Piky hvala šta si se javila, nadam se da će brzo biti bolje ❤️
Leptirica divno je nakon 10 godina ugledati plusić, želim vam svu sreću 🍀
Svim čekalicama bete, uključujući i mene želim velike bete i bezbrižne trudnoće 🙏
Cure kako se držite, jel dolazite u napast piškiti? 😬
Ja isto često mislim na cure koje se ne javljaju i pitam se šta je sa njima, i More se nije davno javila... Bas je fino onako kako je Bela rekla da joj triba vrimena i dala do znanja da se jedan period neće javljati. Iskreno se nadam da su cure sve dobro i zdravo.
Sretno svima u našem zajedničkom cilju 🙏🍀
Jutro cure, jel sw meni čini ili se taj proljev možda prenosi ovako preko foruma, čitajući, just sayin' 😜😎
Leptirica20 čestitam 🥳
Piky želim ti svu sreću i da uskoro normalno nastaviš sa životom. Zbilja si snažna žena ❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Jutro cure, jel sw meni čini ili se taj proljev možda prenosi ovako preko foruma, čitajući, just sayin' 😜😎
Leptirica20 čestitam 🥳
Piky želim ti svu sreću i da uskoro normalno nastaviš sa životom. Zbilja si snažna žena ❤️
Nije iskljuceno! 😂😂😂 Ma nasa Piky je zmaj od zene ❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Piky drži se, baš mi je žao da to toliko traje. 💔
Tuma ta cura je imala nick Maybebaby1😄
Eee daa! To je bio nick! Vec je netko pitao za nju, mislim da Simba prije 10ak dana i od tad me muci njen nadimak🤣
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Leptirica20 čestitam 🥳
Nije iskljuceno! 😂😂😂 Ma nasa Pikyje zmaj od zene ❤💜
Ajme hvala vam cure od srca... Hvala hvala hvala na svemu, ma proći će i ovo pa idem dalje. Jedva čekam ❤️❤️❤️
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Dobro jutro cure, evo ja sa folikulometrije, vodeci folikul je na desnom jajniku, 13,5 mm, u ponedjeljak idem opet. Rekao mi je s obzirom na dobar nalaz hsg da ce me pustiti par mjeseci da priroda odradi svoje, a ako ne, slijedi inseminacija.
Iako sam je ja probala izbjec i krenit odma sa postupkom, doktor je klasa optimist!
Zelim da nam se svima Bozicno cudo dogodi! 🙏
05.12.2022 💗
Tiki92, osim što smo isto godište, čini mi se da dijelimo i neke dijagnoze. Kod mene visok AMH (95) i PCOS. Jesi u betaplus upala preko hzzo-a ili si plaćala sve?
👩🦱 28 - PCO, anovulacija
🧔 31 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2019.
12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
18.12.2020. B-HCG 303,6
Bozma što je s tobom, ja bila na uz jucer i imam dva folikula, po jedan na svakom jajniku, jucer po 14 mm, sutra možda stoperica ako narastu i prirodnjak😳, šok! Eto kako sve neplanirano ispadne. Izgleda da unatoč niskom amh cesto po dva folikula izbacivam. Mozda ima veze sa genima. Baka mi je blizanac i rodila je blizance. Pliz neka me nitko ne stavlja na neku listu jer je ovo čisti eksperiment🤔
Evo mene s UZV-a:
Intrauterino pravilna GV sa EO, CRL 0.60 cm za 6+3 tj i ŽV promjera 0.43 cm, KČS + (poz).
Rekao je da se vidi srce kako titra, ja nisam vidjela nista, UZV je katastrofa 😄
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Aura, držmo fige da vam se ulovi prirodno
Ljutopile, shvatila sam poruku, nisi na listi
Inače, naravno, ako netko želi biti na listi, a greškom nije, neka kaže.
Ako je netko na listi, a ne želi biti, neka kaže.
Ako je nekome pogrešno nešto upisano, opet, neka kaže.
Ovo je kakva takva demokracija
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji