Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    27. Studeni 2020. 13:07

Nikita moj je srednja, ali dosta su krupni - i mama i tata, no ipak nisu kraljevska! Imala sam i toy pudlu - ima 2kg jedva, ali imala sam jedan period zivota di nismo imale kamo biti, a uzela sam je sa bivsim, tako da sam je udomila kod rodice, vidamo se, iako je to dosta tesko i teze sa godinama, ali divan karskter i prepametna ( no ako uzmes pudlu moras imati na umu da joj moras dati puno paznje ) 
    Evo, veceras u 21 ovitrele, sutra u 9 test na koronu, ned ujutro aspiracija! Jedva cekam da to prode! Samo da sam negativna ....

• *.Women_name.*
    27. Studeni 2020. 13:08

Tuma

https://ibb.co/vDC2MQq
    https://ibb.co/tZ9CSGs
    Na jednoj smo Bingo i ja, na drugoj brat cuva Binga 🥰

Isti takav je naš Ben, on ima 9 godina 😍😍 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

🍀🐞MISS🐞🍀
    27. Studeni 2020. 13:12

Zvala sam sad doktora, on kaze da napravim jos jednu betu u ponedjeljak s obzirom na krvarenje pa da budemo sigurni u to, a ja cu na svoju ruku vadit i progesteron...u pon mu se trebam javit s nalazima pa cemo dogovorit UZV 
    Malo sam mirnija, moram priznat,ali kako i dalje blago krvaruckam i imam povremene grceve (isto puno blaze ) ne mogu bit skroz mirna...ne znam do kad ce to trajat ..voljela bi da mi se krvaruckanje skroz zaustavi,bila bi puno puno mirnija jos onda...ali sretna sam, ovo je ipak korak koji do sad nisam nikad dozivila! Poduplane bete, testovi koji tamne, trudna sam nakon skoro 5 godina borbe...nadam se da ce sve biti u redu! ❤️🙏

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

manemoj
    27. Studeni 2020. 13:26

🍀🐞MISS🐞🍀

Zvala sam sad doktora, on kaze da napravim jos jednu betu u ponedjeljak s obzirom na krvarenje pa da budemo sigurni u to, a ja cu na svoju ruku vadit i progesteron…u pon mu se trebam javit s nalazima pa cemo dogovorit UZV
    Malo sam mirnija, moram priznat,ali kako i dalje blago krvaruckam i imam povremene grceve (isto puno blaze ) ne mogu bit skroz mirna…ne znam do kad ce to trajat ..voljela bi da mi se krvaruckanje skroz zaustavi,bila bi puno puno mirnija jos onda…ali sretna sam, ovo je ipak korak koji do sad nisam nikad dozivila! Poduplane bete, testovi koji tamne, trudna sam nakon skoro 5 godina borbe…nadam se da ce sve biti u redu! ❤️🙏

Miss jesi razmišljala danas otići privatno izvaditi progesteron? Ja sam ga radila privatno i dosta brzo mi je nalaz stigao.. čisto da odmah imaš info fali li ti nešto?

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Lucyinthesky
    27. Studeni 2020. 13:27

vuky

Lucyn si ti danas na uzv ili sutra? Znam da si malo iza mene ☺️
    Idem sada vidjeti sto dalje, terapija ili stoperica :D

Helou,eto me
    Bila sam danas opet na uzv,imamo ih 10-11,s tim da su svi negdje oko 13-14 mm i zadovoljan je,endo mu se čini super.
    Dobila ostatak lijekova,u ponedjeljak radim test na covid i dolazim opet.
    Za sad se sve razvija ok,ali imam užasnu frku da ne budem pozitivna,baš me sad ulovila neka panika.Ne mogu si zamislit da se ti folikuli ne povade
    Tebi baš jako držim fige,bio bi red da nas obje sreća malo pomazi
    MISS čestitam na beti,divna je,ali vjerujem da te još uvijek frka,kako ne bi bila.Bit će to sve super!
    U vezi pasonja,mislim da onaj tko jednom ima psa,teško si može više zamisliti život bez dlakavca.Ja jako podržavam udomljavanje,međutim,ako se netko odluči za čistokrvnog psa,onda sam definitivno za kupnju psa sa rodovnicom iz provjerenog uzgoja.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

🍀🐞MISS🐞🍀
    27. Studeni 2020. 13:33

Manemoj , mislila sam jutros pa me bilo strah toliko setat radi svega jer nisam imala uputnicu pa bi morala privatno ici ,zato cu u ponedjeljak i još jednu betu i progesteron...ionako sam ga pojacala na svoju ruku, za svaki slucaj ..mislis da je kasno u pon? Meni je samo bitno jel neko provjereno zna da li mogu nestetiti sebi ili plodu s viškom progesterona? Uzimam 8 vaginalno utrogestana + 3 duphastona .

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

ericaa
    27. Studeni 2020. 13:34

🍀🐞MISS🐞🍀

Beta 13dnt - 254 👏👏👏❤️❤️❤️🙏🙏🙏
    Jel je trebam vadit i u ponedjeljak,sta mislite ? Pa usput i progesteron provjeriti.

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

AuroraB
    27. Studeni 2020. 13:35

Čestitke Miss1502😻

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

27. Studeni 2020. 13:36

Tuma

Miss super, lijepo se poduplala🥰😍
    I ja imam njemackog ovcara, ima dugu dlaku predivan je😍 tj pas je od mog tate, ali ja sam se udala 2 km od kuce, tako da cesto navratim. Bas sam sad bila tamo. Kao manji je bio divljak (sve jakne u kapute mi je strgao kad bih izlazila iz dvorista- svi smiju uci ali ne i izaci🤣) ali sad je vec star … ima 8,5 godina i smiren je, voli se maziti, setati, bas je dobrica…. tata ima i macku i obozavaju se. Bingo (pas) ju cijelu oblize…

Da da takva je i moja.. Svi smiju uci ali nitko izaci.. Pa kakav je to cuvar🙉😂😂..
    Jedino sto nista ne grize vec laje i skace oko tog tko odlazi🙉... Ona bi da SVIII dodju i ostanu kod nas🤭☺️☺️

Lucyinthesky
    27. Studeni 2020. 13:36

Imam dva pitanja,da li je netko zadnjih dana radio Covid test na Štamparu?Ja sam naručena za ponedjeljak i kažu da je nalaz gotov za do 48 sati,međutim,čula sam da obično pošalju i za 24.Bit će knap pa me zanima ako je netko vadio nedavno pa ima iskustva.
    Drugo curke iz Ivf-a Ruška1986,LucyLou i ako je još netko maybe,možete mi malo opisati dan aspiracije kod njih,čisto ono kako izgleda procedura,šta moram uzeti(spavaćica,šlape...),koliko se ostaje i tako to.Pitat ću ih naravno,ali svejedno,radije čujem od vas.Znam da svaka klinika ima neku svoju politiku.Thx

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.