Flower baš mi je drago da si se javila. Za bebe ne brini, za to postoji majčinski instinkt, majke, bake, prijateljice s djecom i cure na forumu. Bit će to sve super 😍
To mi svi kazu haha 🤦♀️ samo ja sam osoba koja se voli uvijek pripremit za sve na vrijeme.. Znat tocan plan i program postupanja.. U konacnici na poslu mi se radno mjesto zove financial controller (to sve govori o mom karakteru haha).. A ovo kaj me ceka, definitivno ne mogu planirat, a ni drzat bas sve pod kontrolom..
Pratim vas ja sve ovdje, kolko stignem ulovit jer ste stvarno aktivne.. I zelim vam svima svu srecu i puno uspjeha, pogotovo starijim clanicama foruma.. Zasluzile ste ❤️
MTB hvala ti!
Cure, kad vi krećete na bolovanje? Meni je mpo dr tu u Brodu savjetovala da idem na bolovanje odmah kad krenem s terapijom. Radim u školi i mišljenja je da ne riskiram s koronom. Sa soc ginom još nisam o tome razgovarala. Ja bih najrađe išla odmah, kako mi je savjetovala. Malo malo je netko od kolega ili djece pozitivan, razredi u samoizolaciji, učitelji također.. samo ne znam može li mi bolovanje pokriti sve dane
Ja sam otisla cim sam pocela sa stimulacijom. Radim u intenzivnoj s teskim pacijentima, jos je i kaos u bolnici zbog korone tako da nisam htjela nista riskirati. Moja gin se slozila sa mnom. Inace se otvara bolovanje od punkcije i neki gin ne zele otvoriti prije.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Mare mene su savetovali da idem na poslu i da pokusam da skrenem misli koliko mogu, sve dok mogu da funkcionisem normalno.
Nego sam sada citala o prirodnim ciklusima i onim sa lekovima (pilulama). Ja nisam imala pojima sta to znaci, i vidla sam da je mala sansa da se uspe u prirodnom ciklusu 😐😑
Kužim to s te strane. Ali ova situacija s koronom mi je zabrunjavajuća. Bojim se da zbog nekog pozitivnog učenika ne zavrsim u samoizolaciji usred postupka.. ne znam. Vidjet ću s ginom kad za to dođe vrijeme
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
flower93, samo se javi ponekad i napiši nam koju lijepu o svojim bebicama, volimo ovdje inspiracijske priče vas koji ste uspjeli.Lucyinthesky, znam, i mene je frustriralo to s vježbanjem. Pokušaj zamijeniti vježbanje hodanjem.
Evo, obecajem cim odradim kontrolu iduci tjedan da cu se javit sa, nadam se, lijepim vjestima 😍 trbuh mi je vec dosta velik, stvarno mi bude sve teze funkcionirat, a da ne pricam o panici koja me hvata samo kad pomislim da za dva mjeseca stizu dva mala bica koja ce ovisit o meni 😱 a ja ne znam nista o tak malim bebama 😱🤦♀️
za dva mjeseca već? tebi sigurno nije tako brzo proletjelo kao meni . Nadam se da nas nećeš zaboravit ni kad se rode i da ćeš nam se stić javit
Danas bebe samo placu i placu i placu.. nisam stigla nista procitati, a i ono sto jesam sam zaboravila.. sem toga izgleda da sam pokupila neku virozu, povracanje ujutro i proliv vec cijeli dan 🥴 veliki pozz za vas curke nadam se da je sve ok kod vas ❤️
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Nadalica drzi se 😊😘
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Bok cure, nadam se da ste ugodno provele nedjelju. Ja sam kitila i ukrasavala kucu i bor 🎄 evo i slikica za sve obozavateljice Bozica. Obicno sam sve u crveno-zlatnoj kombinaciji radila, ali prosle godine sam kupila snjezni bor pa sam se odlucila za bijelo/,srebrno/rozu kombinaciju.🎄😊
https://ibb.co/mFkNRZY
https://ibb.co/p1CZLD9
https://ibb.co/gZLD2gB
Inace miss drago mi je da se smirilo i da si bolje, ksko je ostatak dana prosao? Sretno sutra kad ces vadit betu i progesteron!🙏
Nikitta zao mi je sto se jos mucis, treba to izdrzati😰
Dada sretno sutra, vjerujem da je neizvjesno kad ne znas hoces li dobit i sta to znaci za postupak, ali doktor sigurno zna sta radi.😊
Sretno svima u iscekivanju testa na koronu, aspiracije, transfera, bete ili uzva.😊❤
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Bok cure, nadam se da ste ugodno provele nedjelju. Ja sam kitila i ukrasavala kucu i bor 🎄 evo i slikica za sve obozavateljice Bozica. Obicno sam sve u crveno-zlatnoj kombinaciji radila, ali prosle godine sam kupila snjezni bor pa sam se odlucila za bijelo/,srebrno/rozu kombinaciju.🎄😊
https://ibb.co/mFkNRZY
https://ibb.co/p1CZLD9
https://ibb.co/gZLD2gB
Inace miss drago mi je da se smirilo i da si bolje, ksko je ostatak dana prosao? Sretno sutra kad ces vadit betu i progesteron!🙏
Nikitta zao mi je sto se jos mucis, treba to izdrzati😰
Dada sretno sutra, vjerujem da je neizvjesno kad ne znas hoces li dobit i sta to znaci za postupak, ali doktor sigurno zna sta radi.😊
Sretno svima u iscekivanju testa na koronu, aspiracije, transfera, bete ili uzva.😊❤
Hvala ti 🙏❤️
I ja se nadam da zna što radi. I da ima B opciju za slučaj kada ne dođe M.
Pa valjda nisam prva kojoj se desilo 😂😂😂
.
Lijepe su ti slikice 🥰🥰
Ja sam isto malo kitila, nekako se nadam da će biti mogućnost da putujemo obitelji za Božić kući pa nisam htjela nešto previše.
Nažalost do zadnjeg dana moramo pratiti dali će gđa Merkel promjeniri mišljenje i uvesti ponovo karantenu, nadam se da neće 🙈. Nisam svoje vidjela godinu dana na okupu i treba mi to uz sve ovo 🙏❤️
endometrioza
Tuma hvala ti,cijeli vikend odmaram, muz me tetosi i sve pomaze,nisam se mrdnula dalje kreveta ,kauca i wc..bas pazim da sve bude ok..zadnja dva dana sam puno bolje, krvarenje se svelo na minimum, sad doslovno skoro nista nema, grcici se tu i tamo jave...kao menstrualni bolovi...to je valjda normalno...citam vas u tisini i mislim na svih vas..
Flower drago mi je da si se javila i da trudnoca uredno napreduje ...jos malo pa stizu bebaci
Nikkita kad tvoje objave citam presjece me momentalno i bas mi je tesko kad znam da se tako neko vec dugo muci , zelim da tvojim mukama uskoro dođe kraj jer to je ono sta zasluzujes!!!❤️
Svim ostalim curama koje su u postupku ,u fazi bockanja,folikukometrija, aspiracija ,transfera i cekanja zelim svu srecu !
MTB nadam se da si ti dobro ❤️
Manemoj ima li cikle i ananasa 😂
Ivanaxx sretno sutra i tebi s betom ,mozda te iznenadi, bas dobro sta si se odmorila i opustila za vikend.
Chloe saljem i tebi veliku pusu ako nas citas 🥰
Bozma tebi takodjer saljem pusu i nadam se da ti je puno bolje.
P.s. i ja cu uskoro kititi bor, pa cu vam poslati slike ,veselim se Bozicu uvijek neopisivo ,a ove godine posebno jer cu ga docekati kao trudnica ,samo neka sve prođe ok !!! ❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Dariv, Nikitta hvala vam, stvarno je sve lakše sa vama, nikog drugog i nemam ko bi razumio kroz šta sada prolazim. U stvari sam željela dati glavi pauzu da ne mislim samo na nove postupke, da se malo posvetim svojim nekim stvarima, al koga ja zavaravam, to je jedino šta mi je trenutno u glavi... A i ne mogu da ne mislim na vas i šta se sa kojom dešava pa stalno gledam, ma necu ja nigdi 😂
Doktorica mi je par puta rekla da vidi neku sijenku, sumlja na polip pa sam odlučila prvo to dati pogledati. Dakle prvo ću pokušati napraviti termin za histeroskopiju jer možda džabe idem na transfere ako nešto smeta embriju da se ugnijezdi. U medjuvremenu se moram odlučiti i za novu MPO kliniku i napraviti termin. Sa obzirom na covid situaciju a i predstojeće blagdane ne sumnjam da će to potrajati barem do veljače ili ožujka. Eto već sam skovala plan... lakše mi je kad imam nešto zacrtano u glavi a umorna sam tako od razočarenja. Ne znam koliko ću još puta pasti i digniti se ali mi je tako drago da vas imam, sa vama je sve lakše ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji