Moja fkt nije zločesta, dapače baš je mirna. Osim tog sa smećem 😂 ali ne radi to uvijek već kad je fkt cijeli dan sama doma a onda kad dođem već se sakrila negdje, zna da je glupost napravila. Aad je već ko babica neka, samo leži i spava, tu i tamo se igra, onda je luda. Ali stvarno nam nikad nije nis u kući potrgala. Zivcana nije uopće ee. Ali imamo mi vani i njemačko ovcara. Pa da vidiš kad se njih dvoje počnu igrat, e to je komedija. On nju lovi, ona njega. A ona njemu kroz noge prođe 😂😂😂😂
Naš nije bio klasično zločest, nije radio probleme kad je bio sam, samo prgavrecimo, staneš mu slučajno za rep i on ide za tobom dok te ne ugrize za nogu, kad se trebalo kupat izgrize, kad vikneš na njega, ugrize… ali toliko zaštitnički nastrojen,mene nije smio nitko ni pogledat. A nastradao je baš zato što je i branio teritorij, puštena 2 psa, velika, bili u dvorištu i on ih vidio i istrčao i oni ga izgrizli. Nažalost, da nije bio toliko teritorijalan i zaštitnički nastrojen ne bi stradao…
a bishonka, recimo glumimo kao da se svađamo i mašemo rukama i ona uleti između i počne lajat ali neće ugrist nego se maknemanje je hrabra od maltezera svakako. Ali kad ostane sama popiški se i pokakaka gdje god stigne jer nikad nije sama i to joj je stres…
Nikita hvala na odgovoru, baš ćemo pitat uputnicu za to…
Nije ni moja hrabra… Kad netko ide laje kao opasna… Smjesno mi je bilo kj kad vidi mačku ide ih nateravat a kad joj dođe blizu kad maca izvadi kandze štura nazad 😂😂😂😂😂
Ahaha…to i moji rade, zalete se pa kad dodju do macke pa stanu. Tako da sad vani imamo i 2 macka koja su shvatila da im psi nece nista a da hrane ima u izobilju pa su ostali🙈.
Sad smo krenuli s pricama kao nedavno kad smo pricali o prijateljicama koje stalno trkeljaju o djeci 😂
Joj preslatko su ti psi 😍😍😍
Hahahaha da fkt, malo licimo na njih 😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ericaa MM je morao izvaditi uputnicu za spermiogram kod doktora opće prakse.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Moja fkt nije zločesta, dapače baš je mirna. Osim tog sa smećem 😂 ali ne radi to uvijek već kad je fkt cijeli dan sama doma a onda kad dođem već se sakrila negdje, zna da je glupost napravila. Aad je već ko babica neka, samo leži i spava, tu i tamo se igra, onda je luda. Ali stvarno nam nikad nije nis u kući potrgala. Zivcana nije uopće ee. Ali imamo mi vani i njemačko ovcara. Pa da vidiš kad se njih dvoje počnu igrat, e to je komedija. On nju lovi, ona njega. A ona njemu kroz noge prođe 😂😂😂😂
Naš nije bio klasično zločest, nije radio probleme kad je bio sam, samo prgavrecimo, staneš mu slučajno za rep i on ide za tobom dok te ne ugrize za nogu, kad se trebalo kupat izgrize, kad vikneš na njega, ugrize… ali toliko zaštitnički nastrojen,mene nije smio nitko ni pogledat. A nastradao je baš zato što je i branio teritorij, puštena 2 psa, velika, bili u dvorištu i on ih vidio i istrčao i oni ga izgrizli. Nažalost, da nije bio toliko teritorijalan i zaštitnički nastrojen ne bi stradao…
a bishonka, recimo glumimo kao da se svađamo i mašemo rukama i ona uleti između i počne lajat ali neće ugrist nego se maknemanje je hrabra od maltezera svakako. Ali kad ostane sama popiški se i pokakaka gdje god stigne jer nikad nije sama i to joj je stres…
Nije ni moja hrabra… Kad netko ide laje kao opasna… Smjesno mi je bilo kj kad vidi mačku ide ih nateravat a kad joj dođe blizu kad maca izvadi kandze štura nazad 😂😂😂😂😂
naša spava sa macom... imamo i mačku, tj. moji roditelji jer je kod njih ostala, imaju kuću, dvorište i to, pa su oni svi u simbiozi i uživaju, igraju se, i neda dirat svoju macu, a i maca nju brani... preludo
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Erica taj dan kad budeš imala aspiraciju, tvoj muž donosi uzorak (ili može dati tamo, ali provjeri jer tako je bilo prije. Neznam kako je sad u koroni) i treba mu uputnica za spermiogram.
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Hej borilice pricate o toj uputnoci od mm za spermiogram, moze li se to uraditi bez upitnice da se plati u kbc-u?
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Bozma prepredivni su
da, malo smo skrenuli s teme ali ne natječemo se čiji su ljepši i bolji (zato jer su svi preodlični) i nitko još nije napao nekoga da ne hrani organskom hranom i koji je napredniji hahahhahahaha
Ana26 hvala, prenijela sam mužu pa nek on objašnjava sestri za što mu treba, valjda će ona znat...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Erica taj dan kad budeš imala aspiraciju, tvoj muž donosi uzorak (ili može dati tamo, ali provjeri jer tako je bilo prije. Neznam kako je sad u koroni) i treba mu uputnica za spermiogram.
hvala ti... mislim da mi je rekla da on ne dolazi nego ja sa tom uputnicom i njegovim doprinosom
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Hej borilice pricate o toj uputnoci od mm za spermiogram, moze li se to uraditi bez upitnice da se plati u kbc-u?
fakat ne znam, mi smo imali do sad za sve živo uputnice tako da ne znam kako funkcionira bez
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Bozma predivni su ☺️
Nikita prouči i pudle 😎
Lucyn si ti danas na uzv ili sutra? Znam da si malo iza mene ☺️
Idem sada vidjeti sto dalje, terapija ili stoperica :D
naša spava sa macom… imamo i mačku, tj. moji roditelji jer je kod njih ostala, imaju kuću, dvorište i to, pa su oni svi u simbiozi i uživaju, igraju se, i neda dirat svoju macu, a i maca nju brani… preludo
Eto vidiš, te životinje su čudo 😍 dobro naša je naucena da tjera mačke, jer joj je to posao uz njemačkog ovcara, ona postane hrabrija kad on krene 😂😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️