Chloe18, jedan od simptoma poodmakle trudnoće jest da počinješ gnjaviti ljude radi potpisa. Nisi to shvatila do sad?
manemoj, i ja sam se nadala imati sve iz iste berbe, ali nije bilo suđeno. Meni je želja imati troje, ali sumnjam da ću radi godina to uspjeti. Tako da sad skromno navijam za ovu bebu, i na sitno maštam o idućoj.
💔💔💔
Bjankaa, bitno da je operacija iza tebe. Sad imaš 2 mjeseca za oporaviti se i napuniti baterije, a onda možeš u svoj pobjednički postupak.Tanja79, hvala!!
ruška, razumijem strah. Ako si u Hrvatskoj, sutra ti je neradni dan pa ne možeš vaditi betu. Ali je vjerojatno još možeš vaditi danas u nekoj od privatnih poliklinika, beta se može vaditi u bilo koje doba dana.
I dok se odlučuješ, sredi potpis
Haha sta je ovo,teror trudnica nad potpisima? 🤣🤣
Do sad je bila Ruska, sad kad je više trudnica nego cekalica na ovom forumu ajd se usudi ne imati potpis 😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Chloe imam još dva smrzlica, nadala se da će biti troje klinaca ali i dvoje je skroz ok 😉
Nego jesu nam se javileAnitram1982, ruškaJ I Jadranka?
Sorry ako sam propustila ali ako nisam gdje ste cure? Čekamo vas sa dobrim vijestima 🥰
Kaj svo 3 mora bit iz istog postupka? 🤣 Stignes imati 3,ko ti brani 😊 mlada si jos, mozes ako bude bilo potrebno na kos koji pokusaj 😊 Btw i ja bi 3,mm 2,pa smo dosli na kompromis, 3 i pas 😊😊😊🥰🤣
Hahahha odličan vam je taj kompromis
Ma ne moraju biti iz istog postupka ali znas, u nekom idealnom svijetu, nekako sam se nadala jel 😂
Haha najjaci je kompromis, imamo vec 1/4 😊🥰🤞 aah u nekom idealnom svijetu bi vec 2 imala prirodnim putem, ne postoji idealan svijet,ali postoji idealan forum 🥰😍 ja se jos uvijek nadam dok nismo u postupku da cemo magicno zatrudnit prirodnim putem 😂🙊 plus nikad ne znas,mozda se jedan smrzlic podijeli pa budes imala 3 idealne bebe iz idealnog prvog postupka 😍 nisam nikad ni u sta toliko vjerovala i toliko bila pozitivna ko ovdje i ko sada, nisam uopce zavidna ni ljubomorna kad netkopopiski poz test ovdje,a tuzna sam kad je negativan kao da je moj, nisam cak ni mislila da mogu neciju tugu tako k srcu uzimati.. ugl nema predaje,stvori idealnu vjeru i pozitivu za idealne bebe i doci ce 🤞🤞🤞
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
MTB ja sam nekako shvatila da nam je ruska1986 potpis redar,a vidim ti si njen nadredar 😂😂 jadna ruska Ce bez posla ostat jos 🙊
Manemoj nadam se da nece doc uskoro do toga da Ce potpis bit uvjet za pridružit se forumu 😂😂
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
MTB - za sad mi privatno nije opcija, ni financijski ni psihički... želim svakako probati još preko HZZO-a, imam još 4 pokušaja...
Lucija - doktorici je nalaz trombofilije nebitan možda jer me ona nije slala na to nego ginekolog... tak mi je djelovala... možda da je bila druga dr. (Planinic) drugačije bi ispalo...
LucyLou - do sad bila dva transfera, prvi put dvodnevne stanice, drugi put blastice, nisam još imala prilike stavljati fotke testova 🙈 pa nisam uopće istraživala kako to ide, ali pretipkat ću:
SE, KKS, urin, UK, AST, ALT, GGT, LDH, ALP, urea, kreatinin, PV, APTV, FBG, TSH, FT3, FT4, antiTPO, antiTG, ANA, ACA (IgG, IgM), LAC, homocistein, kariogrami.
Danas sam vadila sve one moguće hormone (AMH, FSH, TSH, LH, DHEAS, inzulin...)
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Teja čestitke na beti, iduću ti želim dupluuuu 🥰
MTB pčelice matice naša, čestitam ti na tvom prekrasnom malom biću u tvom trbuščiću, divno je, njegova/njezina prva fotkica 🥰🥰🥰🥰🥰 želim mu/joj da ostane tamo još 8 mj..🥰 🙏❤️ (tko je ono spomenuo da rijetko uspije od prve? 😊😊😊).
Tuma čestitam na djevojčici 🥰🥰🥰 živa i zdrava ti bila 🙏❤️
Leoni dobrodošla, ima nas još kojima je prvi put, i mene je strah jako i nadam se da će sve to biti dobro. Strah je normalan, mislim da tu nema žene, djevojke koja nije osjetila dozu straha (osim MTB, ona je wonderwomen 😁😁).
Bjanka draga želim ti brz oporavak, imala sam jednu takvu operaciju kiretažom bez anestezije i iskreno se nadam da si imala privilegiju biti uspavana 🙏
Kakav je tip operacije bio?
Ostale cure koje nisam spomenula nek se ne ljute, jer pamtim kao ribica... svima naravno želim sve najljepše.
E da i još nešto :MOJI PAPIRI DOŠLI, pa ajmo dalje u nove pobjede 🙏❤️❤️
endometrioza
MTB ja sam nekako shvatila da nam je ruska1986 potpis redar,a vidim ti si njen nadredar 😂😂 jadna ruska Ce bez posla ostat jos 🙊
Manemoj nadam se da nece doc uskoro do toga da Ce potpis bit uvjet za pridružit se forumu 😂😂
🤭🤭🤭 Nitko ne razumije koliko meni potpis kod svakog znaci 💜🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Curke neznam jesam li propustila, dali se javila Piky?
Nadam se i da je naša Belaaa dobro, dugo se nije javila 🙏❤️
endometrioza
MTB - 🎉 za super uzv!
Tuma - 👍 za curicu (i ja bih 😉) i za dobre nalaze...
Nisam pohvatala tko je još danas imao važan dan pa vam svima redom želim + na testu trudnoće, - na testu na koronu, debele bete, lijepe UZV uz glasna 💓, puno folikulića i bezbolne punkcije!!!
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Curke neznam jesam li propustila, dali se javila Piky?
Nadam se i da je naša Belaaa dobro, dugo se nije javila 🙏❤️
Nije nam se javila vec par dana... Nadam se da je sve ok 🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji