Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Studeni 2020. 19:19

manemoj kod kojed dr. si bila? od 4 folikula 1 za transfer i 2 smrznuta je i više nego odličan rezultat

13. Studeni 2020. 19:26

angribird

Bozma

angribird, da, za Cito su svi rekli da su ova njihova dva embriologa među najboljima i ne samo u HR, ali nama sa embrijima nisu radili oni nego ta mlada cura

A sigurno je oni uče, da li im je pala uspješnost od kada je ta mlada biologica? Sad me to baš zanima.

a baš sam sad gledala stranice, nigdje se nitko drugi osim ova dva ne spominje.
    Ali ovako u priči bi mi dosta cura koje su prije išle reklo kako bi im nakon transfera ili izašli u salu ili došli u sobu prokomentirat embrije, ja ih nisam vidjela nikako, valjda sam baš bila u neko nezgodno vrijeme kad nisu tu

🍀🐞MISS🐞🍀
    13. Studeni 2020. 19:34

Bozma, angribird ja sam odlucila da ako sad ne bi imala smrzlica u kbcu definitivno iduci postupak idem u cito...bas zbig tih hvaljenih embriologa,a i mozda da promjenim terapiju.  Najradr bi tamo opet potrazila dr Mrsica da mi on sve radi,ali to jos nisam odlucila jer se nadam da ce ovdje bit smrzlica 🙏🐧🐧

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

🍀🐞MISS🐞🍀
    13. Studeni 2020. 19:36

Bozma

manemoj kod kojed dr. si bila? od 4 folikula 1 za transfer i 2 smrznuta je i više nego odličan rezultat

Da to je savršen rezultat...bas danas pricam muzu kad sam u srijedu bila na aspiraciji bila je jedna cura kojoj su svi folikuli bili prazni, plakala je ko kišna godina...u tom trenutku sam promislila, draga moja dat cu ti ja svojih,imat cu i viska, kad ono opet sam dosla u fazu da se misle oce li ista prezivit do 5.dana...jos se ne mogu tome nacudit ..toliko folikula, toliko stanica ... Pa kako,kako?! 

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

manemoj
    13. Studeni 2020. 19:41

Bozma

Kod Alebica sam ja

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Tuma
    13. Studeni 2020. 19:41

Dada da, ja sam pohvalila polikliniku Eljuga. Ja sam kod dr Belan Zuklic i odlicna je. Women_name ja bih za svoj mir otisla provjerit, ali sto se tice bolova, meni su kao menstrualni trajali do nekog 7.,8.tt, a probadanja u maternici se i dalje javljaju. Nekad budu jaca i cesca pa se prepadnem, pa ih onda nema par dana, pa se zato prepadnem.... ali uvijek je sve bilo oke... sto se tice grudi, one su neko vrijeme jako boljele, pa slabo, pa malo jace... to se stalno mijenja kod mene... tako da vjerujem da je sve to normalno, tijelo se mijenja, ligamenti se sire... mislim ja sam toga svega svjesna, ali i sama svako malo panicarim radi neceg.... ajd ovaj tjedan sam mirna cak 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

13. Studeni 2020. 19:45

Bozma

angribird

Bozma

angribird, da, za Cito su svi rekli da su ova njihova dva embriologa među najboljima i ne samo u HR, ali nama sa embrijima nisu radili oni nego ta mlada cura

A sigurno je oni uče, da li im je pala uspješnost od kada je ta mlada biologica? Sad me to baš zanima.

Ali ovako u priči bi mi dosta cura koje su prije išle reklo kako bi im nakon transfera ili izašli u salu ili došli u sobu prokomentirat embrije, ja ih nisam vidjela nikako, valjda sam baš bila u neko nezgodno vrijeme kad nisu tu

Hm.... a da li si ikada pokušala pitati mozes li dobiti mini razgovor s njima? Ili si kao ja, sve cu pitat i onda na kraju kad treba šutim kao zalivena🤣🤣
    Manemoj je vjerojatno bila u dr. Alebića jer jedini on u podobniku radi ivf. Vidim da je imala taj rekovelle, on se nekako posebno dozira prema visini amh i slican je ostalim fsh stimulantima osim što je on folitropin-delta i on je kao kompleksiji oblik fsh koji sadrzi dvije vrste tih nekih kiselina, a ovi ostali bemfola i drugi su folitropin-alfa koji sadrzi samo jednu kiselinu. Malo mi je to pre kompleksno sve citati, jedino ovako malo laički, čisto biti informiran šta je šta.

13. Studeni 2020. 19:46

miss1502

Bozma

Da to je savršen rezultat…bas danas pricam muzu kad sam u srijedu bila na aspiraciji bila je jedna cura kojoj su svi folikuli bili prazni, plakala je ko kišna godina…u tom trenutku sam promislila, draga moja dat cu ti ja svojih,imat cu i viska, kad ono opet sam dosla u fazu da se misle oce li ista prezivit do 5.dana…jos se ne mogu tome nacudit ..toliko folikula, toliko stanica … Pa kako,kako?!

Je li moguće da je ta Bemfola baš loša? Meni embriologica prvi put kaže da ona ne može vjerovat da sam ja sa ovakvim stanicama imala blastice....pa više ni sama nisam pametna, pa ne vjerujem da bi se netko zezao s tim i lagao me da mi je vratio blastice i još na transferu 20 minuta mi pričao o njihovu razvoju po danima, pa još izašao vani i opet to mužu pričao i na kraju svega mi jo dao sliku i ispričao u kojem trenutku i kad ih je ujutro slikao i kako su se još razvile nakon slike

Gledam sad malo ovaj Podobnik, čini mi se OK za nas sa manje stanica, je da se sve posebno plaća, ali kad sve skupa zbrojim, jeftinije nego ove naše klinike

manemoj
    13. Studeni 2020. 19:54

angribird

Bozma

angribird

Bozma

Hm…. a da li si ikada pokušala pitati mozes li dobiti mini razgovor s njima? Ili si kao ja, sve cu pitat i onda na kraju kad treba šutim kao zalivena🤣🤣
    Manemoj je vjerojatno bila u dr. Alebića jer jedini on u podobniku radi ivf. Vidim da je imala taj rekovelle, on se nekako posebno dozira prema visini amh i slican je ostalim fsh stimulantima osim što je on folitropin-delta i on je kao kompleksiji oblik fsh koji sadrzi dvije vrste tih nekih kiselina, a ovi ostali bemfola i drugi su folitropin-alfa koji sadrzi samo jednu kiselinu. Malo mi je to pre kompleksno sve citati, jedino ovako malo laički, čisto biti informiran šta je šta.

Da, ne znam koliko ostaju koštaju ali Rekovelle je skup kao vrag..

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

13. Studeni 2020. 19:55

manemoj

angribird

Bozma

angribird

Bozma

Hm…. a da li si ikada pokušala pitati mozes li dobiti mini razgovor s njima? Ili si kao ja, sve cu pitat i onda na kraju kad treba šutim kao zalivena🤣🤣

Da, ne znam koliko ostaju koštaju ali Rekovelle je skup kao vrag..

Koliko si platila lijekove ako smijes reći?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.