Prijavljujem drugu betu 153216dnt 🥳🥳🥳
Supeeeeeer 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍😍cestitaaaam 🥰🥳
Jel nisi i ti danas trebala test? Priznaj jesi pisnula 😉😅
Neee,sutra sam ja na redu,iako sam mislila i dns al kao aj strpiti cu se jos do sutra 🤣 zapravo skupljam hrabrost, totalno me optimizam napustio 😏 al sutra budeem, 8dnt, ako bude neg nadati cu se do cetvrtka ipak jos, kao sporije raste beta itd itd jooooj sva sam u banani, sutra cemo bit pametniji 😜 jelntebi krenuo 1.dan ciklusa il' jos smedaris samo?
Joj znam osjećaj.. ali samo hrabro, biti će dobro.. mora biti.
Meni je krenulo za pravo. Poslala mail i doktor rekao u srijedu ujutro pregled.. pa ćemo tad vidjeti jel idem odmah ovaj ciklus dalje 🤞🏻
Ne zelim bit negativna ali ko da me nesto vuce u tom negativnom smjeru, neznam to objasnit, vidjet cemo sve za par dana, mozda se bas iznenadim 🤞 mm je i dalje uvjeren da nema sanse da bude negativno, a dosad je uvijek imao pravo s tim nekim osjecajima pa sam si dala jos par dana prostora za sve.. znaci ti bi odma ovaj ciklus isla? Ja opce nisam razm o tome,kao uvjerena sam bila da je to to i nema dalje 🙊🙊🙄 jao naivne li osobe🤣
Točno znam osjećaj, od čekanja mi dođe loše pa unaprid odredim da nije uspilo da se ne razočaram. A i moj muž je uvjeren da je to to i da su se oba primila. A bia je tako i nakon prvog ivfa i nakon iui tako da ne virujem njegovim pretpostavkama 😂😂😂
I ja bi najradije odma krenila dalje ako sad ne bude, postala sam ivf junkie haha
Neee,sutra sam ja na redu,iako sam mislila i dns al kao aj strpiti cu se jos do sutra 🤣 zapravo skupljam hrabrost, totalno me optimizam napustio 😏 al sutra budeem, 8dnt, ako bude neg nadati cu se do cetvrtka ipak jos, kao sporije raste beta itd itd jooooj sva sam u banani, sutra cemo bit pametniji 😜 jelntebi krenuo 1.dan ciklusa il' jos smedaris samo?
Meni je krenulo za pravo. Poslala mail i doktor rekao u srijedu ujutro pregled.. pa ćemo tad vidjeti jel idem odmah ovaj ciklus dalje 🤞🏻
Ne zelim bit negativna ali ko da me nesto vuce u tom negativnom smjeru, neznam to objasnit, vidjet cemo sve za par dana, mozda se bas iznenadim 🤞 mm je i dalje uvjeren da nema sanse da bude negativno, a dosad je uvijek imao pravo s tim nekim osjecajima pa sam si dala jos par dana prostora za sve.. znaci ti bi odma ovaj ciklus isla? Ja opce nisam razm o tome,kao uvjerena sam bila da je to to i nema dalje 🙊🙊🙄 jao naivne li osobe🤣
Mislim da je super da ne razmišljas o ničemu dalje. Šta će ti backup plan kad će ovaj biti uspješan 😉 slušaj muža, on zna 😊
Išla bi odmah da. Fizički se skroz dobro osjećam a psihički isto. Mislim da me drži pomisao da bi mogla ići odmah pa sam i dobre volje
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Hvala Nikitta i Lucyinthesky😊
MTB , da kako Ruska kaze, moj socijalni hoce povisit zbog tog roskastog iscjedka u petak, a moja privatna gin kaze da bi smanjila i da smatra da sam se ogrebla… ja znam slucajeve di su ukinuli i u 8.tt, a gdje su zene koristile i do poroda… kao ne steti nicemu…. al nemam pojma. Koristit cu sad 1 tj jos ovako 2*2 pa vidjet za tjedan dana dal da smanjujem. I smanjit cu nokte i koristit rukavice😊
Pamidivan ti je test!! To je to!😍
Nina cestitam na beti! Lijepo je narasla!😊😍
E, a jel koristis i Duphaston? Ja mislim da oboje sluzi za istu stvar... 🤷♀️ Ako se ne varam...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MaloTele, nećemo sad sumnjati u malog f12.Sutra piškiš!!
Nina985, pa do 19.1 stigneš roditi dvoje djece, je li ona normalna??? Kad točno imaš kod Škvorca, da pišem na listu…
A piskim,sta cu, moram i ja saznati na cem sam 😜 haha okej necemo sad sumnjati u njega,sutra cemo 😂😂
Neee tako pricat! 😡😡 danas moras svu energiju usmjerit u pozitivan test i bit pozitivna! 🤗🤗🤗 iscekujemo tvoj testic i jedva cekamo da ti kazemo JESMO TI REKLE??? 🤪
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
To je tipično, što je termin bliže, to nas više preplavljuje strah i negativa.
Srećom imaš super muža. Sutra ujutro samo hrabro pišni. Mi ćemo te ovdje čekati.
Ja sve nekako mislim da ce mozda bit rano ako bude neg i da ima sanse jos dan dva da popozitivi, pa cemo vidjet 🙏🙏🙏🤞🤞
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
nina ČESTITAM!!!!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Cure ja sam ponovila test. Kako vam se čini? Jel napokon to to? Još mi se ruke tresu!!
https://ibb.co/Rpvx5vH
Divno...cestitam❤️
Ja '80 Najveca podrska '77
2013 3xAIH..😔
2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔
2020 7 mj..pripodni 4st 😔
11.2020. 🙏
Hvala cure još jednom. Sutra idem vaditi betu, držite mi 🤞 da bude dobra!
Nina985 beta ti je super!! Čestitam 🥳
Tuma samo pazi i mazi i dalje svoju curicu 💗
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Hvala Nikitta i Lucyinthesky😊
MTB , da kako Ruska kaze, moj socijalni hoce povisit zbog tog roskastog iscjedka u petak, a moja privatna gin kaze da bi smanjila i da smatra da sam se ogrebla… ja znam slucajeve di su ukinuli i u 8.tt, a gdje su zene koristile i do poroda… kao ne steti nicemu…. al nemam pojma. Koristit cu sad 1 tj jos ovako 2*2 pa vidjet za tjedan dana dal da smanjujem. I smanjit cu nokte i koristit rukavice😊
Pamidivan ti je test!! To je to!😍
Nina cestitam na beti! Lijepo je narasla!😊😍
E, a jel koristis i Duphaston? Ja mislim da oboje sluzi za istu stvar… 🤷♀️ Ako se ne varam…
Ne, ja imam samo utrogestan....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ajmo vi sa trodnevnima i plusićima simptome na sunce, ali ne one uživljene, pospanost, vrtoglavica🤣🤣..... Nego baš neke događaje na tijelu sto nikad prije niste osjetile ako ste uopce ista osjetile? Baš me zanima!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji