Draga MTB strašno mi je žao, baš me rastužila ova tvoja objava. I divim ti se jako, unatoč tome što ti je teško danas, imaš toliko volje da širiš optimizam među druge cure ovdje. Stvarno si posebna žena, i zaslužuješ svu sreću😘
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
MTB, slažem se sa svim rečenim. I ja sam bila takvog razmisljanja i lakše se nekako to podnese. Mi smo u petak navečer saznali da je beba premala i srce vise ne kuca. Cijeli vikend smo plakali i tugovali (a bas smo za taj vikend uzeli karte za Split da proslavimo sa nasima) i u ponediljak sam ja bila takva da je to bilo to, ja moram sad svoje tijelo dovest u red. I zahvalna sam svom tijelu sto je sve uspijelo samo napravit. I suze presuše nakon nekog vremena. ❤️
I jedna dobra stvar iz svega lošeg je da mi se odnos sa mužem toliko produbio, znala sam da ga volim, obožavala sam ga i onda, al ovo je neka novi level ljubavi. Ne mogu drukcije opisat. Nije ni on štedio tad suze, moram priznat da je zapravo prvi bio u šoku. I tad san znala da necu sve prolazit sama. Ja sam tad doktoricu sve ispitivala, koji su sljedeci koraci, a on je samo buljio u prazno. Ne zna kako nas je doveza kuci tad, to mi je tek poslije reka.
Ženo, samo jedna još stvar- nemoj osjećat griznju savjesti ako se uhvatiš da se smiješ ako naiđeš na neki smiješan post, video ili slično. Moraš, tijelo se mora nekako borit protiv sve te tuge. Nećeš ti ispast nemajka il da te nije briga ako se nasmiješ 5 minuta.
Ne znam, ja sam se neko vrime borila sa tim, pa ti samo savjetujem. ❤️ Čuvaj se, prvo u glavi- NISI NI ZA ŠTA KRIVA.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Draga MTB, bas mi je zao:(( tolika si podrška i ohrabrenje svima ovdje, i zaslužuješ zaista sve najljepse, sve najbolje. To ćeš vjerujem i dobiti. Ako se ta mala mrvica sad ne uspije izboriti, druga sigurno hoće. Ne brini se oko godina, postat ćeš majka. Jedna kolegica je u 44.oj godini zatrudnila s prvim djetetom. Prijatelji su dugo vremena pokušavali dobiti dijete, njoj se bližila 40ta, odlucili se za MPO, napokon uspiju nakon ne znam koliko pokušaja IVF, prvo dijete.. drugo dijete na isti način.. I onda treća trudnoca prirodno spontano potpuno neočekivano, već i u “godinama”.. znam još mnogo priča i u kasnijim godinama. Sigurno ćeš uspiti, ali isto nastavi vjerovati da se mala mrvica možda izbori i ovaj put. Čudna je priroda.. Ako ona ne uspije, druga mrvica će biti jača. Nemoj biti jako tužna. Sve je ovo život.. “šaka suza, vrića smija, ča je život vengo fantažija”.. želim ti zaista sve najljepse..
MTB taman dosla na forum i vidim tvoj post.... nemam rijeci kojim bi ti izrazila suosjecanje i tugu sto se ovo dogodilo. Toliko si pozitivna,hrabra,optimisticna za sve nas i u svemu ovome ti razmisljas o motivacijskim porukama.... ne brini za nas,ovaj copor je tu,svatko je tu za svakoga,daleko ali blizu,mozda blize nego puno njih... drzite se,placite,tugujte,galamite i sjedite u tisini,sve je ljudski i normalno,jedino nije fer da se to ikome dogodi... tu smo ako bilo sto treba... jos jednom,najiskrenije,zao mi je ❤
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Draga MTB jako mi je žao. Drži se!
Divim se tvojoj pozitivi i snazi.
Ostani i dalje takva i naša podrška. 💞
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
MTB 😔 tako mi je žao zbog svega šta prolaziš... Znam kako ti je a svejedno ti nemam šta pametno za reć... Uzmi sebi vremena koliko trebaš da se oprostiš od svoje bebe... Ona će biti najsjajnija zvijezda na nebu koja će vam osvijetljavati put i paziti na vas.
Kad god ti bude teško i osjetiš da joj imaš nešto za reć, pošalji joj balonom pisamce.
Tako ja mom bebanu stalno pišem i čestitam svaki rodjendan. Ionako je rastanak samo privremen, svi ćemo se mi opet sresti ❤️
Meni se uvik činilo da bi mi bar poz test ili beta značili neki pomak ako i ne dođe do uspjeha na kraju, ako ništa, da se osjećam trudno, stvarno trudno neko vrime, a ne da zamišljam da se to dogodilo samo u mojoj glavi. A sad ne znam šta je gore. Nije fer šta moramo prolazit, ali se nadam da će svi imat pozitivan ishod kad tad, jer smo stvarno zaslužile to. I jedno je sigurno, nikad nećemo uzimat NIŠTA zdravo za gotovo, i nećemo se žalit da ne spavamo noću, ništa nam neće bit teško za naše bebe. To sam sigurna. I kad se samo sjetim da sam prije god ipo dana analizirala koja ću kolica kupit i opremu i pucala na najsavršenije sve da budem mama u trendu. Od svoje do bebine garderobe i opreme. A sad bi bila spremna na sve samo da imam bebu. Nikako nije fer koliko patnje tribamo proć. Al ona nas jača, jača naše brakove i veze, pomaže nam da nađemo smisao i bez bebe, jer postoji zebnja da je nećemo imat, a onda kad dođe, doć će nevjerojatno zrelim i spremnim roditeljima. Tolko mi je žao zbog svih koje su se obradovale i razočarale. A žao mi je i mene jer me jako već boli i osjećam da će menga tu, i zadnji put sam prokrvarila na terapiji čini mi se da ću i sad tako. I razmišljam samo, smimo li ove utriće uzet ponekad tek tako, ako ništa od njih spavam ko top i svašta lipo sanjam, pa bar tih 8 sati nisam u strepnji i grču...
Grozan dan. Ali nadajmo se da će bit bolji sutra. I sretno svima koji sutra nešto čekaju. ♥️♥️♥️
MTB 😔tako mi je žao zbog svega šta prolaziš… Znam kako ti je a svejedno ti nemam šta pametno za reć… Uzmi sebi vremena koliko trebaš da se oprostiš od svoje bebe… Ona će biti najsjajnija zvijezda na nebu koja će vam osvijetljavati put i paziti na vas.
Kad god ti bude teško i osjetiš da joj imaš nešto za reć, pošalji joj balonom pisamce.
Tako ja mom bebanu stalno pišem i čestitam svaki rodjendan. Ionako je rastanak samo privremen, svi ćemo se mi opet sresti ❤️
Kad vidim potpis postajem tjeskobna. Cilu trudnoću, kad je napokon ostvarimo, ne možemo se opustit, a onda strahujemo opet svaki dan dok smo živi da nam sve bude ok s dicom. Jednostavno strašno. Neću više pisat, današnji dan je dovoljno tužan, a ja sam sklona depri nakon loših vijesti, ne želim širit negativne vibre.
MTB, jako mi je zao 😟. Bila sam uvjerena da ce kod tebe biti sve ok, uz toliko pozitive i motivacije. Daj si vremena, da ti i psiha i tijelo zacijele i u nove pobjede. Ne sumnjam uopce da te klupko srece ceka ❤️. Drzi se!
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji