Leptirica čestitam na pozitivnom testicu 😍
Piky drži se, nadam se da će se sve to ubrzo privest kraju 🙏🤞
Aura držimo fige da dođe beba prirodno onda 😁😁
Ljutopile drzim fige da nam za koji tjedan javiš da na stavljas bakinu tradiciju 🤞🙏😁
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Evo mene s UZV-a:
Intrauterino pravilna GV sa EO, CRL 0.60 cm za 6+3 tj i ŽV promjera 0.43 cm, KČS + (poz).
Rekao je da se vidi srce kako titra, ja nisam vidjela nista, UZV je katastrofa 😄
Čestitam 🥰😍😍
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
WNGG, malo sam ljubomorna, ti si sad baš dobila česte termine i gledaš svoju bebu svaki tjedan*.Women_name.*, hvala na tvom primjeru, to me dodatno smiruje. Iako sam povjerovala doktorici i ima mi smisla, a i čitala sam da dosta žena ima tu razliku u dan dva. Iako je nešto pravilnije kod IVF jer znamo točno kad je oplodnja, svejedno se implantacija ne dogodi svima baš u istu sekundu.
E, obzirom da znas da ces kod Podobnika... Bas sam jucer pricala s jednom curom koja je tamo rodila.. Kaze ona da je njoj bilo bitno da joj trudnocu vodi netko tko ce ju i porodit! Jer su joj ponudili jednu doktoricu koja je ginic ali nije na porodima 🤷♀️ pa da znas... Pa je ona trazila doktora drugog.. Cisto za info 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
WNGG, malo sam ljubomorna, ti si sad baš dobila česte termine i gledaš svoju bebu svaki tjedan*.Women_name.*, hvala na tvom primjeru, to me dodatno smiruje. Iako sam povjerovala doktorici i ima mi smisla, a i čitala sam da dosta žena ima tu razliku u dan dva. Iako je nešto pravilnije kod IVF jer znamo točno kad je oplodnja, svejedno se implantacija ne dogodi svima baš u istu sekundu.
Da, meni je doktor isto rekao da plus minus do 4 dana je u redu. Sigurno da ne bude kod svake žene isti dan implantacija, a vjerujem da i do oplodnje zavisi. Bar koliko sam tu čitala iskustvo nekom trodnevni budu više stanica nekome manje. Pa me to sve smirilo i isto mislim da je to ok. Važno mi je da samo i dalje ta mala razlika ostane, da se ne povećava.
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Hej curke evo mene sa UZV, znači nikad nježniji pregled nisam imala. I nikad toliki monitor za UZV u životu nisam vidjela 😂😂 ko veliki LCD TV 😂
Usput su snimili drugi dio filma teksaškog masakra motornom pilom, ja sam bila žrtva, ali ovaj put nije bila pila, nego igla.. 🤣🤣
Teta mi izmuzla nekoliko ampula krvi, više je još naknadno iscurilo jer mi je sjeb** venu i sad me to boli, bljak...uglavnom blood shower.
Pijem pilule još sutra i prekosutra, čekam mengu, i 2.dan krećem sa bockanjem, sve ovisno dali će menga doći 2 ili 3 dana ili možda 4 nakon pilula ali svakako i ako ne dođe do tada onda se 27.11 krećem bockati u svakom slučaju, tako da MTB piši me za taj dan pa ću javiti ako bude neka promjena, tj ako krenem ranije. Uglavnom krećemo sa 4x125 Pergoveris, pa se 5.dan javljam na prvu folikulometriju i dogovor za daljnju terapiju (dobila još i Fyremadel, Ovitrelle, te na kraju Cyclogest umjesto utrića koliko sam shvatila ), sve su mi novi pojmovi, moram i sama malo guglati.
Eh da, i iskeširala sam 620 e za početak za ove slatke bocke , huhu 😂😂
endometrioza
Evo i mene s prve folikulometrije, za sada na lijevom jajniku 4 folikula na desnom kaze sitno nesto, nije ni mjerio. Nadam se da ce i desno nesto biti..
Cestitam Leptirice, preletila sam zadnjih par str pa ako sam nekoga izostavila najte zamjeriti. Dobila sam i cetrotide, sve mi je muka od tog muckanja i dodatnog pikanja😩
👸33god. 🤴🏻 32.god
*par god. pokušavanja
*jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
*7./2020 AIH
*9./2020- cista postupak odgođen
*10./2020 AIH
*11./2020 prvi IVF 🙏
Ruska1986, da, i meni je važno da me doktorica koja me vodi i porodi. Provjerit ću to prije nego krenem, za sad sam suzila na dvije doktorice koje me zanimaju. Hvala ti.
*.Women_name.*, ma mislim da se čak zna i smanjiti ta razlika, da naša mala derištad to nadoknade s vremenom. Bitno da su zdrava, drugo nas ne zanima.
Dada31, zapisano! Krećeš u postupak, jupiiii.
Oolive, dobar početak!! Tvoje bebice se još stignu razviti, samo polako.
💔💔💔
E da i morala sam potpisati izjavu u kojoj se navodi da u slučaju zaraze koronom, bilo sa moje strane ili strane klinike, da ih nemam pravo tužiti za sve troškove koje sam platila, i radi obustave postupka u toj situaciji. Bože sačuvaj toga, i da svi ostanemo zdravi, 🙏❤️
endometrioza
Evo stigla mi je beta.. očekivano 0.100.
Sjećate se kako je moj muž bio ful protiv testova.. sad kaže da je baš pametno da smo napravili test da nas pripremi na ovo i da drugi put odmah od drugog dana radimo test 🙈🙈🙈
Drago mi je barem da je shvatio.. super je kad vidiš pozitivan test, vjerujem najljepši osjećaj.. ali negativan te barem pripremi da ti ova beta ne djeluje kao kraj svijeta
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure cestitam na betama :)
Iako sam sebi rekla da necu previse googlati opet sam to uradila, nekuzim bas ovo sto se tice mpo u drzavnoj bolnici, dali svatko mora ici na inseminacije ili moze odmah na icsi? Dali se bas ceka mjeseca da se dode do termina za postupak 😱?
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji