Miss1502 hvala, a mogla sam lijepo pricekat tvog dr.i postedit sebe stresa danas 😂
Nego kad radis test?
ruška predivno 😍😍 cestitam
Nirvana super za uzv ❤️
manemoj, bit ce iz 2. pokusaja 🥰 drzi se
Beta 1042♥️
Ogromna!! Ti maltene ni ne trebaš ići po drugu
Čestitam, mama!!!
Ideš u ponedjeljak opet?
Pa rekao ginekolog da ne moram ponavljati😃
Pa da, te velike se često ne ponavljaju. Kad je pregled?
💔💔💔
Pozdrav cure, ovo mi je prvi IVF pa imam jedno pitanje. Od danas mi je dr dao da si uz Gonale dajem i Cetrotide i to mogu u isto vrijeme ali na suprotne strane trbuha.
Zanima ne da li moram mjenjat strane sutra ili mogu ostat iste🤭😉
Znam da je glupo pitanje al evo mene to sad muči...
Svima al baš svima nama želim puno sreće u ovome!
Najjače smo💪💪
👸37g.,sve ok.
AMH 12.5
01/2017 spontanim putem dobili curicu🥰
01/2019 biokemijska trudnoća
11/2019 krećemo vadit nalaze.......
🤴34.,asthenozoospermia, oligoasthenozoospermia09/2020 inseminacija-neuspješno
11/2020 stimulirani IVF, Gonali, Cetrotide,
25.11.punkcija
28.11 transfer 2 embrija
14dnt beta 1275
16dnt beta 2675
Na prvom pregledu 4+4 2 gestacijske vrećice
Sljedeći 05.01😉💝💝
Tiki92, pa nije loše, još ti je rano . Navijamo za tvoje folikule da napreduju!
Endometrij treba malo pojačati, dakle pravac cikla & ananas!!
Jele83, ja bih mijenjala strane.
💔💔💔
Miss1502 hvala, a mogla sam lijepo pricekat tvog dr.i postedit sebe stresa danas 😂
Nego kad radis test?
Kad nikako ne volis mog doktorcica 😂😂😂
U utorak piškim, dani su mi sad vec ko godine,osluskujem svoje tijelo, pratim simptome i cila sam na iglama ..jedva cekam, kako imam za tebe dobar feeling,tako ima i za sebe...
Jele i ja sam mijenjala strane ...
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Jeremija i Ljutopile držim palčeve i na rukama i na nogama. Ovo je neočekivano lijepa vijest. Pogotovo za vas dvije koje ste stalno "na aparatima" od sveg stresa i vrištite slobodno od sreće u tišini onak pod tušem kad nitko ne čuje 😊😊 ja se nadam da bude dobro sve 🙏❤️ pomolit ću se večeras i za vas.
Jeremija što se troškova tiče, već sad imam izračun da će me koštati 2200e SA subvencijom. A inače računaj duplo jer su mi odobrili 50%. Ako dobijem 25% na lijekove vratit će mi se nekih 155e na iznos od 620 tako da opet oko 2000e sa 50% pa znači oko 4000e bez toga. S tim da je MM morao za sebe sve platiti jer nema pravo na subvenciju, otprilike za sve oko +400e. Nadam se da si me skužila 😊
MTB što se samoizolacije tiče, nažalost nemogu si priuštiti izostanak sa posla, pogotovo jer sam prije 2 tjedna umirala doma od heliobacter i ostala sam tjedan dana kod kuće, ako pišem odmah bolovanje, otkaze će mi dat čim se vratim 🙈 a muž radi na velikoj baušteli, sa 100 ljudi i on nas ovdje drži jbga, šef mu je užasan i ne može se maknuti, samo sam rekla da se čuva, bte dogovorili smo se da nema ljubljenja usta 🤣🤣🤣🤣 a kad sam doktora pitala dali da radim normalno, rekao je da svakako da sve ok a on ne razumije kako je raditi mokar na propuhu 🥴🥴🥴🥴🥴🥴 ali dobro.
Btw imam osjećaj da me grlo škaklja, pijem čaj med limun samo da se sredim. Ja radim samo ponedjeljkom i četvrtkom sad na 5 sati ali svejedno se o znojim i dosta ima propuha. Nisam pametna dali da se dobro obučem ili što 🙈🙈 15.12 idemo svi na kolektivni pa se taj period mogu čuvati.
ruška sviđa mi se tvoja beta, smijem li za jedno mjesec dana copy-paste? 😊 😊 😊 😊
ericaa čekam te sa detaljnom ispoviješću 😊
manemoj pripremila so se hvala bogu na taj ishod i drugi puta vjeruj da će biti dobro. 🙏 ❤️
.
Sve cure, kako da zaustavim blage simptome kašlja, a da se ne razviju u neko jače rikanje? Propuh me opleo na poslu. ☹️
endometrioza
MTB ma od jucer pijem pola litre dnevno soka od cikle, bude se valjda podebljao. U proslim postupcima mi je bio tanji nego sada 7.dana ciklusa. Kad sam ostala trudna bio je 7.5 na dan inseminacije. Tko ce ga znati. Sve je to lutrija.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Tiki92, pa nije loše, još ti je rano . Navijamo za tvoje folikule da napreduju!
Endometrij treba malo pojačati, dakle pravac cikla & ananas!!
Jele83, ja bih mijenjala strane.
Jel je općenito mijenjanje strana ok bez obzira na 1 vrstu inekcije ili? Pošto imam prva četiri dana Pegoveris, dali da si mijenjam jedan dan desno, drugi lijevo ili da rokam ispod pupka oko sredine? Imam materijala gdje god me primiš 😂😂😂😂
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji