralo? Jesi prestala krvariti? 

endometrioza

ericaa
    29. Studeni 2020. 18:39

ANKSIMORON

Lucyinthesky

Drži se 🤞

Vjerujem ti… bas to sto si rekla.. ja samu sebe ne prepoznajem… inace nisam panicar… ali ovako me nije bilo nikad strah necega… u svakom slucaju ne mogu promijenit nista… test pa cemo biti pametniji… zelim sretno i tebi sutra… sigurno ce biti negativno 🥰🥰

Jooooj,i ja bas o tom razmisljam,vise nema prehlade,da te pecka grlo nakon setnje po buri,nema smrcanja,odmah panika-korona!! Danas kihnem i odmah pomislim sta ako... ok,ja sam u prirodnom sam pa nije mi panika ni blizu ali sam taj stres 🤢🤢 inace u ovom dobu godine sam bar vec 3 put prehladena,ove godine sve redom ignoriram jer me strah i pomisliti...meni ce raditi test prije aspiracije pa eto,ako sam te nesrece, nema pomoci ni utjecaja na to😔😔
    Sretno vam cure 🙏🙏🤞🤞🍀🍀😘
    Nikita je li bolje sto? 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

ericaa
    29. Studeni 2020. 18:42

Nikita joj sad vidim.... nisam sve citala jer sam sredivala ormar,stan i koji bozicni ukras prokrijumcarila uz adventski vijenac 😁😁 joj,bas mi je zao... nadam se da ce ti uskoro biti bolje.... 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    29. Studeni 2020. 18:49

Nikitta

Dada31 nisam, pisala sam ti već danas da krvarim i kakam kao budala uz jaukanje 🤣🤷🏼‍♀️🙈 Ja pretpostavljam da ti rastu folikuli ako si krenula sa stimulacijom, a to je recimo kod mene bilo popraćeno jakim bolovima. Jebi ga, ja sam IV. stadij endometrioze, meni su IVF postupci bili živa muka, jer je bolest podviljala, do te mjere da od bolova nakon stimulacije par ciklusa nisam hodat mogla od menge do iza ovulacije. Nadam se da će to kod tebe biti ipak bolje. I da ćeš uspjeti iz prve ❤️🙏🏼

Ne želim da misliš da te sažaljevam ili nešto, nedaj Bože ali kada čujem koliko se mučiš toliko mi je teško. Zamišljam se u tvojoj situaciji kada mi ponekad dođe da si kosu počupam od bolova, ali kad vidim kakvih slučajeva ima mogu samo promatrati sastrane (tvoj je najbolji pokazatelj) . Inače sam tip koji ne voli trpiti ni glavobolju čak, ja to odmah riješim tabletom...nedaj Bože većeg zla od tog....ja se iskreno, najiskrenije nadam da će ti operacija promjeniti život...na bolje naravno. Ovo je muka što ti proživljavaš i želim da ti što prije prođe... I da se nikada ne vrati 🙏🙏🙏🙏🙏❤️

endometrioza

Marta...
    29. Studeni 2020. 18:53

Cure pozdrav evo me opet u ovim vodama...molim cure iz Ri da se jave kakva su iskustva i da li rade sad uopće...pokušala bi dole ne znam nešto me vuče da pokušam još preko HZOO ...kako se selimo  dole nebi sad u Zg ni kretala više ...

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Mare0208
    29. Studeni 2020. 18:54

MTB hvala ti!

Cure, kad vi krećete na bolovanje? Meni je mpo dr tu u Brodu savjetovala da idem na bolovanje odmah kad krenem s terapijom. Radim u školi i mišljenja je da ne riskiram s koronom. Sa soc ginom još nisam o tome razgovarala. Ja bih najrađe išla odmah, kako mi je savjetovala. Malo malo je netko od kolega ili djece pozitivan, razredi u samoizolaciji, učitelji također..  samo ne znam može li mi bolovanje pokriti sve dane

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

flower93
    29. Studeni 2020. 18:56

MTB

flower93, samo se javi ponekad i napiši nam koju lijepu o svojim bebicama, volimo ovdje inspiracijske priče vas koji ste uspjeli.Lucyinthesky, znam, i mene je frustriralo to s vježbanjem. Pokušaj zamijeniti vježbanje hodanjem.

Evo, obecajem cim odradim kontrolu iduci tjedan da cu se javit sa, nadam se, lijepim vjestima 😍 trbuh mi je vec dosta velik, stvarno mi bude sve teze funkcionirat, a da ne pricam o panici koja me hvata samo kad pomislim da za dva mjeseca stizu dva mala bica koja ce ovisit o meni 😱 a ja ne znam nista o tak malim bebama 😱🤦‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.