E vidis, ugljena imam radi pasa. To njima dajemo kad imaju proljev. Ni na kraj pameti da popijem
Joj draga,ovo zvuči koma i sad kada je ericaa napisala,sjetila sam se da sam i ja sa salmonelom imala gotovo iste ove simptome.Prvo 2-3 dana temperatura oko 38 i onda je krenuo grozan proljev,grčevi i povraćanje.Također,dehidrirala,bila na infuziji itd.
Uglavnom,bila sam na strogoj bolničkoj dijeti i gotovo cijeli dan pila čaj od šipka bez šećera + aktivni ugljen.Kroz koji dan je krenulo na bolje.Naravno,bila na zaraznom radili analizu stolice i ostalo.Znači samo infuzija,nikakvi lijekovi,tako je meni bilo.
I da,naravno da probiotike i ugljen imam više radi pasa nego radi nas
lindsay nemoj se unaprijed previše brinuti.Za početak se odlučite gdje bi krenuli u postupak i krenite sa skupljanjem ostatka nalaza.Ovo što si napisala da pije za spermio čini mi se ok i može se čovijek samo nadati najboljem.ICSI nije kraj svijeta,nama će ga isto sada raditi jer se nalaz naglo pogoršao,a šta se može,ne možemo "glavom kroz zid".
U svakom slučaju,glavu gore i u borbu,nema tu previše čekanja tj vidjet ćeš i sama da i kad krenete,sve se svodi na neko čekanje
Šta ti nije jasno,pitaj nas tu,ma netko sigurno zna odgovor,a i ako ne znamo,tu smo za podršku!
Nadalica i Samara,vi ste mi obje divan i motivirajući primjer
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Cure vadila sam jutros 2 betu nalaz će mi bit popode gotov pa vam javim😍😍
Azospermia
Da li se kojoj trudnice pojavio smeđi iscjedak nekoliko sati nakon uzv?
Ne sjećam se kome, ali nekome je. I znam da je rekla da joj je i doktor rekao da je od uzv, brzo je stalo 😁
Superrr, hvala, onda se ne trebam brinuti
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Lana3, obicno bude ako se uzv radio vaginalno. Ne brini
Je, vaginalno. Sad sam 8 tj.
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Da li se kojoj trudnice pojavio smeđi iscjedak nekoliko sati nakon uzv?
Ne sjećam se kome, ali nekome je. I znam da je rekla da joj je i doktor rekao da je od uzv, brzo je stalo 😁
Superrr, hvala, onda se ne trebam brinuti
mojoj prijateljici i to ne samo iscjedak nego je baš prokrvarila i zabolio ju je pregled. prepala se jer je bila u 8om mjesecu trudnoće i baš je krvarila i stalo kroz par sati, bilo sve u redu, valjda je neka kapilara pukla i bio je malo grublji pregled očito i sve je tamo jako prokrvljeno tako da je dosta osjetljivo....
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Lucyinthesky ❤️❤️❤️❤️
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Bokić cure... Martina i MISS drago mi je da vam je bolje... Jeremijo draga , drži se , nadam se da ćeš uskoro biti bolje. Kao što ericaa kaže ,aktivni ugljen je čudo za crijevne tegobe, jest užasno bljutav za popiti ali pokušaj...meni je pomogao kada sam imala trovanje hranom...imala sam iste simptome kao to ,temperatura oko 40 , nisam znala gdje više curim gore ili dolje, s oproštenjem... i to sve zbog jedne krafne s vanilijom . i isto sam primala infuziju, pomoglo je
lindsay kao što ti cure kažu, stvarno si bezveze zadaješ stres oko spermia, pa pobogu 2,5 milijuna, pa ja bi bila sretna na ttvom mjestu jer 1 pravi je dovoljan za ICSI , doduše moj muž ima oko 64 mil. u 1 ml ejakulata, i brzi su ,ALI 0% pravilnih, i opet nije kraj svijeta jer 0% ne znači da ih uopće nema u tih puuuno milijuna. Još i moja dijagnoza endometrioza, sa neprohodnim jajovodima... Isto mi je prvi put, bojim se također.. bit će to sve ok, samo hrabro , sve smo mi tu jedna za drugu
endometrioza
Citam vase prve stranice.... Razmisljam.... Vidim da je vjenčanje poželjno ili dokaz o izvanbracnoj zajednici... Svadba nam je za godinu dana, crkveno vjencanje a do tada mogu kod matičara obaviti građansko. Pa krenuti u postupak.
Ici cu u Osijek u KBC. Od nalaza mi fali vitamin D.
Lindsay Moj muž ima jaaako loš nalaz spermiograma pa sam prirodno zatrudnila iako je završilo spontanim pobačajem. Nema pravila.
Zamrznuo je sjeme prije kemoterapije pa se nadam da ćemo uspjeti nakon prvog ili drugog pokušaja (baš sam skromna). Razmišljam, ako sam prirodno zatrudnila s takvim nalazom valjda onda neće biti problem mpo postupkom,samo da konačno dočekamo postupak, svaki put nam se nešto zakomplicira.
Vjerujem da neće ni kod vas biti problema.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Jeremija baš malo razmišljam kako ti se naredalo. Nedavno sam pričala s jednom divnom psihologicom i rekla mi je da su duša, um i tijelo neodvojivi i da ako preforsiramo tijelo i preopteretimo dušu i um da jednostavno dođe do ˝kolapsa˝. Puno toga ti se izdogađalo, puno emocija, imunitet ti je očigledno pao i tijelo je izreagiralo na ono što inače ne bi. Ovo jučer je možda bio zadnji okidač...Mi se svi fokusiramo na klasično zdravlje tijela ali nitko ne pazi na zdravlje duše/uma, njoj je isto potreban odmor i njega...mislim da ti cijeli organizam želi reći da malo zastaneš i odmoriš i posvetiš pažnju sebi i zaliječiš se... Meni kad god mi se teške i stresne situacije dogode bukne mi herpes, temperatura i pokupim virozu....
Oprosti što sam nepozvana išla komentirat, ne bih htjela da ispadne da pametujem ili namećem nešto, samo u najboljoj namjeri jer je meni pomoglo, želim ti savjetovati da zastaneš i poslušaš tijelo.
Negdje si pokupila možda neku bakteriju i sa padom imuniteta burno odreagirala, probaj svakako doći do doktora, infuzije i drži se, nadam se da će ti biti brzo bolje
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji