Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    VM
    29. Studeni 2020. 20:08

Pozdrav cure, sutra imam transfer. Medutim ono sto vas zelim pitati je da li ste imale mucnine od Utrica? Glava mi se hoce razletiti i muka mi je a mislim da sve mozda od njih 🤯

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

manemoj
    29. Studeni 2020. 20:16

Tuma

Bok cure, nadam se da ste ugodno provele nedjelju. Ja sam kitila i ukrasavala kucu i bor 🎄 evo i slikica za sve obozavateljice Bozica. Obicno sam sve u crveno-zlatnoj kombinaciji radila, ali prosle godine sam kupila snjezni bor pa sam se odlucila za bijelo/,srebrno/rozu kombinaciju.🎄😊
    https://ibb.co/mFkNRZY
    https://ibb.co/p1CZLD9
    https://ibb.co/gZLD2gB
    Inace miss drago mi je da se smirilo i da si bolje, ksko je ostatak dana prosao? Sretno sutra kad ces vadit betu i progesteron!🙏
    Nikitta zao mi je sto se jos mucis, treba to izdrzati😰
    Dada sretno sutra, vjerujem da je neizvjesno kad ne znas hoces li dobit i sta to znaci za postupak, ali doktor sigurno zna sta radi.😊
    Sretno svima u iscekivanju testa na koronu, aspiracije, transfera, bete ili uzva.😊❤

Prekrasno ti je 🥰🥰🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

manemoj
    29. Studeni 2020. 20:19

🍀🐞MISS🐞🍀

Tuma hvala ti,cijeli vikend odmaram, muz me tetosi i sve pomaze,nisam se mrdnula dalje kreveta ,kauca i wc..bas pazim da sve bude ok..zadnja dva dana sam puno bolje, krvarenje se svelo na minimum, sad doslovno skoro nista nema, grcici se tu i tamo jave…kao menstrualni bolovi…to je valjda normalno…citam vas u tisini i mislim na svih vas..
    Flower drago mi je da si se javila i da trudnoca uredno napreduje …jos malo pa stizu bebaci
    Nikkita kad tvoje objave citam presjece me momentalno i bas mi je tesko kad znam da se tako neko vec dugo muci , zelim da tvojim mukama uskoro dođe kraj jer to je ono sta zasluzujes!!!❤️
    Svim ostalim curama koje su u postupku ,u fazi bockanja,folikukometrija, aspiracija ,transfera i cekanja zelim svu srecu !
    MTB nadam se da si ti dobro ❤️
    Manemoj ima li cikle i ananasa 😂
    Ivanaxx sretno sutra i tebi s betom ,mozda te iznenadi, bas dobro sta si se odmorila i opustila za vikend.
    Chloe saljem i tebi veliku pusu ako nas citas 🥰
    Bozma tebi takodjer saljem pusu i nadam se da ti je puno bolje.
    P.s. i ja cu uskoro kititi bor, pa cu vam poslati slike ,veselim se Bozicu uvijek neopisivo ,a ove godine posebno jer cu ga docekati kao trudnica ,samo neka sve prođe ok !!! ❤️

Ajmeee ne pitaj 🙈🙈🙈 svaki put kad progutana gut te cikle moram se suzdržati da ne povratim 🙈 i izgleda pojela previše ananasa pa me želudac peče 🙈 sva sam naopako 😂
    Drago mi je da je tebi bolje.. baš sam mislila na tebe danas, ona prijateljica što sam ti pisala da je krvarila.. evo danas krenuli lagani trudovi, sutra očekujemo novu prijateljicu 🥰 sjetila se odmah tebe, tako ćeš i ti sve to junački odraditi 💪❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

Nadalica
    29. Studeni 2020. 20:24

Darliv ❤️

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

darliv
    29. Studeni 2020. 20:25

VM kako uzimas utrogestane? Ja vaginalno i zasad nemam nikakvih nuspojava osim malo povisene temperature..
    Tuma jako mi se sviđaju tvoje bozicne dekoracije 😍

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

flower93
    29. Studeni 2020. 20:30

Bozma iskreno, i meni je proletjelo.. Stalno se nekaj desava, pa pripreme za bebace, sad je vrijeme Bozica, luda korona pa stalno neka negativa okolo, i vrijeme je proslo, a da ne znam ni kud.. Strasno je to kako se godina okrenula..
    Necu vas zaboravit, a tebe posebno ne.. Navijam za tebe jako jako ❤️ 

🍀🐞MISS🐞🍀
    29. Studeni 2020. 20:41

manemoj

🍀🐞MISS🐞🍀

Tuma hvala ti,cijeli vikend odmaram, muz me tetosi i sve pomaze,nisam se mrdnula dalje kreveta ,kauca i wc..bas pazim da sve bude ok..zadnja dva dana sam puno bolje, krvarenje se svelo na minimum, sad doslovno skoro nista nema, grcici se tu i tamo jave…kao menstrualni bolovi…to je valjda normalno…citam vas u tisini i mislim na svih vas..
    Flower drago mi je da si se javila i da trudnoca uredno napreduje …jos malo pa stizu bebaci
    Nikkita kad tvoje objave citam presjece me momentalno i bas mi je tesko kad znam da se tako neko vec dugo muci , zelim da tvojim mukama uskoro dođe kraj jer to je ono sta zasluzujes!!!❤️
    Svim ostalim curama koje su u postupku ,u fazi bockanja,folikukometrija, aspiracija ,transfera i cekanja zelim svu srecu !
    MTB nadam se da si ti dobro ❤️
    Manemoj ima li cikle i ananasa 😂
    Ivanaxx sretno sutra i tebi s betom ,mozda te iznenadi, bas dobro sta si se odmorila i opustila za vikend.
    Chloe saljem i tebi veliku pusu ako nas citas 🥰
    Bozma tebi takodjer saljem pusu i nadam se da ti je puno bolje.
    P.s. i ja cu uskoro kititi bor, pa cu vam poslati slike ,veselim se Bozicu uvijek neopisivo ,a ove godine posebno jer cu ga docekati kao trudnica ,samo neka sve prođe ok !!! ❤️

Ajmeee ne pitaj 🙈🙈🙈 svaki put kad progutana gut te cikle moram se suzdržati da ne povratim 🙈 i izgleda pojela previše ananasa pa me želudac peče 🙈 sva sam naopako 😂
    Drago mi je da je tebi bolje.. baš sam mislila na tebe danas, ona prijateljica što sam ti pisala da je krvarila.. evo danas krenuli lagani trudovi, sutra očekujemo novu prijateljicu 🥰 sjetila se odmah tebe, tako ćeš i ti sve to junački odraditi 💪❤️

Ajme znam taj feeling, odvratna je cikla,a i ja san pretjerala s ananasom pa me sve peklo 🤦🤦
    Bas mi je drago za tvoju prijateljicu,utjesi me to kad cujem, nadan se da ce proci sve ok na porodu i da cete uskoro slaviti.
    Nada86 saljem ti zagrljaj ❤️

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Lucyinthesky
    29. Studeni 2020. 20:48

manemoj suosjećam s tobom vezano za cikla problematiku, a od prokletog ananasa me pak jezik peče 🤦‍♀️😁
    flower ova tvoja kombinacija mi se čini idealna, cura i dečko ako sam dobro zapamtila ❤️
    Tuma bor je predivan, baš pravi ugođaj 😊
    Marta dobrodošla čini mi se nazad prema tvojem postu😊Gdje si do sada bila u postupku, u čemu je problem, napiši ako ti se da.
    Nadalica jedan od onih dana znači,
    a niš, drži se, sutra će valjda bit bolje🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

manemoj
    29. Studeni 2020. 20:55

Nadalica

Darliv ❤️

Kakva je kod tebe situacija? Jel stigla menga? Ili čekamo test? 🙈

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

AuroraB
    29. Studeni 2020. 20:58

Tuma prekrasno si okitila🤗 Imamo istu sliku inače🙂, ovu pješčanu plažu...
    Miss drago mi je da je sve ok, znači nema vjerojatno ljepšeg nego biti trudan za Božić! Blago vam se cure🤗
    Mi kitimo tek za Badnjak, i uglavnom imamo pravi bor jer volimo miris bora, pa on rijetko može izgledati tako predivno kao ovi koje vi stavljate🎅🌲... Umjetnog smo imali lani, i bilo je super što nisam morala iglice usisavati, ali nedostajo nam je miris jako! 
    Nada86 jako dobro si isplanirala za dalje... lakše je kad znaš da ponovno preuzimaš kontrolu u svoje ruke. Možda dani ti probaš kod privatnika preko HZZO-a?
    VM sretno ti sutra🧡

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.