Nadalica i meni je prosli mjesec kasnila 11 dana, bez trudnoće naravno, dobro je sto imas duplu zanimaciju pa ce dani do ponedjeljka proletjeti 😁😍 i neka bude onako kako zelis 😊
MTB mozda bi mogla preko hzzo u Betaplus ako dobiju ugovor ove godine?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
MTB ja bi ili poslala mail svom mpo liječniku ili bi pricekala do dogovorenog pregleda pa onda sve ispitala! Žao mi je što to sve prolazis! Ja bi ti silno htjela da se dogodi cudo i bude sve ok... ali sam isto realna- i jasno mi je da je sad najgore ovo cekanje i niti mozes dalje ni nista ... uglavnom 🤞🏻 da se sve cim prije riješi ....
Mene su uputili da cekam u 9 na nekoj klupici kod podruma u Petrovoj za bris, pa idem to traziti 🤣🤣🤣🤣 omg koliko stresova... rekla sam frendici jucer da me ovo moje dijete vec prije nego je doslo kostalo suza, zivaca, a bome i para da ce potpisati da nam u starosti placa najmoderniji dom za starije 😎
Vuky sta sad uzimaju u Petrovoj bris? I ja sam nedavno rekla da mi buduce dijete uzelo noći i noći sna prije nego se i rodilo s obzirom da sam svako malo putovala nocu iz Slavonije na uzv ujutro 😁
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Ne znam je li se i vama cini da su postupci sad sa ovim testovima na koronu postali 10x stresnij.
Kako sam bas puno ispala iz tracnica, nije ono malo sam pod stresom, stani smiri se, odradi trening, ispusi se i sve ok (a ne mogu ni to sad 😂) Cini mi se da mi sad treba puno vise da se vratim u normalu, razmisljam se da li da odem na akupunkturu ili na refleksoterapiju. Sta mislite sta je od to dvoje bolje? Ili netko ima neki drugi prijedlog, neceg boljeg? Nevezano za IVF, znam da mi to nece pomoc.
Jutro curke 😊
Bozma i vuky ovo sa ekstra stresom i testom na coronu skroz stoji. Meni je iskreno koma, ne znam kako to normalan dočekati, bolje bi bilo da nisam ni pitala šta se sve može dogodit ako ne povade te folikule 🙄
Nadalica ima još takvih primjera,vjerujem da te frka trenutno jer su bebači mali i dvoje ih je, ali budeš ti to sve nekako. Treba dočekat ponedjeljak 😁
MTB još jednom, divim ti se i želim ti da ti se u utorak to sve nekako "posloži" kako god, da možeš krenut dalje.
Mislim da ti je odluka da pokušaš preko Hzzo-a super i meni je iskreno žao što nisam odmah krenula tako, pa onda kasnije plaćat ako treba.
Ipak,daj tijelu vrijeme da se oporavi 🤞
Pitanje br 1, da li se vama endo od 8,2 na 8dc čini ok, da li bi trebala udarat po cikli ili da pustim to tako kako je?
Pitanje br 2, uveli mi sad za kraj menopure i tek kad sam krenula doma, skužim da su mi zaboravili igle dati.Kakve igle bi išle, kupila sam neke najmanje, ali to je sve puno veće od svih ovih iz npr penova 😱?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
darliv vjerojatno jer me tokao vikend, a tek jucer popodne sam znala da idem u ned! Inace su mi prije rekli na rebro da cu ici, a tamo sam i bila prije pocetka!
Bozma je, sad cu si do ujutro dok ne dodem misliti idem/ne idem... plus me uzasno strah anestezije :/
Lucyn super ti je endo, a malo cikle i ananasa ne skodi! Moj je bio jucer (10dc ) 7,1 i rekao je da je to ipak malo pretanko i da misli da je mozda bolje u FET... sad ne znam, i ja bi tako rade... nadam se da ce tako i biti!
Lucyn super ti je endo, a malo cikle i ananasa ne skodi! Moj je bio jucer (10dc ) 7,1 i rekao je da je to ipak malo pretanko i da misli da je mozda bolje u FET… sad ne znam, i ja bi tako rade… nadam se da ce tako i biti!
Mislim da je definitivno bolje ići u fet ako nije sve ono "tip-top", a i znamo da je uspješnost veća.
Ja sam toliko snizila kriterije da sam si rekla da ću bit sretna ako budem imala išta za transfer,a o 🐧se bojim i razmišljat.
Anestezije se nemoj bojat, zbilja ti to nije ništa strašno.
Hvala na savjetu, budem onda još ciklu koji dan.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lucyn znam, treba dobiti uopce stanice, pa da se oplode pa ovo ono... bojim se i ja do kud cemo doci ....
Lucyinthesky je malo veca od ove iz pena, ali ne puno. Jesi kupila veliku za smuckat?
Ja kad san trazila po ljekarnama nitko nije imao nego one velike za smuckat. Mozda negdje imam koju od menopura, pa da ti slikam, ionako bacam po stanu sve sto ima veze sa tim 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji