Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    17. Studeni 2020. 18:02

🌺Dada31🌺

Teja čestitke na beti, iduću ti želim dupluuuu 🥰
    MTB pčelice matice naša, čestitam ti na tvom prekrasnom malom biću u tvom trbuščiću, divno je, njegova/njezina prva fotkica 🥰🥰🥰🥰🥰 želim mu/joj da ostane tamo još 8 mj..🥰 🙏❤️ (tko je ono spomenuo da rijetko uspije od prve? 😊😊😊).
    Tuma čestitam na djevojčici 🥰🥰🥰 živa i zdrava ti bila 🙏❤️
    Leoni dobrodošla, ima nas još kojima je prvi put, i mene je strah jako i nadam se da će sve to biti dobro. Strah je normalan, mislim da tu nema žene, djevojke koja nije osjetila dozu straha (osim MTB, ona je wonderwomen 😁😁).
    Bjanka draga želim ti brz oporavak, imala sam jednu takvu operaciju kiretažom bez anestezije i iskreno se nadam da si imala privilegiju biti uspavana 🙏
    Kakav je tip operacije bio?
    Ostale cure koje nisam spomenula nek se ne ljute, jer pamtim kao ribica… svima naravno želim sve najljepše.
    E da i još nešto :MOJI PAPIRI DOŠLI, pa ajmo dalje u nove pobjede 🙏❤️❤️

Ajde konacno vise! Stvarno su brzi, nema sta 😡

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Teja1408
    17. Studeni 2020. 18:03

Dada31 hvala 😘
    I super za papire. Vjerujem da si sad odahnula 🤗

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    17. Studeni 2020. 18:04

Ruska1986

🌺Dada31🌺

Curke neznam jesam li propustila, dali se javila Piky?
    Nadam se i da je naša Belaaa dobro, dugo se nije javila 🙏❤️

Nije nam se javila vec par dana… Nadam se da je sve ok 🙏🏻

Mora biti dobro. 🙏❤️ Žao mi je što nije dozvolila da pomognemo. Vjerojatno joj je neugodno. Takvu muku i nešto slično, da se nikome ne ponovi 🙏🙏

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Studeni 2020. 18:07

anavi985, hvala! Iskoristi ovo vrijeme za bildanje svojih jajnih stanica. Cure su ovdje dosta pisale o tome, svašta se može napraviti u dva mjeseca. 

Dada31, hvala! Baš se sretnom osjećam što mi je upalilo iz prve, pogotovo u mojim godinama. Držim sama sebi fige da nastavi ovako sretno. 
    Woooohooo za papire, napokon!!!

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    17. Studeni 2020. 18:07

Ruska1986

🌺Dada31🌺

MTB pčelice matice naša, čestitam ti na tvom prekrasnom malom biću u tvom trbuščiću, divno je, njegova/njezina prva fotkica 🥰🥰🥰🥰🥰 želim mu/joj da ostane tamo još 8 mj..🥰 🙏❤️ (tko je ono spomenuo da rijetko uspije od prve? 😊😊😊).
    Leoni dobrodošla, ima nas još kojima je prvi put, i mene je strah jako i nadam se da će sve to biti dobro. Strah je normalan, mislim da tu nema žene, djevojke koja nije osjetila dozu straha (osim MTB, ona je wonderwomen 😁😁).
    Bjanka draga želim ti brz oporavak, imala sam jednu takvu operaciju kiretažom bez anestezije i iskreno se nadam da si imala privilegiju biti uspavana 🙏
    Ostale cure koje nisam spomenula nek se ne ljute, jer pamtim kao ribica… svima naravno želim sve najljepše.

Baš sam napisala mail da pošaljem doktoru, i spremila za sutra jer sam im dala rok još jedan dan. I kad sm došla sa posla, vidim pismo. Ajme koja sreća kao da sam na lutriji dobila. Bez tog papira nebih mogla u postupak, a u petak imam termin, tak da sam sretna ko neznam šta ❤️🥰

endometrioza

Ruska1986
    17. Studeni 2020. 18:10

🌺Dada31🌺

Ruska1986

🌺Dada31🌺

Baš sam napisala mail da pošaljem doktoru, i spremila za sutra jer sam im dala rok još jedan dan. I kad sm došla sa posla, vidim pismo. Ajme koja sreća kao da sam na lutriji dobila. Bez tog papira nebih mogla u postupak, a u petak imam termin, tak da sam sretna ko neznam šta ❤️🥰

Vjerujem! Al ono, brze bi doslo sto puta da si sama otisla po to, a ne mozes otic! Al ajd, sad mos mirno petak docekat 🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Bjanka🍀
    17. Studeni 2020. 18:12

Dada31 uspavali su me, hvala Bogu😁 koliko sam shvatila dr. onako pospana, a i na svoj njemački😅s obzirom da mi je danas 6.dan menge, uklonili su polip al nisu kiretažu radili jer ona uvijek izbjegava kiretažu nas koji smo u mpo vodama da nam ne zezne endometrij. 

Ja 35, mm 40
    2017.vanmaternična trudnoća
    2018. 2x Op endometrioze
    2019.prvi ICSI, AMH 0.36 ng /ml, Puregon 350 +Orgalutran, štoperica Ovitrelle, 4 folikula, nakon punkcije 1 zrela stanica, oplođena i 5.dan vraćena, beta 0
    11/20 OP polipa u maternici
    03/21 2.ICSi, AMH 0.3 ng /ml, 2 antralca, 300-350 gonal, Klomifen,Orgalutran, Ovitrelle. 2 folikula punktirana, 1 prazan, 1 jajna - oplođena i 3.dan vraćena (5.stanični),biokemijska
    23.4.sljedeće konzultacije

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Studeni 2020. 18:21

Ono što nisam rekla jest da mi je doktorica preporučila da, nakon idućeg UZV kod nje kad ćemo slušati srčeko, pređem kod nekog specijalista fetalne medicine. Radi mojih godina ja jesam rizična trudnica i ona se bolje osjeća ako budem išla kod nekoga tko je specijalist.
    Vjerojatno ću onda preći u Podobnika, s obzirom da tamo, ako sve bude OK, namjeravam roditi. 

💔💔💔

• ruška
    17. Studeni 2020. 18:25

Kako se stavlja slika,jer sam napravila test.znam da ste pisale o tome ali uzmite u obzir da sam uzbuđena

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

MaloTele
    17. Studeni 2020. 18:27

ruška

Kako se stavlja slika,jer sam napravila test.znam da ste pisale o tome ali uzmite u obzir da sam uzbuđena

Znaci da ocekujemo plusic? 🤞🤞🤞😍

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.