Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Studeni 2020. 16:45

manemoj, na prvu je bilo olakšanje. Onda sam bila sva ganuta i sretna. Sad je već mozak počeo raditi i razmišljati je li to premalo, ali navikla sam na njega takvog.
    Zadovoljna sam što je idući pregled već za tjedan dana, nekako sam se privikavala na ideju da ću morati čekati 3 tjedna.
    Super mi je kako je mm sav raznježen danas. Svako toliko si prstima mjeri koliko je to 2.2 mm i zamišljeno i raznježeno gleda u to. 

💔💔💔

manemoj
    17. Studeni 2020. 16:47

NadimakMTB

manemoj, na prvu je bilo olakšanje. Onda sam bila sva ganuta i sretna. Sad je već mozak počeo raditi i razmišljati je li to premalo, ali navikla sam na njega takvog.
    Zadovoljna sam što je idući pregled već za tjedan dana, nekako sam se privikavala na ideju da ću morati čekati 3 tjedna.
    Super mi je kako je mm sav raznježen danas. Svako toliko si prstima mjeri koliko je to 2.2 mm i zamišljeno i raznježeno gleda u to.

Aaaaaa predobro 🥰🥰🥰🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Nina985
    17. Studeni 2020. 16:47

NadimakMTB

Kao prvo, hvala svima koji su navijali za mene.
    Jučer sam već počela biti prenervozna pa sam si morala pažnju skrenuti na druge, lakše stvari.

Čestitam,
    Baš mi je drago zbog tebe🤗🤗🤗

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

Nina985
    17. Studeni 2020. 16:49

Tuma

Stigao je Niftyyyy
    Sve je u redu i imamo curicu!!💗💗💗💗💗💗

Čestitam!!!!!🧚‍♂️🧚‍♀️🧚‍♂️🧚‍♀️

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

Teja1408
    17. Studeni 2020. 16:52

Women name, Bozma, MTB 😘😘😘 hvala vam curke
    Sve ste divne 😊 ova podrška ovdje je sve 

Bozma drzim fige da svih 6 ostanu 🤞🏼🤞🏼

Tuma 😍😍😍😍 divno nesto.. Odlicne vijesti 

• LucyLou
    17. Studeni 2020. 16:53

Tuma, ovo su sjajne vijesti - drago mi je i za uredan test i za curicu! ❤️
    MTB, prilagodjeni potpis je vrh! 😘
    Leoni, ne treba te biti strah postupka, puno je teze psihicki nego fizicki! Super je to sto se ide korak po korak, a svaki od njih se da savladati tako da samo hrabro i dan za danom. Mi smo ti sve tu i zajedno cemo mic po mic do cilja 😉

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

17. Studeni 2020. 16:56

MTB, ja tražim Vas slike da kad za mjesec dana dođem na UZV bar otprilike znam, jer već znam da ću plakat ili se suzdržavat da ne plačem kao i na transferima, pa neću ništa pitat dr nego samo klimat glavom
    A imamo pravo do 42. rođendanan
    miss1502, meni je tek 3. na teret hzzo, nadam se da te feeling inače ne vara

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Studeni 2020. 16:56

Nina985, hvala 

Trudnice, slobodno me tješite i recite mi koliko su vaše mrvice bile velike u ovo vrijeme. 

LucyLou, hvala. Odugovlačila sam sa tickerom dok ne dobijem potvrdu, ali ne mogu sad čekati i do srčeka, prenestrpljiva sam 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Studeni 2020. 16:59

Bozma

MTB, ja tražim Vas slike da kad za mjesec dana dođem na UZV bar otprilike znam, jer već znam da ću plakat ili se suzdržavat da ne plačem kao i na transferima, pa neću ništa pitat dr nego samo klimat glavom
    A imamo pravo do 42. rođendanan
    miss1502, meni je tek 3. na teret hzzo, nadam se da te feeling inače ne vara

Bozma, znam ja zašto tražiš, i ja sam bila znatiželjna kad su duge pisale i danas ama baš ništa nisam kužila na slici dok mi nije doktorica objasnila. Uskoro ćeš i ti kroz isto prolaziti 
    Šteta što je samo do rođendana, onda sigurno ne stignem iduće dijete preko HZZO raditi, ovo ću, ako sve bude ok, roditi sa preko 41 i pol.
    Suđeno mi je sve privatno napraviti. Doduše, ako bude i dalje ovakva uspješnost, uopće mi nije problem. 

💔💔💔

MaloTele
    17. Studeni 2020. 17:06

MTB odlicne vijesti i jos odlicnija slicica 🥰🥰 najbitnije daje sve u redu, pa se mozes opustiti dok ne cujes srceko, mislim da ce to biti sreca najveća 😊😊
    Teja cestitam i drzim fige da se podupla u cet 🤞🤞☺️ 
    Tuma ajmeeeee curka jedna 😍😍😍 priznaj da si to i htjela 🤣 super za uredan test,nadam se da si sad mirne duše do iduceg pregleda ☺️☺️
    Manemoj samo da znas da sam i ja na tebe ponosna, i svi mi ovdje ☺️ ali svejedno vadi betu, nikad se ne zna,mozda ces bas biti unikatan slucaj 🤞🤞 znaci ti bi odma po smrzlice? Kolko ih imas,nisam uspjela sve pohvatati danas,bila na poslu cijelo jutro 🤦
    Miss ja stvarno stvarno najstvarnije mislim da cemo ti i ja skupa rodit i skupa ic po smrzlice 🤞🤞🤣 i bit ce to odlicno sve, mislim da ti je tolko laknulo ko da si rodila upravo 🤣 bas mi je drago zbog pingviceka malih 🥰🥰🥰 
    A ti bozma dojadila si vise i Bogu i forumu sa neuspjelim pokusajima,tako da je ovo tvoj dobitni pokusaj, 5folikula s femarom je super, neka se nađe pobjednik u jednom od tih 5, drzat cemo ti fige do neba i natrag,mislim da si stvarno zasluzila 🤞🤞🤞🤞 p.s.nisam mislila doslovno dosadila,da se ne bi krivo shvatilo 😜
    Ako sam koga zaboravila ili izostavila oprostite curke,ali navijam za sve, indrzim fige da nas sto vise ove godine ode na donju listu 🤞🤞😊

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.