Cure moje mene toliko zivcira ta bol i taj pritisak ko da ću dobit svaki cas. Trajala je skroz do 7 tt, onda mir tjedan dana i opet krenulo, evo već danima imam osjećaj da će mi svi organi dole ispast i da ću svaki put kad odem na vc vidjet što nezelim vidjet 😔😔😔 i cice su me skroz bolile a već tjedan dana malkoc samo na dodir uff opet me počela hvatat panika i strah da će se nkj desit i baš mi je neki depresivni dan 😔 ko će dočekat još dva tjedna do pregleda…. Uf uf 🥴🥴
Draga, ako si previše nervozna, dogovori pregled idući tjedan
A ove izmjene - malo dobro, pa malo bolovi, mislim da su normalne. Dosta čitam o trudnicama i baš vidim da im se izmjenjuju periodi kad ih je strah jer ih boli i periodi kad ih je strah jer ih ne boli
A doktor kaže da je to normalno i da nemaju termina ranije, a i moja soc. Ginekologica da ako ne krvarim da je sve u redu 😔 a sad da tražim negdje drugdje sumnjam da mogu doc na red sutra… Vec kroz tjedan dana, a onda ak ću za tjedan dana onda mogu cekat i dva joj joj nadam se da je tako ❤️ i da je sve ok
Nemaš nekog privatnika kod kojeg možeš ići? To vjerojatno možeš zakazati odmah za ponedjeljak ili utorak.
U svakom slučaju, razumijem strah, pogotovo zato što imaš loše iskustvo.
Poslušaj vlastiti savjet - nemaš jakih bolova, nemaš krvarenja, vjerojatno je sve OK. Samo si mazi bebu i pričaj s njom i ohrabri je da je sve OK.
A nekog svog privatnika nemam. Morala bi tražit po Zagrebu da odem kod nekog ovako. A budem vidjela, nadam se da će s vremenom prestat. Ako se bol bude jako pojačavala ili ne d
Rekla bih da ti se beba proteže i da se maternica namješta. Kužim da su iritantni. Ja svejedno odahnem kad se vrate, jer kad me ništa ne boli me počne biti mrvcu strah
Točno te kužim. Ja jutros dramila mužu kako me muči jer me više ne boli trbuh 🤦 i čim me krenuo tješiti me opet počeo boliti pa sam odahnula, luda žena 😅
Moje prijateljice trudnice kažu da ih je dosta dugo trbuh trebao boliti kao da trebaju dobiti.. onda to stane i onda pred porod opet tako ide.. ako te tješi ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure moje mene toliko zivcira ta bol i taj pritisak ko da ću dobit svaki cas. Trajala je skroz do 7 tt, onda mir tjedan dana i opet krenulo, evo već danima imam osjećaj da će mi svi organi dole ispast i da ću svaki put kad odem na vc vidjet što nezelim vidjet 😔😔😔 i cice su me skroz bolile a već tjedan dana malkoc samo na dodir uff opet me počela hvatat panika i strah da će se nkj desit i baš mi je neki depresivni dan 😔 ko će dočekat još dva tjedna do pregleda…. Uf uf 🥴🥴
Draga, ako si previše nervozna, dogovori pregled idući tjedan
A ove izmjene - malo dobro, pa malo bolovi, mislim da su normalne. Dosta čitam o trudnicama i baš vidim da im se izmjenjuju periodi kad ih je strah jer ih boli i periodi kad ih je strah jer ih ne boli
A doktor kaže da je to normalno i da nemaju termina ranije, a i moja soc. Ginekologica da ako ne krvarim da je sve u redu 😔 a sad da tražim negdje drugdje sumnjam da mogu doc na red sutra… Vec kroz tjedan dana, a onda ak ću za tjedan dana onda mogu cekat i dva joj joj nadam se da je tako ❤️ i da je sve ok
Nemaš nekog privatnika kod kojeg možeš ići? To vjerojatno možeš zakazati odmah za ponedjeljak ili utorak.
U svakom slučaju, razumijem strah, pogotovo zato što imaš loše iskustvo.
Poslušaj vlastiti savjet - nemaš jakih bolova, nemaš krvarenja, vjerojatno je sve OK. Samo si mazi bebu i pričaj s njom i ohrabri je da je sve OK.
A nekog svog privatnika nemam. Morala bi tražit po Zagrebu da odem kod nekog ovako. A budem vidjela, nadam se da će s vremenom prestat. Ako se bol bude jako pojačavala ili ne d
Rekla bih da ti se beba proteže i da se maternica namješta. Kužim da su iritantni. Ja svejedno odahnem kad se vrate, jer kad me ništa ne boli me počne biti mrvcu strah
Točno te kužim. Ja jutros dramila mužu kako me muči jer me više ne boli trbuh 🤦 i čim me krenuo tješiti me opet počeo boliti pa sam odahnula, luda žena 😅
Moje prijateljice trudnice kažu da ih je dosta dugo trbuh trebao boliti kao da trebaju dobiti.. onda to stane i onda pred porod opet tako ide.. ako te tješi ❤️
Joooj baš ti hvala, tješi me naravno ❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Angribird, hvala, hvala....u utorak sam kod dr.pa cu zamolit recept za Pergoveris ako bude trebalo ista nadodat na ovu Femaru.
Ne znam sta ce bit od ovog postupka jer ja vec danima imam proljev, vjerojatno ta Femara kako udje tako i izadje. Jutros sam vadila krv da imam jedan neuljepsan nalaz fsh i lh za komisiju. Ne znam kako ali ova razlika u njih dva mi je svaki put sve veca. Znaci fsh 15, lh 30, amh mi se povecao na 5.5 a prolaktin je opet visok 720. Ja cak i nemam tako nizak amh, ali fsh i lh su mi katastrofa, vjerojatno taj njihov odnos i jebe stvar i kvalitet u stanica.
Cure, ja sam danas toliko nekako depra i neki mi je osjecaj da nebi trebala nikamo ici... uzasan uzasan mi je strah da idem za bzvz riskirati i koronu i trositi si psihicko i fizicko zdravlje, a rezultati su uvijek negativni... kada si reci dosta je? :/ Doduše nemam pojma jos ni nalaze brisa, mozda ni ne mogu ici, ali ko da bi me to i smirilo jer nebi mogla ici .... 😎
Cure, ja sam danas toliko nekako depra i neki mi je osjecaj da nebi trebala nikamo ici… uzasan uzasan mi je strah da idem za bzvz riskirati i koronu i trositi si psihicko i fizicko zdravlje, a rezultati su uvijek negativni… kada si reci dosta je? :/ Doduše nemam pojma jos ni nalaze brisa, mozda ni ne mogu ici, ali ko da bi me to i smirilo jer nebi mogla ici …. 😎
Eeee... To i mene muci.. Kada reci dosta je.. Ja bi vjerojatno odustala da nemam Jis ova 4 smrzilća jer sto dalje to mi gori rezultati.. Mogu oni meni drobit koliko hoce da, sam jos 'mlada' za odustati, da bolje ikakva trudnoća nego nikakva.😪. Kao mogu zatrudniti haha samo da naidje onaj pravi embrij... L mi rekao cak da dodjem za 3 mjeseca na transfer kad sam sad imala missed AB da je super sto imam jos 4 dobra embrija.. Je je super su bas🤷♀️🤢... Mislim si ja lako je vama pricati🙄🤢....
Angribird, hvala, hvala….u utorak sam kod dr.pa cu zamolit recept za Pergoveris ako bude trebalo ista nadodat na ovu Femaru.
Ne znam sta ce bit od ovog postupka jer ja vec danima imam proljev, vjerojatno ta Femara kako udje tako i izadje. Jutros sam vadila krv da imam jedan neuljepsan nalaz fsh i lh za komisiju. Ne znam kako ali ova razlika u njih dva mi je svaki put sve veca. Znaci fsh 15, lh 30, amh mi se povecao na 5.5 a prolaktin je opet visok 720. Ja cak i nemam tako nizak amh, ali fsh i lh su mi katastrofa, vjerojatno taj njihov odnos i jebe stvar i kvalitet u stanica.
Prolaktin je čisti stres. Tako je i meni znao biti cak i preko 1000. Mozda bi stvarnobtrebala pokušati neki drugi pristup osim tog splitskog, svi su oni manje više učili od poljaka ja mislim. Baš kao što kažes i nije baš da su ti nalazi katastrofa.
I još ne znam da li je na tom pergoverisu ok da su na 10dc kad je isla stoperica folikuli vec bili na 18mm. Ja sam prosli mjesec isla na folikulometrije i tek na 14dc folikul je bio 20mm. Tako mi i ona kaze da su joj prirodne ovulacije oko 14,15 dc. Jel mozda onda taj pregoveris to sve ubrza? Meni je isto na menopuru prosli put punkcija bila 13dc.
Jasno je meni da su gužve još i ta korona… No partner je par mjeseci radio sve te pretrage, i on je imao poteškoća u svemu tome, otkazivanja itd, pa smo nešto privatno rješavali. I sad napokon dođe vrijeme da krenemo u konkretno nešto … I onda dva puta otkazano… Igra sa psihom a dovoljno je teško. Nisam birala doktora, trebala sam biti kod d. Višnjić.
Sve znam i razumijem…. Nama je aspolutno sve isteklo i sad smo ponovili nalaze i moguće je po pričama da opet se sve obustavi. Nemam provjerene info, samo se bojim da neće opet sve pretrage biti uzalud. I ta nada, da konačno krećemo, a onda se spominje da nama koji nismo u postupku se možda odgodi, ali ako se nastavi otkazivat opet nećemo ni dospijet do postupka ni u 2021g…
Neznam, ali ovaj 2020. je cijela propala na uputnice, vađenje krvi i ponavljanje istoga… Zaista se nadam da neće obustaviti, mislim može se organizirati jer su se već i organizirali od 9og mjeseca i nisu gužve u čekaonici.
Dok ne vidim službenu info, vjerujem da neće biti obustave za nikog!Držim fige svakako
Sve se više razmišljam da je najbolje sve privatno…. Sretno nama svima
🤗😘
Ako ne možeš čekati, odi privatno, ali zašro nebi prvo iskoristila državne benificije. Ja sam privatno u Njem i tu nem stajanja, korona ništa ne koči, ali kako je krenulo u HR lako moguće da sve postupke koji nisu u nekoj poodmakloj fazi, opet odgode. Ja mislim da nema ništ gore od čekanja i prelijevanja iz šupljeg u prazno a nemaš ni informacije zašto ni koliko čekati 😤😤
Pa najgore je to čekanje... Da ne govorim da se uvijek ponadaš kad kasni m da je možda ipak uspjelo... Pa testovi itd.. Pa suze, razočaranje... A prvi nam je plan bio probati ovako.. Makar da čuješ malo više informacija na konzultacijama...
Ja 33 on 37
Njegova dijagnoza :astheno...
vuky, lucija007, premorene ste. Mislim da bi bilo dobro da si uzmete pauzu, napunite si baterije, udovoljavate sebi, malo za promjenu trošite vrijeme i novac na sebe.
I onda, sa odmakom, možete donositi odluke. Sa ovog mjesta, ispražnjenih baterija, premorene, razočarane,... nema smisla
💔💔💔
Lucija007 imas smrzlice, mozda stvarno da pustos sve malo dok se ti ne budes osjecala dobro? Ja vjerojatno nikad necu doci do smrzlica jer mi je AMH nizak oko 9pmol/L, a i antralnih uvijek bude malo... tako da svaki put sve ispocetka, i nekako me vec strah svega istoga...
NadimakMTB vjerojatno si u pravu, ali ne znam hocu li si oprostiti ako ne odem - totalni kaos u glavi :/
Bozma kako si ti?
Ni ne mislim ja minimalno do proljeća ici po njih... Do tad cu se valjda, mozda malo oporaviti i imati uopce volje ici po njih...
Da ih nema sumnjam da bi vise uopce isla... Trenutno razmisljanje....
Sortiraj odgovore
Najstariji