Jutroo :)
Dali ima odredjeno koliko mora biti star nalaz spolnih hormona? Receno mi je da samo tsh moram ponoviti, ali posto necu ic privatno, jel bolje da je frisko uradjen nalaz? Mislim dok uspijem se upisati kod gin i skupiti sve nalaze necemo doci do konzultacije prije 1mjeseca, a onda cu se s vama druziti cesce :)
Zelim vam svima sto prije + i velike bete
Mislim da ne smijw bit stariji od 6 mjeseci.. Ako se ne varam..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dada31, već sam rekla da 0% ne znači 0 spermića. Na TESA se šalje kad ima 0 spermića, nije to banalan postupak i onda uspiju iskopati nekoliko komada iako u ejakulatima nema nijednog.
Ali nema smisla tjerati muža na to ako već u ejakulatima ima materijala za rad.
Tiki92, navijat ćemo!! Zapisano na listu
tera_, ovisi od klinike do klinike, treba biti najviše 6 do 12 mjeseci star. Nije ti bitno da bude najfriškiji ikad.
💔💔💔
Jutroo 😘 evo nakon odmaranja i mene😀
Transfer mi je uspješno obavljen 17.11,te 1.12 beta a test cu obavit dva dana prije tako da sad samo odmaram te punim baterije🥰😘😘😘😘😘😘😘
Cure moje , ja nisam dva dana čitala, a iskreno sad na poslu sam samo preletila... vidim lijepih vijesti, gledaju se bebice, saznaje se spol. folikuli se mnoze... odlicno i sretna sam radi svih.. saljem vam poljubac :**
Transfer mi je uspješno obavljen 17.11,te 1.12 beta a test cu obavit dva dana prije tako da sad samo odmaram te punim baterije🥰😘😘😘😘😘😘😘
Odlicno! Jesi vratila jedan ili dva? Odmaraj i sretno!!! 🥰❤️🙏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sanjich ,kad ces kod doktora i kad si mislila na FET?
👸32🤴36
4god pokusavanja
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
UZV 05.12
Odlicno! Jesi vratila jedan ili dva? Odmaraj i sretno!!! 🥰❤️🙏
Jedna mrvica dovoljna koja mi je i vraćena 😀👼😘😘
A nista ne znam... kad mi nitko nije nista tamo rekao sta i kako dalje.. psihicki nisam dobro tako da slabo čitam i razmisljam sto dalje.. kad nadodjem cu nazvat dole..
Dada31Uvijek probaj prvo sa IVFom odnosno ICSI. Spermiogram je jako podložan promjenama, neznam jeste pokušali s nekim suplementima i zdravim načinom života. Ako je u prvom spermiogramu bilo 0, ne mora značiti da će i u uzorku za postupak biti 0 😁Ako ne uspiju onda idu na TESA ili micro TESE postupak. Inače lijepo za čuti, imam kolegicu s posla kojoj je muž imao azoo, išli su na ICSI jer on nije htio proći TESA postupak, odbijao je. Nekim čudom ona je nakon 10 godina pokušavanja ostala prirodno trudna, a svi spermiogram su uvijek bili čista 0. Uvijek ima nade, uvijek treba probavat i prirodno usput 🥰🥰
Dao mu je preporuku da pije Folio man, i rekao je da je moguće da je takav ishod jer je bio u to vrijeme na antibioticima, i blokadama za kičmu i pio je jake tablete za opuštanje mišića, nešto kao naš normabel ali puno jače i obavezno prije spavanja. Tako da vjeruje da to utječe na nalaz jer su mu svi ostali parametri odlični čak i iznad prosjeka.... Tako da ne kužim 🙄 valjda bude ok. Bio je on pod stesom jer su mi pustili film sa crncima i plavušom 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Ja sam rikavala kad je pričao doživljaje iz Show room-a 😂😂😂😂
endometrioza
A nista ne znam… kad mi nitko nije nista tamo rekao sta i kako dalje.. psihicki nisam dobro tako da slabo čitam i razmisljam sto dalje.. kad nadodjem cu nazvat dole..
Drzi se i hrabro dalje! ❤️ Cekaju te tvoja djecica, najbolje ti jedno jutro kad znas da radi ulovit ga pa se posavjetovat s njim.
👸32🤴36
4god pokusavanja
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji