I da ovo smedarenje je na razini nikakvoj. Znaci dnevni ulozak dovoljan. I previse cak. Eto da vam tako docaram.
Dada, women name, lucija nemam testova tu pri ruci sve sam ih vec popisala tokom trudnoce samo da gledam plus 😂😂😂 Ma nekako me panika neka hvata ne znam zasto, ma mi nemamo spermica ni za lijeka kamol za prirodnu trudnocu, nekako mi draze misliti da je se to nesto sjebalo hormonski.. joj sad necu moc spavat 🥴
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
MISS čestitam na beti. Ma vidjet ćeš da će se fino nastaviti duplat.
Tera pitala si da li će ti priznati nalaze iz BIH. Ne znam u kojem KBC ćete imati postupak, ali svakako nazovi i pitaj da li će ti priznati nalaze iz druge ustanove/države jer svaka bolnica ima svoje pravilo
Piky zaista mi je žao kroz što sve prolaziš. U životu svom nisam čula da to čišćenje toliko dugo traje i da te mrcvare s tim. Svaka čast kako se držiš s tim.
Jeremija/Bozma drago mi je da si danas malo bolje i nadam se da će ti se uz antibiotik nalazi vratiti uskoro u normalu. Super za smrzlića, taman kad budeš fino odmorna mali pingvin će početi rasti u tvojoj buši.
Nikitta hvala puno na molitvama. Ma ti si ❤❤ od žene
When nothing goes divno, predivne vijesti da se sve razvija kako treba
Planiram u kbc split, za sad jos skupljam nalaze, dok dodem do konzultacija pa cu vidjeti sta kazu.. hvala na odgovoru :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Da pitam jedno pitanje? Iako cu otici na pregled u ponedjeljak posto imam termin od prije. Ali da li je neka imala rani spontani u 5tt i da je krvarila samo jedan dan i to bez bolova? Znaci u srijedu izljev sa ugruscima. Popila tu vecer i ujutro progesterone. Dalje vise nista nisam pila. Cetvrtak smedarenje. Petak smedarenje. Oce li to krenut ili sta? Bolovi - ne postoje. Sise napuhnute i bolne. 🥴
Ja sam imala izljev ali uz jaaake bolove, bas me jako bolilo ali nije dugo trajalo cca 15 minuta... E sad ne znam sto su ti na ultrazvuku rekli sto je jos ostalo? Meni komadić posteljice koji nikako nije htio sam van.. Kao i obicno kod mene🤢🤢🤢
Nada na carski..
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Nadalica ima dosta cura koje su ostale trudne tri mjeseca nakon poroda na carski i sve bilo u redu, mada ipak se preporučava godina pauze, pretpostavljam da si zato preplašena
A sad ja odoh u krajnost 😃 čekamo testić pa ćemo komentirat 😊
Da pitam jedno pitanje? Iako cu otici na pregled u ponedjeljak posto imam termin od prije. Ali da li je neka imala rani spontani u 5tt i da je krvarila samo jedan dan i to bez bolova? Znaci u srijedu izljev sa ugruscima. Popila tu vecer i ujutro progesterone. Dalje vise nista nisam pila. Cetvrtak smedarenje. Petak smedarenje. Oce li to krenut ili sta? Bolovi - ne postoje. Sise napuhnute i bolne. 🥴
Ja sam imala izljev ali uz jaaake bolove, bas me jako bolilo ali nije dugo trajalo cca 15 minuta… E sad ne znam sto su ti na ultrazvuku rekli sto je jos ostalo? Meni komadić posteljice koji nikako nije htio sam van.. Kao i obicno kod mene🤢🤢🤢
Pa uglavnom kao da vidi jos nes slabo al kao smeta mu krv pa mu tesko. I tamo di je bilo se onak slabo vidlo nes. Ja ti nikakve bolove nisam imala. Sam osla na wc piskiti i procurila. Imala jos par puta izljev i to je bilo to. Taj dan je jos vidla na ultrazvuku trudnocu i zato su mi dali progic i jos sam dobila onu inekciju posto sam B- grupa. I to je bilo to. 🤷♀️. Jos je kao rekla da ne vidi uopce od kuda krvarenje i da je cerviks zatvoren. I ostalo sve ok. Ma pitam jer me malo strah da se nes ne zakomplicira jos. Dosta mi bilo muke vise.
I da ovo smedarenje je na razini nikakvoj. Znaci dnevni ulozak dovoljan. I previse cak. Eto da vam tako docaram.
Ja sam taj dan samo imala krv, i slabo je išlo. Navečer je ispao veliki ugrušak što je doktorica rekla da je bio plod. Već tu je endometrij bio oko 5 mm. I rekla mi je da ću krvarit još neko vrijeme ali po malo. Krvarila sam tako jedva je dvice još 10ak dana i to je bilo to. Meni je potvrda bila i beta kj je odma pala na 0 dan nakon tog ugruska. Znači bila sam negdje 5 plus 6
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️