Hvala vam svima na čestitkama😘bila sam se bojala raditi test,nakon silnih neuspjeha.ponovit cu jos ujutro i u cetvrtak idem vaditi betu.
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
ruška čestitam na divnom plusiću ❤️ tj drugoj crtici
Brzo na potpis inače te bude imenjakinja odnosno "nadimaknjakinja" na raport stavila 😂😂😁
endometrioza
ruška, super. Treća sreća!!
Inseminacije mi ovdje baš i ne računamo. Ne znam zašto su te natjerali da ideš na toliko puno inseminacija?
Tuma, hvala! I ja mislim da je dobra ideja. Malo sam nervozna jer se teže opuštam kod novih ljudi, ali bolje da odem što prije pa da se do poroda opustim kao da sam dobra. Mislim da ću tražiti da me vodi Petra, djeluje mi pristupačno a i hvale je po forumima.
Chloe18, otvorit ćeš anketu
💔💔💔
https://ibb.co/j5ZtwfZ
🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Supeeer, cestitam 🥰🥰🥰 koji ti je dan danas? Nema potpisa pa neznam 😂
11dnt,vraćene dvije blastociste
Ja sve cekam da netko kaže 2dnt pa da mogu i jA piskit 🙊🙊🤣🤣 a kad ono,10,11 di sam ja jos od toga 🤣 super super, predivno za vidjet 🥰prvi pokusaj?
Ne nazalost,prosla sam 4 inseminacije,dva prirodna ivfa,i ovo mi je 3 stimulativni i 0 smrzlića.stavit cu sve u potpis
Onda je ovo jos ljepsi osjecaj napokon pozitivan test popiskit 🥳🥳🥳 sretno dalje i da beta bude odlicna 🤞
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
https://ibb.co/j5ZtwfZ
Woohoo cestitam! Crta ko kuća🎉🎉
👸33god. 🤴🏻 32.god
*par god. pokušavanja
*jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
*7./2020 AIH
*9./2020- cista postupak odgođen
*10./2020 AIH
*11./2020 prvi IVF 🙏
Inseminacije mi ovdje baš i ne računamo. Ne znam zašto su te natjerali da ideš na toliko puno inseminacija?
Tuma, hvala! I ja mislim da je dobra ideja. Malo sam nervozna jer se teže opuštam kod novih ljudi, ali bolje da odem što prije pa da se do poroda opustim kao da sam dobra. Mislim da ću tražiti da me vodi Petra, djeluje mi pristupačno a i hvale je po forumima.
Nemoj bit nervozna, ja bas mislim da ces ti sve skolski odradit iz prve, i da apsolutno nikakvih problema nece bit koliko god da se bojis mozda,i mislim da u tvom slučaju godine nece imat nikakve veze jer nece bit rizicna trudnica,bas bas imam takav osjecaj 🥰 iako bolje sve provjerite da ti srceko bude na mjestu, ides u utorak na uzv opet? 😊
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Nemoj bit nervozna, ja bas mislim da ces ti sve skolski odradit iz prve, i da apsolutno nikakvih problema nece bit koliko god da se bojis mozda,i mislim da u tvom slučaju godine nece imat nikakve veze jer nece bit rizicna trudnica,bas bas imam takav osjecaj 🥰 iako bolje sve provjerite da ti srceko bude na mjestu, ides u utorak na uzv opet? 😊
Hvala
Idem idući utorak ponovo da čujemo srce, do onda bi se trebalo čuti jer ću biti 7+0.
A onda se javljam Podobniku i tu ću vjerojatno malo varati i dogovoriti pregled na 9+0 ili koji dan kasnije, jer stvarno ne mogu čekati 4 tjedana između pregleda dok ne prođe ovaj kritični dio.
💔💔💔
MTB - za sad mi privatno nije opcija, ni financijski ni psihički… želim svakako probati još preko HZZO-a, imam još 4 pokušaja…
Lucija - doktorici je nalaz trombofilije nebitan možda jer me ona nije slala na to nego ginekolog… tak mi je djelovala… možda da je bila druga dr. (Planinic) drugačije bi ispalo…
LucyLou - do sad bila dva transfera, prvi put dvodnevne stanice, drugi put blastice, nisam još imala prilike stavljati fotke testova 🙈 pa nisam uopće istraživala kako to ide, ali pretipkat ću:
SE, KKS, urin, UK, AST, ALT, GGT, LDH, ALP, urea, kreatinin, PV, APTV, FBG, TSH, FT3, FT4, antiTPO, antiTG, ANA, ACA (IgG, IgM), LAC, homocistein, kariogrami.
Danas sam vadila sve one moguće hormone (AMH, FSH, TSH, LH, DHEAS, inzulin…)
Ove sve pretrage skoro su gotove jednom epruvetom krvi, ja sam ih radila u sklopu testa za Trombofiliju, ostalo je stitnjaca... Kks I kariogrami za koje znamo vec da kakvi jesu jesu utjecati na to ne mozemo..bas steta da su ti odgodili zbog toga postupak no sto je tu je🤷♀️.
Sretno i urede trudnoće do kraja svim curkama🌺💓💓💓
MTB vjerujem da je osjećaj divan, čestitam od srca što je sve ok, a i novi potpis ti je prva liga 🤩
Tuma prekrasne vijesti, čestitam 👍i još curka ❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji