Ne znam koga pitas :) meni su rekli prije prvog pregleda i onda ponovo prije aspiracije…
Pitam Tiki92 s obzirom da je i ona prebolila koronu.
Ne znam jel i za nas ista procedura.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Anksimoron, mislim da bi te prebacili za sljedeći mjesec ako sada nebi bilo nešto u redu. Jedan postupak plus minus, sigurna sam da nismo baš toliko striktno vezane za određeni mjesec, jer svakakve izvanredne situacije se mogu odigrati na koje oni moraju računati. I ja sam preko HZZO-a kod njih... Kakvu si terapiju imala prva dva puta, a kakvu sada?
Nikitta tako bih ti voljela nekako pomoći, a ne znam kako...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Lucyinthesky drzim se 😁 jucer lagani menstrualni bolovi, danas puno manje, mozda dva puta od jutra osjetila, s tim da sam bas neka u strahu, znam da ne mogu utjecati na nista, a opet se ne mogu opustiti i uzivati bar ova dva tjedna do eventualne menge, bas cudan osjecaj 🙈
Nada86 zao mi je, pisi nam kad god imas potrebu bez obzira sto imala potrebu napisati, ne ustrucavaj se, svi smo tu jedni za druge ❤️ Ja ne pisem puno, ali samo citanje ovog foruma mi daje nevjerojatnu snagu za svaki novi dan.
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Anksimoron u BetaPlus. Isla sam na test prije dolaska u kliniku i prije aspiracije folikula.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Anksimoron u BetaPlus. Isla sam na test prije dolaska u kliniku i prije aspiracije folikula.
Zanimljivo, mene su tražili samo prije aspiracije. Dakle, idući put će biti tako. To mi ima više smisla.
Vidim da su ti dali drugačiju terapiju nego meni. Sviđa mi se to, dakle ne daju svima isto.
💔💔💔
MTB to su ti nove smjernice od 15.11. i vrijede tek od iduce godine, ali s obzirom da sam ja taman preboljela koronu, trazili su me negativan test kao dokaz o ozdravljenju prije samog postupka.
Da, moja terapija je malo specificna, ali ocito ne reagiram na nju. Bas sam low responder iako imam pcos. 🙄
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Da danas sam dobila… ha vidjeti cemo sto ce sutra reci… i sto ce covid test pokazat… jer za nefalit danas me copila grlobolja, nekako malaksalost.. prehlada neka je sigurno… sad nadam se da mi je samo imunitet pao od nervoze 🙄 jel netko zna ako bi slucajno bila pozitivna, da li mogu postupak prebaciti za sljed mjesec… ja sam u ivf preko hzzo dobila termin 😆
Ja sam ih pitala šta za slučaj toga i rekli su mi da se ne mogu prebaciti za idući mjesec jer su puni za postupke i da idu po tom svojem redu kako je tko zapisan. Jako sam se bojala tog prvog testa, tražili su me da ga imam prije početka terapije i bilo je na knap.
Vjerujem da te frka i držim fige da sve bude ok.
vuky super da si to obavila i čini mi se da je dobar rezultat. Navijam jako za tebe za dalje 💪Koji ti je to dan bila aspiracija, kako je sve prošlo općenito?
Nikitta drži se 😘❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Anksimoron, mislim da bi te prebacili za sljedeći mjesec ako sada nebi bilo nešto u redu. Jedan postupak plus minus, sigurna sam da nismo baš toliko striktno vezane za određeni mjesec, jer svakakve izvanredne situacije se mogu odigrati na koje oni moraju računati. I ja sam preko HZZO-a kod njih… Kakvu si terapiju imala prva dva puta, a kakvu sada?
Nikitta tako bih ti voljela nekako pomoći, a ne znam kako…
Sad ne znam jos... nisu mi nista dali... dosad sam bila u lucingera... gonal... cerotride.. brevactide stoperica...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Lucyinthesky ja ti nejdem sutra na UZV jer sam bila prije par dana, lijekove sam tada dobila, tako da ti ja sljedeći puta idem u subotu🙂
Pobrkala sam dane očito 🤦♀️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Da danas sam dobila… ha vidjeti cemo sto ce sutra reci… i sto ce covid test pokazat… jer za nefalit danas me copila grlobolja, nekako malaksalost.. prehlada neka je sigurno… sad nadam se da mi je samo imunitet pao od nervoze 🙄 jel netko zna ako bi slucajno bila pozitivna, da li mogu postupak prebaciti za sljed mjesec… ja sam u ivf preko hzzo dobila termin 😆
Ja sam ih pitala šta za slučaj toga i rekli su mi da se ne mogu prebaciti za idući mjesec jer su puni za postupke i da idu po tom svojem redu kako je tko zapisan. Jako sam se bojala tog prvog testa, tražili su me da ga imam prije početka terapije i bilo je na knap.
Vjerujem da te frka i držim fige da sve bude ok.
vuky super da si to obavila i čini mi se da je dobar rezultat. Navijam jako za tebe za dalje 💪Koji ti je to dan bila aspiracija, kako je sve prošlo općenito?
Nikitta drži se 😘❤️
Nadam se da tako nece biti i da ce mi uspit prebaciti... ha pitat cu ih jer imam neki feeling da sam pokupila fuckin coronu... bas sam srece 😒😪😪 vidjeti cemo sutra..
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sortiraj odgovore
Najstariji