Sanjich ,kad ces kod doktora i kad si mislila na FET?
A nista ne znam… kad mi nitko nije nista tamo rekao sta i kako dalje.. psihicki nisam dobro tako da slabo čitam i razmisljam sto dalje.. kad nadodjem cu nazvat dole..
Drzi se i hrabro dalje! ❤️ Cekaju te tvoja djecica, najbolje ti jedno jutro kad znas da radi ulovit ga pa se posavjetovat s njim.
je mislim se kad dodjem k sebi samo otic dole ujutro kao na folikolumetirju haha .. imam ja i termin 30og u njega .. nije ni to daleko sacekat pa otic u ambulantu..
Jutroo 😘 evo nakon odmaranja i mene😀
Transfer mi je uspješno obavljen 17.11,te 1.12 beta a test cu obavit dva dana prije tako da sad samo odmaram te punim baterije🥰😘😘😘😘😘😘😘
Super vijesti! Jesi li na kraju imala smrzlića?
💔💔💔
Sanjich ,kad ces kod doktora i kad si mislila na FET?
A nista ne znam… kad mi nitko nije nista tamo rekao sta i kako dalje.. psihicki nisam dobro tako da slabo čitam i razmisljam sto dalje.. kad nadodjem cu nazvat dole..
Samo ti sebi daj vremena. Smrzlići nigdje neće otići, bitno je da ti budeš OK prije postupka
💔💔💔
Nadalica u Linzu sam u Kinderwunsch Kepler Universitätsklinikum, ako znam i gdje sam :)
Ajme pa ti imas blizance, to je najveca zelja mog muza ♥️
Divno hocu i jaaa ♥️♥️
Ne znam ni sta da pitam prvo, evo ovo sto su mi cure rekle kao da imam sto vise nalaza na prvom razgovoru, medjutim mene je moj doktor pregledao saslusao i nista mi nije dao osim te uputnice i rekao da me salje strucnjacima i da ga nazovem kad budem imala bar hormone i spermio. Da se ne ponavljam sad, na klinici su rekli sve to tek poslije razgovora osim spermio. Tako bilo slicno tebi? Ne bih zeljela da se otegne nesto previse😊
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Dada meni je to MTB tako matematicki pojednostavila da sam sigurna da ce i kod vas biti vise nego dovoljno ispravnih spermica! A i vjerujem da ce se nalazi nasih muzeva bar malo popraviti.
Dobro jutro zene, ja cu citati danas iz prikrajka za pocetak vase opise i price, STALKER 😀👋🏻
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
MTB je diplomirala tu na forumu, specijalist za reproduktivnu medicinu 😂😂😂
endometrioza
E ženskice moje , nisam vas pitala a zanima me... Znači idem sutra na UZV, predzadnji dan uzimanja pilula, po pravilima trebala bih mengu dobiti odmah 2,3 dana iza i krenuti sa boc boc. E sad ono što mene zanima čemu služi taj UZV? Zašto moram ići na njega? 🙈🙈🙈🙊
endometrioza
Ajme koliko beta danas! Sretno cure!!🤞🤞🤞
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MTB da kuzim, ali taj mi je nalaz vec star vise od godinu :D
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
E ženskice moje , nisam vas pitala a zanima me… Znači idem sutra na UZV, predzadnji dan uzimanja pilula, po pravilima trebala bih mengu dobiti odmah 2,3 dana iza i krenuti sa boc boc. E sad ono što mene zanima čemu služi taj UZV? Zašto moram ići na njega? 🙈🙈🙈🙊
I ja sam tako išla, to je rutinski pregled da ti se nije stvorila neka cista.
Moguće da će ti onda dati da se bockaš po kalendarskim danima, neovisno o tome hoće li doći menstruacija ili ne. Ja sam npr bila na UZV, dala mi je da se počnem bockati u prvu subotu, i rekla je da se ne zamaram time hoće li i kad doći menstruacija, da ne pratimo ciklus. Igrom slučaja je došla na taj prvi dan bockanja, ali mogla je doći i 2 dana prije ili 2 dana poslije.
Možda i tebi bude tako, a možda budete imali drugu strategiju.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji