Evo i mene na novoj temi 😀 pozdrav opet svim trudilicama i novim trudnicama 😄🥰. Samo da se malo javim, danas sam išla na pregled 10 dc vec je veliki jedan vodeci folikul i dva manja su tu. Inače pila sam 3x3 clomid i ovo mi je 1 ivf. Sutra opet moram u Zg na pregled i test na covid, i nadam se ponedjeljak aspiracija. Držite fige da ostane barem 1 folikul i da bude dobitni 😉
Drzimo fige 🤞🤞🤞🤞
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Najbolje da cure koje su to prošle kažu.. jel rekla ikona doktoru da je sexy na aspiraciji? I jel se onda više potrudio? 😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ja iskreno mislim da su za ovo sve kod mene krivi posleporodjajni hormoni 😂 trebam promijeniti nick u kriza posle porodjaja ili pomfrit ili kita, pitanje je sad ?
KitaOdPomfrita?
HahahahahahHahahhahhah
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Evo i mene na novoj temi 😀 pozdrav opet svim trudilicama i novim trudnicama 😄🥰. Samo da se malo javim, danas sam išla na pregled 10 dc vec je veliki jedan vodeci folikul i dva manja su tu. Inače pila sam 3x3 clomid i ovo mi je 1 ivf. Sutra opet moram u Zg na pregled i test na covid, i nadam se ponedjeljak aspiracija. Držite fige da ostane barem 1 folikul i da bude dobitni 😉
Sve je to super, drzimo ti fige i na nogama i na rukama, nego volis li ti pomfrit i ko tebe bode ?
Jedem neke stapice u nestasici 🍟. Ti hoces da se ja udavim sa stapicima od smija 😂😂😂😂😂
Sanjich meni on malo lici na Gargamela 🙈, ali mi je Pecotic simpatican 🙈.
Jbt ako se tako prica pod onim….ja se nicega ne sjecam, tko zna sta sam i ja trabunjala 🙈 znam da smo u sobi pokusale pricat i rec jedna drugoj kako je proslo i nismo mogle pricat pa se tjesim time da nisam nista pricala. Sutra uzv? Tko ce sutra bit?
Sad kad se javi jedan od onih MPO koji ovo čitaju i kaže svoje iskustvo 😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sve je to super, drzimo ti fige i na nogama i na rukama, nego volis li ti pomfrit i ko tebe bode ?
Jedem neke stapice u nestasici 🍟. Ti hoces da se ja udavim sa stapicima od smija 😂😂😂😂😂
Jbt ako se tako prica pod onim….ja se nicega ne sjecam, tko zna sta sam i ja trabunjala 🙈 znam da smo u sobi pokusale pricat i rec jedna drugoj kako je proslo i nismo mogle pricat pa se tjesim time da nisam nista pricala. Sutra uzv? Tko ce sutra bit?
Jooj bozmaaa ne daji mi te informacije sad ako mu kazem da na forumi cura govori da je gargamel a on je meni bas seksi hahha jao jao sta me ceka hahahhahahahahaha
Bozma ja sam sutra dole u 8 i mialim da je jos jedna cura s foruma.. Zab sam joj nick 🤐
Sad kad se javi jedan od onih MPO koji ovo čitaju i kaže svoje iskustvo 😂
Nemoj nas strasit,ovo je sigurna zona 😁😁😁😁 ps bolje kompliment nego uvreda,rekla bih 💁♀️
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Najbolje da cure koje su to prošle kažu.. jel rekla ikona doktoru da je sexy na aspiraciji? I jel se onda više potrudio? 😂😂😂
Zamislite da sam ja svojoj doktorici na vv rekla da mi je sexy😂😂😂😂
Sanjich, samo nemoj citat forum prije aspiracije da ne bi bilo price o kitama od pomfrita i sl. 😂
To stvarno brzo prodje, bar ti se kad si osamucen cini 😁 mislim da ne stignes pricat. Oni ti to puste u venu sekund prije nego on zabode iglu i onda on svojim poslom, a ti ostanes sa sestrama koje te prebace na krevet, embriologica proviri da kaze koliko stanica ste dobili. I voze te u sobu gdje su skoro svi u slicnom stanju kao i ti
Ja iskreno mislim da su za ovo sve kod mene krivi posleporodjajni hormoni 😂 trebam promijeniti nick u kriza posle porodjaja ili pomfrit ili kita, pitanje je sad ?
KitaOdPomfrita?
Hahahaha 🤣🤣 najjači nadimak 😂
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Sortiraj odgovore
Najstariji