Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Studeni 2020. 12:40

Ljutopile🐥

Bozma što je s tobom, ja bila na uz jucer i imam dva folikula, po jedan na svakom jajniku, jucer po 14 mm, sutra možda stoperica ako narastu i prirodnjak😳, šok! Eto kako sve neplanirano ispadne. Izgleda da unatoč niskom amh cesto po dva folikula izbacivam. Mozda ima veze sa genima. Baka mi je blizanac i rodila je blizance. Pliz neka me nitko ne stavlja na neku listu jer je ovo čisti eksperiment🤔

a i ja sam jutros bila na UZV, znaš da u mene ne može bez drame, sad se već mislim da sam možda ja problem. Moje dr.nije bilo, Javila je da me uzme dr. XY koji je zapeo na operaciji, a i ja sam malo naginjala da to bude bilo tko drugi jer on sa svojim komentarima na moju starost trenutno nikako nije dobar za moju psihu. Folikuli su još tu, rastu kao i inače na menopuru, luđački, jedan je na 20, 2x18 i ostalo na 15 i skoro sam završila odmah sutra na aspiraciji, bez štoperice. I onda sam opet pričala priču o nezrelim stanicama.....ajme kako sam više umorna od toga. Na kraju, zahvaljujuć sestrama i mojoj dr. sutra štoperica. Ali s obzirom na sve, nemojte ni mene stavljat na listu. Sljedeći nick će mi bit drama queen. A i rekla sam mužu prije dva dana da sad kad budem trudna da ću bit prava drama queen jer sam zaslužila da me tetoši, a kako nemam ni mamu (koja bi me svakako tetošila), ni svekrvu sve pada na njega.
    Je li ti dao cetrotide da ne puknu? Nadam se da se pratimo, ali u ovom ciklusu, ne nekom drugom

manemoj
    20. Studeni 2020. 12:43

Jeremija

Ljutopile🐥

Bozma što je s tobom, ja bila na uz jucer i imam dva folikula, po jedan na svakom jajniku, jucer po 14 mm, sutra možda stoperica ako narastu i prirodnjak😳, šok! Eto kako sve neplanirano ispadne. Izgleda da unatoč niskom amh cesto po dva folikula izbacivam. Mozda ima veze sa genima. Baka mi je blizanac i rodila je blizance. Pliz neka me nitko ne stavlja na neku listu jer je ovo čisti eksperiment🤔

a i ja sam jutros bila na UZV, znaš da u mene ne može bez drame, sad se već mislim da sam možda ja problem. Moje dr.nije bilo, Javila je da me uzme dr. XY koji je zapeo na operaciji, a i ja sam malo naginjala da to bude bilo tko drugi jer on sa svojim komentarima na moju starost trenutno nikako nije dobar za moju psihu. Folikuli su još tu, rastu kao i inače na menopuru, luđački, jedan je na 20, 2x18 i ostalo na 15 i skoro sam završila odmah sutra na aspiraciji, bez štoperice. I onda sam opet pričala priču o nezrelim stanicama…..ajme kako sam više umorna od toga. Na kraju, zahvaljujuć sestrama i mojoj dr. sutra štoperica. Ali s obzirom na sve, nemojte ni mene stavljat na listu. Sljedeći nick će mi bit drama queen. A i rekla sam mužu prije dva dana da sad kad budem trudna da ću bit prava drama queen jer sam zaslužila da me tetoši, a kako nemam ni mamu (koja bi me svakako tetošila), ni svekrvu sve pada na njega.
    Je li ti dao cetrotide da ne puknu? Nadam se da se pratimo, ali u ovom ciklusu, ne nekom drugom

Ali na kraju je ispalo ok jel tako? Sutra štoperica, u ponedjeljak aspiracija? Držim fige iako nisi na popisu 😉
    I kakav drama Queen? Mislim ako sad ne smijemo nepotrebno dramiti ja ne znam kad u životu smijemo onda 😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

20. Studeni 2020. 12:45

Dada31, primjetila sam da vi u njemačkoj dobivate dosta visoke doze ljekova unatoč visokom AMH. Daj piši baš koliko te sve skupa došlo, pa nam nakon transfera napiši, bez onog što će ti refundirat. Baš me zanima, sve mi se nekako čini da je to ista cifra kao i kod nas u privatnim klinikama

• Oolive
    20. Studeni 2020. 12:46

Manemoj zao mi je 😔
    Tera_ ne ide svatko na ins, oni procjene po nalazima tko su kandidati, mi smo bili jer sam bila trudna spontano pa nisu odmah htjeli ivf. Ja sam u vinogradskoj i nisam dugo cekala na termin, sada je malo drugačije zbog korone. Ne znam da li primaju nove, najbolje da nazoves i pitas. Za petrovu sam cula da se ceka ali evo ovdje sam ja cekala 2 tj do prvih konzulatacija. 

