Trudnice very soon to be - part one
tokio - 16.11 prvi MPO pregled
Jadranka. - 17.11. transfer
Marinela87 - 19.11 beta
LioraLiora - 19.11. beta, test je pozitivan!
ruška - 19.11 beta, test je pozitivan!
Teja1408 - 19.11 druga beta, prva je slatka
vickivale - 19.11 beta
Pepsi - prvi UZV, bete se poduplale!!!
TiKi92 - bockanje
Oolive - bockanje
VM - bockanje
Bozma - bockanje
ericaa - 20.11. zadnje konzultacije prije postupka
manemoj - 20.11. beta
Anitram1982 - 20.11 beta, test je pozitivan!
Dada31 - 20.11. UZV
minilu - 23.11 beta
Nina985 - 23.11 beta
Pami - 24.11 beta
Leptirica90 - 25.11. beta
miss1502 - 29.11. beta
Chloe18 - 30.11. beta
Lucyinthesky - postupak 11/20
Ana26 - postupak 11/20
kju - postupak 11/20
Deoria - postupak 11/20
točkicaa - postupak 11/20
Vučica - postupak 11/20
little123 - postupak 11/20
Vuky - postupak 11/20
_Dolly_ - postupak 11/20
MiniGirl - tempirani odnosi
Aura - tempirani odnosi
Teja09 - HSG 11/20
nada86 - FET 11/20
Blacky89 - FET 11/20
Anavi123456 - FET 11/20
sunshine25 - FET 11/20
Sanjich - FET 11/20 ?
darliv - FET 11/20
💔💔💔
Trudnice very soon to be - part two
Nadja89 - postupak 12/20
ANKSIMORON - postupak 12/20
Mila-Milica - postupak 12/20
maja555 - postupak 12/20
AuroraB - postupak 12/20
Razumna - postupak 12/20
Leoni - postupak 12/20
Mara234 - FET 12/20
Nina92 - FET 12/20
Slee - FET 12/20
Ljutopile - FET ??
Monolena - postupak 01/21
Meto - postupak 01/21
Tanja79 - postupak 01/21
anavi985 - postupak 1/21
Bjanka - postupak 1/21
Vekolina87 - u pripremi i istraživanju opcija
Seny - u pripremi i istraživanju opcija
Deya - u pripremi i istraživanju opcija
peyton - u pripremi i istraživanju opcija
Leptiric2019- u pripremi i istraživanju opcija
mandarinkica - u pripremi i istraživanju opcija
MimiDrimi - postupak za nekoliko mjeseci
Ivanaxx - postupak za nekoliko mjeseci
Amaranta - postupak za nekoliko mjeseci
alex2102 - postupak za nekoliko mjeseci
TirelessIvy - postupak za nekoliko mjeseci
LucyLou - postupak za nekoliko mjeseci
MilaSt - postupak za nekoliko mjeseci
lucija07 - postupak za nekoliko mjeseci
iris_iris - postupak za nekoliko mjeseci
Lara Wolf/Nymeria - FET za nekoliko mjeseci
Nikitta - uskoro operacija
Piky u našim srcima i mislima
Belaaa u našim srcima i mislima
Tiinaa u našim srcima i mislima
💔💔💔
Trudnice
Lana3 - 7tt
Nirvana2020 - 6tt 20.11 UZV
ruby22 - 8tt imamo dvojke
Olivera - 9tt
Tuma - 12tt 23.11 mini anomaly it's a girl!!!
MTB - 6tt 24.11. UZV
*.Women_name.* - 9tt 30.11 UZV
Ruska1986 - 18tt, 5.11. UZV
Samara - 11tt, 11.12 UZV
willy
Simba 1989 - 11tt imamo jednojajčane trojke
more2309 - 9tt imamo dvojke
BAJO1 - 23tt, mala Marija
MakiST - 25tt it's a boy!!!
flower93 - 27tt curica i dečko
MPO majka
Nadalica, blizanci
💔💔💔
Dobro jutro, svima. Još jedan bogat dan.
Nadamo se da će nam se danas Piky javiti i da njezin oporavak traje već nekoliko dana.
Želimo da nam se i Pepsi javi sa svog prvog UZVa i javi nam kako je prošlo gledanje bebe
Čekamo i Jadranka. sa vijestima sa njenog transfera, kao i tokio sa vijestima sa prvih konzultacija
A danas čekamo i pet debelih sočnih beta - svoje prve bete idu vaditi Marinela87, LioraLiora, ruška i vickivale.
Svoju drugu betu nakon prve pozitivne ide vaditi Teja1408
Navijamo za dobre vijesti!!!
Svima ostalima, ugodan i polagan dan želim!
💔💔💔
Da u Njemackoj je lakse. Odvje dobis od ginekologa uputnicu i ides u Kliniku za neplodnost i tamo ti sve rade. Jedina obveza je da im se svaka 3 mjeseca dostave uputnice. Za M i Z. Jedino M mora Andrologu da dobije potvrdu da moze dalje ns IVF ili ICSI. A sto se tice spermia meni su objasnili ovako:Spermici koji ne valjaju su bez glave, sa puknutim repom, predugim repom, nejdu ravno, sa puknutom glavom, kruze u krug. Oni koji su dobri moraju kad ih gledaju pod mikroskopom ici samo ravno, imati dobar ritam repa i glave. Te uzimaju ali i dalje ne mora znaciti da ce oploditi stanici i ds ce sve biti ok. No i za to imaju neke postupke kao npr stave nes i onda svi oni dobri spermiji krenu prema tom necem. Mi smo sad zadnje uzeli nes sto se zoveFertile@Chip za spermije. Namijenjen je odabiru stanica sperme s najboljom morfologijom, smanjenju fragmentacije DNA i smanjenju udjela reaktivnih molekula kisika. Sperma mora proći kemijske i fizičke mikro barijere u klizaču (čipu), što nam omogućuje odabir najbolje sperme. A za sebe sam uzelaCalcium lonophore a to vam je sljedece. Kalcij igra važnu ulogu u oplodnji jajne stanice i u kasnijoj diobi stanica. Ako je stopa oplodnje osjetno niska, razlog može biti nedostatak kalcija. Stoga dodavanje kalcija u jaje odmah nakon oplodnje može poboljšati brzinu oplodnje. Jajne stanice se inkubiraju 15 minuta s koncentracijom kalcijevog jonofora, a zatim se dalje uzgajaju. E sad dal je to pomoglo da dode do T ne znam. Ali znam da smo uspili ostvariti barem plusic za sada. I nadamo se da ce nadalje biti sve u redu.
A šta onda sa ovim mojim šta ima sve oštećene spermiće, sve me strah što ako ne nađu baš nijednog normalnog. Jer njemu je na zadnjem spremiogramu bio 0% normalnih. Kod njega sve izvrnuto 🥴 ali doktor kaže kao da postoji riješenje i za to i da se ne bojim. Neznam što da mislim 🙄🙄🙄🙄
endometrioza
Jutro cure! Citam zaostatke od jucer..manemoj, prekrasan ti je bor, a dada31 je prava kreativka sa svojim 🌲
Sretno svima danas i ugodan dan !!
Chloe super je san ,drzim fige da se obistini 🥰🙏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Dobro jutro cure, sretno svima danas 🤞🏻🥰❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Super je vidjeti da se popis trudnica povecava ☺️
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Da u Njemackoj je lakse. Odvje dobis od ginekologa uputnicu i ides u Kliniku za neplodnost i tamo ti sve rade. Jedina obveza je da im se svaka 3 mjeseca dostave uputnice. Za M i Z. Jedino M mora Andrologu da dobije potvrdu da moze dalje ns IVF ili ICSI. A sto se tice spermia meni su objasnili ovako:Spermici koji ne valjaju su bez glave, sa puknutim repom, predugim repom, nejdu ravno, sa puknutom glavom, kruze u krug. Oni koji su dobri moraju kad ih gledaju pod mikroskopom ici samo ravno, imati dobar ritam repa i glave. Te uzimaju ali i dalje ne mora znaciti da ce oploditi stanici i ds ce sve biti ok. No i za to imaju neke postupke kao npr stave nes i onda svi oni dobri spermiji krenu prema tom necem. Mi smo sad zadnje uzeli nes sto se zoveFertile@Chip za spermije. Namijenjen je odabiru stanica sperme s najboljom morfologijom, smanjenju fragmentacije DNA i smanjenju udjela reaktivnih molekula kisika. Sperma mora proći kemijske i fizičke mikro barijere u klizaču (čipu), što nam omogućuje odabir najbolje sperme. A za sebe sam uzelaCalcium lonophore a to vam je sljedece. Kalcij igra važnu ulogu u oplodnji jajne stanice i u kasnijoj diobi stanica. Ako je stopa oplodnje osjetno niska, razlog može biti nedostatak kalcija. Stoga dodavanje kalcija u jaje odmah nakon oplodnje može poboljšati brzinu oplodnje. Jajne stanice se inkubiraju 15 minuta s koncentracijom kalcijevog jonofora, a zatim se dalje uzgajaju. E sad dal je to pomoglo da dode do T ne znam. Ali znam da smo uspili ostvariti barem plusic za sada. I nadamo se da ce nadalje biti sve u redu.
A šta onda sa ovim mojim šta ima sve oštećene spermiće, sve me strah što ako ne nađu baš nijednog normalnog. Jer njemu je na zadnjem spremiogramu bio 0% normalnih. Kod njega sve izvrnuto 🥴 ali doktor kaže kao da postoji riješenje i za to i da se ne bojim. Neznam što da mislim 🙄🙄🙄🙄
Vjeruj svoj doktoru.
I 0% ne znači da nema nijednog. U ejakulatu ima nekoliko miliona spermića, a recimo 100 dobrih spermića u samo milion je 0.01% što će svako napisati kao 0%.
Tebi je dovoljno da ih skrpaju 10tak komada, što je još manje od toga.
💔💔💔
Dobro jutro, svima. Još jedan bogat dan.
Nadamo se da će nam se danas Piky javiti i da njezin oporavak traje već nekoliko dana.
Želimo da nam se i Pepsi javi sa svog prvog UZVa i javi nam kako je prošlo gledanje bebe
Čekamo i Jadranka. sa vijestima sa njenog transfera, kao i tokio sa vijestima sa prvih konzultacija
A danas čekamo i pet debelih sočnih beta - svoje prve bete idu vaditiMarinela87,LioraLiora,ruškai vickivale.
Svoju drugu betu nakon prve pozitivne ide vaditiTeja1408
Navijamo za dobre vijesti!!!
Svima ostalima, ugodan i polagan dan želim!
Baš sam i ja jutros razmišljala o Piky, nadam se da je sve u redu 🙏❤️
Pepsi želim da joj danas bude najljepši dan u životu kada ugleda svoje maleno zlato 🥰
Jadranki također jer onda danas ide po svoje malo i u McD naravno 😊
tokio želim da prognoze budu dobre i da što prije krene u postupak jer znam koliko ubija to čekanje. Maribela, Liora, ruška, vikivale, Teja vama želim slatke betice 🙏❤️
Sretno i svim curama koje čekaju nešto.
*ostale cure hvala na pohvalama za bor, stavit ću sliku kada ga napravim do kraja ❤️🥰
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji