Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Studeni 2020. 22:31

LUCIJA007

Adria..

Ljutopile🐥

LUCIJA007

Adria..

LUCIJA007

Adria..

Evohttps://ibb.co/DYt1wy9
    😘

Pricekat cu jos sa cestitanjem jer iskreno ne volim taj test, vec smo puno puta komentirale da zna bacati evaporacijsku sjenu…Naravno ne mora biti to slucaj i kod tebe no bas puno zena se opeklo na njega…
    On je za zene tipa kojima kasni menga no ne i za nas koje ovako rano radimo test…
    Koji dan nakon punkcije su embriji vraceni?
    Mi ovdje preferiramo jeftine trakice po 13kn.. Pogotovo one iz mullera, ☺️…

5odnevni vracen i kasni mi 2dana zasad😘

Krivo sam se izrazila.. Mislila, sam da je taj test vise za zene koje prirodno zatrudne i kasni im menga.. A kod nas je sve to malo drugacije i ne mozemo tocno znati koliko nam kasni menga jer to nije nas uobicajeni 'prirodni' ciklus…
    Sretnoooo.. 💓

Tako je, a i ne prokrvari svatko na utrogestanima. Tako da se kašnjenje kod uzimanja utrogestana ni ne uzima u obzir kao znak trudnoće.

Betu svakako radim utorak tako da cu na taj nacin sve znat💕

Ma 11 dan blastice tj sutra bi test trebao jasno pokazati.. Samo nemoj vise CB raditi.. Vidjet ces kako ces na obicnoj jeftinoj trakici puno vise saznati❣️

Koji test u ljekarni je najbolje onda da uzmem a  trakice nebi ipak😁

• *.Women_name.*
    27. Studeni 2020. 22:32

LUCIJA007

Da ima neka 'rubrika ili naslov' ovdje velikim slovima bih napisala : ne kupujte skupe CB testove🙉…
    Zabranila bih prodavanje njih mpo trudnicama🤭😂😂… Ali znam da su cure imale jasnu debelu crtu na njima no tipa 12 ili 13 dnt blastica… Ono dan prije bete…
    Pa kak bi ja na njemu imala sjenu cetvrti dan… Nema sanse🤷‍♀️🙊

Ja sam imala na 9dnt transfera trodnevnog lijepo vidljivu crtu bez sumnje, a na 13 dnt već je bila deblja neg kontrolna. Ja sam ga koristila jer sam dobila od trudnice koja je odjednom ih kupila više,pa joj je ostalo. Jedini za koji znam da ga neću kupit više nikad je first sign iz dma, on mi prošli put na betu od 100 je jedva pokazao sjenu

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

27. Studeni 2020. 22:33

MTB

manemoj, LucyLou, ericaa, … ma ne treba mi prostora, dajem ja sebi sve što mi treba. Imam ja već odavno svoj popisić WhatIf (popis za crne scenarije) pa ga sad polako ažuriram i planiram, ali ne želim žuriti, baš si želim dati vremena osjetiti i proći kroz cijeli ovaj proces. Svima drugima (Tuma, Ljutopile, Lucija007, …) hvala na savjetima, baš mi je sjelo da trebam čekati taj utorak.
    Nakon utorka ću vjerujem trebati puno pomoći i savjeta oko idućih koraka, zato imam vas lavice ovdje koje znam da ćete mi pomoći. Za sad, dajem si vremena do utorka da mi sve sjedne do kraja i na sitno planiram dalje. Za početak, vjerojatno ću idući pokušaj probati preko HZZOa, šteta je ne iskoristiti to dok još mogu.

Nikitta, bila si Bozmi preporučila neki probiotik, možeš reći koji?

Definitivno je steta ne iskoristiti, pogotovo dok jos mozes.. Uvijek stignes privatno da ti dijete bude bančino🙉🙃🙃... 
    Samo ti polako, korak po korak, dan po dan... 🌺🌺🌺😚

Nadalica
    27. Studeni 2020. 22:36

Imam dilemu.. zadnje dvije m su mi bile tacne u dan kao i pre trudnoce, pretpostavljam vratilo se sve u normalu, sada skontam nisam dugo imala, otvorim app kad ono kasnim 10 dana.. sa nasom dijagnozom bilo bi osmo svjetsko cudo da sam ostala trudna prirodno, ne boli me nista, ne osjecam promjenu na grudima, nema naznaka da ce vjestica uskoro.. dal da ja sad sama sebe izludjujem i radim test, ili da cekam pregled kod gin za 15 dana ? 😀 Ona moja budala vec skace od srece i navija za trudnocu ludo musko 😂

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

*.Women_name.*

LUCIJA007

Da ima neka 'rubrika ili naslov' ovdje velikim slovima bih napisala : ne kupujte skupe CB testove🙉…
    Zabranila bih prodavanje njih mpo trudnicama🤭😂😂… Ali znam da su cure imale jasnu debelu crtu na njima no tipa 12 ili 13 dnt blastica… Ono dan prije bete…
    Pa kak bi ja na njemu imala sjenu cetvrti dan… Nema sanse🤷‍♀️🙊

Ja sam imala na 9dnt transfera trodnevnog lijepo vidljivu crtu bez sumnje, a na 13 dnt već je bila deblja neg kontrolna. Ja sam ga koristila jer sam dobila od trudnice koja je odjednom ih kupila više,pa joj je ostalo. Jedini za koji znam da ga neću kupit više nikad je first sign iz dma, on mi prošli put na betu od 100 je jedva pokazao sjenu

Stvarno? Ooo pa super onda... Ne oglasavaju se bas  nase trudnice s pozitivnim iskustvima s njim pa nisam znala.. Onda super... A kad si ga vec dobila onda ok, naravno da bi i ja umocila u toj situaciji ☺️☺️☺️

• *.Women_name.*

https://imgbb.com/upload
    Ovako je moj izgledao svjetliji na 9dnt, a drugi oko 13 ili 14dnt

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Studeni 2020. 22:37

LUCIJA007

MTB

manemoj, LucyLou, ericaa, … ma ne treba mi prostora, dajem ja sebi sve što mi treba. Imam ja već odavno svoj popisić WhatIf (popis za crne scenarije) pa ga sad polako ažuriram i planiram, ali ne želim žuriti, baš si želim dati vremena osjetiti i proći kroz cijeli ovaj proces. Svima drugima (Tuma, Ljutopile, Lucija007, …) hvala na savjetima, baš mi je sjelo da trebam čekati taj utorak.
    Nakon utorka ću vjerujem trebati puno pomoći i savjeta oko idućih koraka, zato imam vas lavice ovdje koje znam da ćete mi pomoći. Za sad, dajem si vremena do utorka da mi sve sjedne do kraja i na sitno planiram dalje. Za početak, vjerojatno ću idući pokušaj probati preko HZZOa, šteta je ne iskoristiti to dok još mogu.

Nikitta, bila si Bozmi preporučila neki probiotik, možeš reći koji?

Definitivno je steta ne iskoristiti, pogotovo dok jos mozes.. Uvijek stignes privatno da ti dijete bude bančino🙉🙃🙃…
    Samo ti polako, korak po korak, dan po dan… 🌺🌺🌺😚

Slažem se, tako da namjeravam odmah zakazati prvi mogući termin preko HZZO negdje, a ako mi ga nitko ne da prije svibnja, lako u veljači odem privatno (tad bi vjerojatno trebala krenuti idući put). Pitat ću u utorak u Beti kako oni stoje sa terminima, onda ću biti pametnija.
    Prije toga mislim napraviti svu kilu pregleda, ali to ću pitati vas pametne poslije utorka, sad bi mi bilo previše informacija. 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    27. Studeni 2020. 22:37

Nadalica

Imam dilemu.. zadnje dvije m su mi bile tacne u dan kao i pre trudnoce, pretpostavljam vratilo se sve u normalu, sada skontam nisam dugo imala, otvorim app kad ono kasnim 10 dana.. sa nasom dijagnozom bilo bi osmo svjetsko cudo da sam ostala trudna prirodno, ne boli me nista, ne osjecam promjenu na grudima, nema naznaka da ce vjestica uskoro.. dal da ja sad sama sebe izludjujem i radim test, ili da cekam pregled kod gin za 15 dana ? 😀 Ona moja budala vec skace od srece i navija za trudnocu ludo musko 😂

Pa naravno da test 😁😁😁 zašto nas uopće pitaš 😂😂😂😂

endometrioza

• *.Women_name.*
    27. Studeni 2020. 22:38

*.Women_name.*

https://imgbb.com/upload
    Ovako je moj izgledao svjetliji na 9dnt, a drugi oko 13 ili 14dnt

https://ibb.co/QMvZd4D

https://ibb.co/wwsRzZq

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Nada 🍀
    27. Studeni 2020. 22:39

Večer cure, samo da vas pozdravim...
    Nikitta ❤️🙏
    Ivanaxx jesi radila opet test? 
    MTB, Piky mislim na vas, molim se da šta bezbolnije sve prodje 🍀🍀
    Ja sam odlučila čekati barem do ponedjeljka, utorka sa testom ali sam postala prilično napeta i svaki boc u tijelu analiziram, stalno pipam sise i bediram se jer su prilično normalne. Sise su mi u prošloj trudnoći bile jedini simptom pa sve mislim ako se ne napušu i ne bole ništa od pokušaja..  😔😔
    Držim svima fige ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.