👸33god. 🤴🏻 32.god

*par god. pokušavanja
    *jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
    *7./2020 AIH
    *9./2020- cista postupak odgođen
    *10./2020 AIH
    *11./2020 prvi IVF 🙏

20. Studeni 2020. 12:47

Jeremija

Ljutopile🐥

a i ja sam jutros bila na UZV, znaš da u mene ne može bez drame, sad se već mislim da sam možda ja problem. Moje dr.nije bilo, Javila je da me uzme dr. XY koji je zapeo na operaciji, a i ja sam malo naginjala da to bude bilo tko drugi jer on sa svojim komentarima na moju starost trenutno nikako nije dobar za moju psihu. Folikuli su još tu, rastu kao i inače na menopuru, luđački, jedan je na 20, 2x18 i ostalo na 15 i skoro sam završila odmah sutra na aspiraciji, bez štoperice. I onda sam opet pričala priču o nezrelim stanicama…..ajme kako sam više umorna od toga. Na kraju, zahvaljujuć sestrama i mojoj dr. sutra štoperica. Ali s obzirom na sve, nemojte ni mene stavljat na listu. Sljedeći nick će mi bit drama queen. A i rekla sam mužu prije dva dana da sad kad budem trudna da ću bit prava drama queen jer sam zaslužila da me tetoši, a kako nemam ni mamu (koja bi me svakako tetošila), ni svekrvu sve pada na njega.

Da, cetrotide, jucer, danas i sutra. I sutra ona neka dupla štoperica. Ma ovo je više neki eksperiment.

20. Studeni 2020. 12:51

manemoj, još se nadam da će ispast ok, iz prijašnjeg iskustva bi trebalo bit taman. Ali dok je dr. dogovarala hitnu aspiraciju ja sam mužu slala poruku da ja na tu aspiraciju neću ići i da oglasi moje auto i proda da idemo odmah na donaciju

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Studeni 2020. 12:52

Dada31, da, svi to moramo potpisati. Sad držmo fige da neće doći do toga. Iz tog razloga sam ja otišla manje više u samoizolaciju odmah na početku postupka, a muž je u jednom trenutku čak proveo par noći u hotelu - do mog testa. 

manemoj, slažem se. Ja isto volim raditi test da se pripremim. Bolje onda imati ugodno iznenađenje na beti, nego doći nepripremljen - barem sam ja takva. Sad se fino nagradi svime od čega si se morala suzdržavati zadnjih dana 

tera_, s obzirom na to da si ti mlađa i da imate dobre nalaze, vjerojatno ćete morati prvo proći kroz inseminacije. I možda vam i upale, dobri ste kandidati. Ako ideš kod privatnika, oni ti odmah daju IVF, ali potrošiš 15-20kkn, pa ti je možda bolje proći preko HZZO jer ionako je uspješnost svih tih bolnica tu negdje.

Jeremija, ok, poštujem, ne stavljam na listu.  Čini mi se da su lijepe veličine folikula, i ako ti daju sutra štopericu to bi moglo biti dobro i mogli bi biti zreli. Inače su ti davali na 14mm, zar ne? Naravno da imaš pravo sad biti razmažena i da ti svi udovoljavaju  Kad ako ne sad 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Studeni 2020. 12:57

Inače, odlučila sam si danas udovoljiti i pijem prvi Nescaffe od transfera. Ne pijem inače kave, Nescaffe volim ali ga pijem rijetko, ali baš izbjegavam otkad sam trudnica 
    Ali danas mi se baš pio i odlučila sam se počastiti, jedan Nescaffe ne može loše utjecati na bebu 

💔💔💔

tera_
    20. Studeni 2020. 12:58

Oolive

Manemoj zao mi je 😔
    Tera_ ne ide svatko na ins, oni procjene po nalazima tko su kandidati, mi smo bili jer sam bila trudna spontano pa nisu odmah htjeli ivf. Ja sam u vinogradskoj i nisam dugo cekala na termin, sada je malo drugačije zbog korone. Ne znam da li primaju nove, najbolje da nazoves i pitas. Za petrovu sam cula da se ceka ali evo ovdje sam ja cekala 2 tj do prvih konzulatacija.

Nama je u nalazu napisan icsi, nismo nikad ostvarili trudnocu,njegov spermio je los. Ja cu probati na kbc split, nadam se da necu dugo cekati.

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Studeni 2020. 13:00

tera_

Oolive

Manemoj zao mi je 😔

Nama je u nalazu napisan icsi, nismo nikad ostvarili trudnocu,njegov spermio je los. Ja cu probati na kbc split, nadam se da necu dugo cekati.

A, ako je njegov spermio loš, onda se ne moraš bojati inseminacija, ideš direktno na ICSI. Sorry, nisam provjerila tvoj potpis prije nego sam odgovorila. Tj, vidjela sam tvoj AMH, a nisam ono ostalo.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.