Jeste se raspisale danas,da ne stignem sve ni pročitati.pisale ste o simptomima na početku trudnoće...kod mene se sve stišalo,nemam nikakve bolove,malo samo nadutost.ne pijem vise kavu jer mi ne paše,jede mi se stalno ljutkasto i papreno😀
Potpisujem ako Ce sve ovako ostati,ali vidjela da je jedna od vas napisala da tek slijede mucnine kasnije,mislim da je to napisala Ruska1986.kako je tebi Ruska?
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
MTB da li se secas koliko mg progesterona u inekciji si dobijala dnevno ?
Ja se ne sjećam, ali moje otpusno pismo da
Dobivala sam Prolutex 25 mg jednom djevno 7 dana, u guzne mišiće. Prvi dan je bio na dan transfera.
💔💔💔
Nina985, sutra ćemo navijati!!! Četiri nas bete sutra čekaju
MaloTele, i ja sam ta probadanja imala po jednom nekoliko puta, ali rašireno kroz dosta dana. Tipa, zarezalo me danas, pa opet za 2 dana. Ma trudna si, ne znam što uopće gubim vrijeme na tebe. Samo se pojavi na tečaju idući vikend.
ruška, navodno žene većinom imaju od šestog do osmog tjedna, nekima se produži kraja prvog tromjesečja, a nekima kroz veći dio trudnoće. Ja sam za sad sretnica koja je OK, samo mi se dosta crni pred očima kad se dižem (čak i kad to radim polako).
💔💔💔
Dobivala samProlutex 25 mg jednom djevno 7 dana, u guzne mišiće. Prvi dan je bio na dan transfera.
E hvala bravo, to mi je trebalo.
Googlala sam koji je progestrron u inekcijama u Gr, da vidim dal ide na recept. Isto je taj Prolutex, ide na recept al nije ni skup, 30e 7 ampula. Nego sam mislila da je to malo, 25 mg...
U Srb je 1 ampula Progesteron depo 250mg, al mozda onda ne stavljaju Utriće
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Dobivala samProlutex 25 mg jednom djevno 7 dana, u guzne mišiće. Prvi dan je bio na dan transfera.
E hvala bravo, to mi je trebalo.
Googlala sam koji je progestrron u inekcijama u Gr, da vidim dal ide na recept. Isto je taj Prolutex, ide na recept al nije ni skup, 30e 7 ampula. Nego sam mislila da je to malo, 25 mg…
U Srb je 1 ampula Progesteron depo 250mg, al mozda onda ne stavljaju Utriće
Divno, ja sam ga platila 1000kn
💔💔💔
Nina985, sutra ćemo navijati!!!Četiri nas bete sutra čekaju
MaloTele, i ja sam ta probadanja imala po jednom nekoliko puta, ali rašireno kroz dosta dana. Tipa, zarezalo me danas, pa opet za 2 dana. Ma trudna si, ne znam što uopće gubim vrijeme na tebe.
Samo se pojavi na tečaju idući vikend.
ruška, navodno žene većinom imaju od šestog do osmog tjedna, nekima se produži kraja prvog tromjesečja, a nekima kroz veći dio trudnoće. Ja sam za sad sretnica koja je OK, samo mi se dosta crni pred očima kad se dižem (čak i kad to radim polako).
Meni se isto zamuti pred ocima kad se ustanem i moram stati na sekundu.
I danas me bome posteno probolo. Bas sam se uplasila. Inace imam onak bolove ko pred mengu, al danas je to na 5 min bilo bas gadno. 😑
Jeste se raspisale danas,da ne stignem sve ni pročitati.pisale ste o simptomima na početku trudnoće…kod mene se sve stišalo,nemam nikakve bolove,malo samo nadutost.ne pijem vise kavu jer mi ne paše,jede mi se stalno ljutkasto i papreno😀
Potpisujem ako Ce sve ovako ostati,ali vidjela da je jedna od vas napisala da tek slijede mucnine kasnije,mislim da je to napisala Ruska1986.kako je tebi Ruska?
Da! Ja sam mislila kako super, zaobisle me mucnine skroz.. Aha, onda je krenulo 🤢🤢 meni oko 6, 7 tt, vise se ne sjecam. Do tad apsolutno nista! Ni muka ni bolne sise ni nist... A onda krenule i mucnine i glavobolje i sve sta moze krenut. Uz osjecaj kao da cu dobit mengu svaki tren! Grcevi su stali i sad evo unazad tjedan dana, opet su tu.. Valjda kako se sve siri, rasteze, beba se povecava, ne znam 🤷♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Žgaravica se javlja kod nekih žena u otprilike isto vrijeme kad i mučnine i nesvjestice. A to nije u 4tt.
Žene obično ne znaju i ne prate da su trudne toliko rano kao mi, koje se počnemo testirati prije aspiracije
Inače, ja još nemam ni žgaravicu ni mučnine, ponekad blagu odbojnost prema nekoj hrani i hvataju me nesvjestice.
Kad bih znala da je sve u redu s bebom (a znat ću u utorak), bila bih jako sretna radi toliko lagane trudnoće za sad.
Mucnine krecu od 6, 7 tt 😊 prije ne… Ja sam mislila da je to ko u filmovima, odma padas u nesvjest i povracas..Ali ne, tek kasnije to krene…
Pa sad sam 6+5, dakle, pri kraju sedmog tjedna
E, pa sad budi na stand byju.. 😊😊 mozda te zaobidju, ali i ja sam tako mislila pa onda krenuo kaos
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Upravo mi je na wc papiru sad bilo malo svježe krvi (pomijesane sa sluzi) ..isto tako mi je prošli put krenila biokemijska, ne zelim bit negativna ni nisam, ali se uzasno pribojavam da ce mi se ponoviti isto…🤦
Drz se! Necemo odma negativno mislit! 🙏🏻🙏🏻 Vidjet ces kako ce se situacija odvijat, ali ja se nadam najboljem! 😊 uz tebe smo ❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Žgaravica se javlja kod nekih žena u otprilike isto vrijeme kad i mučnine i nesvjestice. A to nije u 4tt.
Žene obično ne znaju i ne prate da su trudne toliko rano kao mi, koje se počnemo testirati prije aspiracije
Inače, ja još nemam ni žgaravicu ni mučnine, ponekad blagu odbojnost prema nekoj hrani i hvataju me nesvjestice.
Kad bih znala da je sve u redu s bebom (a znat ću u utorak), bila bih jako sretna radi toliko lagane trudnoće za sad.
Mucnine krecu od 6, 7 tt 😊 prije ne… Ja sam mislila da je to ko u filmovima, odma padas u nesvjest i povracas..Ali ne, tek kasnije to krene…
Pa sad sam 6+5, dakle, pri kraju sedmog tjedna
E, pa sad budi na stand byju.. 😊😊 mozda te zaobidju, ali i ja sam tako mislila pa onda krenuo kaos
A slušaj, ja to gledam kao win win.
Ako ne provraćam, ne patim se.
Ako povraćam, barem znam da sam i dalje trudna.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji