angribird, ja sam krenula sa dr. XY jer me soc.ginekolog poslao kod njega, a tada pojma nisam imala ni o čemu. Zbog odnosa FSH i LH me stavio na kontracepciju, svaki mjesec sam vadila hormone i nosila mu pokazat jer mi je rekao da će me primit u postupak kad nalaz bude dobar. tu mi je otišlo dobrih pola godine a ni jedan mjesec nismo uhvatili dobar nalaz. Vidjela sam da to nigdje ne vodi i išla privatno. Sad kad u čekaoni vidim njegove pacijentice vidim da on mene ne bi nikad ne bi ni primio sa tim nalazima. Njegove pacijentice su sve jako mlade cure sa savršenim nalazima. Onda kad mi kažu idi kod njega on ima najveću uspješnost, pa normalno da ima, imala bi i ja s takvim pacijenticama i bez one stvari, bez laboratorija i specijalizacije
Bez one stvari😂😂😂😂😂😂😂, po tome bi mene primio odmah, svi savrseni hormoni osim tog amh koji je oko 7, ali bome bi se zeznio!! Kad si baksuz od sebe, baksuz si. Ja isto imam par poznanica koje rade u rodilištu i cude se zasto bih plaćala ako mogu tu kod njih. Meni je jedini problem ti naši poslovi, trebali bi oboje na bolovanje ili na neplaćeni dopust jer uz posao nema šanse to iskombinirati. I još apsolutno nitko ne zna za naše muke, jer nam je lakse da nas ne pitaju, a i lakse je da nam roditelji ne dozivljavaju stresove s nama. A da idem dolje saznalo bi se, uvijek nekoga sretneš.
Miss1502, ali u mene je ta razlika ogromna uz to šta su oba visoka, a još uz to imam nizak AMH i visoke godine i sigurna sam da me ne bi nikad primio
Miss1502, ali u mene je ta razlika ogromna uz to šta su oba visoka, a još uz to imam nizak AMH i visoke godine i sigurna sam da me ne bi nikad primio
Ali slažem se da je i bolje da je picajzla i da obraća pažnju na sve. on da i terapiju da se popravi taj odnos, nije samo pogledom preletio te nalaze kao što to radi puno doktora
Ali slažem se da je i bolje da je picajzla i da obraća pažnju na sve. on da i terapiju da se popravi taj odnos, nije samo pogledom preletio te nalaze kao što to radi puno doktora
Da, meni se to stvarno svida ..svi bi mi nekad htjeli glavom bez obzira uci u postupak , ali shvatila sam da je bolje neke stvari popraviti prije nego cemo zapoceti ista...i ja sam nestrpljiva, i da se mene pita svaki mjesec bi isla u postupke i nesto radila ali nazalost ne ide to tako...strpljen-spasen
Ajde nadam se da ce dr .Marušić bit sretne ruke sutra ❤️🙏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Angribird, ti si istrazilvala klinike., ja sam malo vise proucavala one vani. Sta mislis da idem za ZG kod koga bi bilo najbolje? Meni na pamet pada samo Alebic, imas prijedlog za jos koga? Ako odem sad opet privatno mogu zaboravit onda donaciju jer necemo imat love pa ne bi da samo prokockam sad 3000€ na nesto sta ce bit kao na traci i bez da mi netko bar pogleda nalaze
MTB kod koga si ti rekla da si sad bila u Beti? Cini mi se da si imala bas individualan pristup i da nije sve kao na traci?
Miss1502 sretno sutra. Sad si radila na stanicama, dobro si se pripremila, mislim da ti uskoro mijenjas listu 😁
Angribird, ti si istrazilvala klinike., ja sam malo vise proucavala one vani. Sta mislis da idem za ZG kod koga bi bilo najbolje? Meni na pamet pada samo Alebic, imas prijedlog za jos koga? Ako odem sad opet privatno mogu zaboravit onda donaciju jer necemo imat love pa ne bi da samo prokockam sad 3000€ na nesto sta ce bit kao na traci i bez da mi netko bar pogleda nalaze
MTB kod koga si ti rekla da si sad bila u Beti? Cini mi se da si imala bas individualan pristup i da nije sve kao na traci?
Miss1502 sretno sutra. Sad si radila na stanicama, dobro si se pripremila, mislim da ti uskoro mijenjas listu 😁
Meni su prvi na listi cito, jer Split je Split i bilo bi mi najzgodnije jer vec sam mu sve mailom poslala i rekao mi je da se javim kad dođem. A u Zg sam gledala Podobnika jer vidim da daju stimulacije koje nisu baš uobicajene, mozda bas to individualiziraju i ne idu po špranci. I gledala sam repromed jer kod njih radi jakoo dobar biolog, a to sam se raspitala u tim njihovim krugovima, muz mi ima poznanika cija je supruga biolog ali ne bavi se direktno ivf-om i ona tvrdi da oni imaju jednog od naj biologa na ovim krajevima, a to mi je rekla i za cito, pa sad🤷♀️🤷♀️. Jedino me muči sto dosta cura tu na forumu nije zadovoljno s dr. R iz repromeda.
Meni su prvi na listi cito, jer Split je Split i bilo bi mi najzgodnije jer vec sam mu sve mailom poslala i rekao mi je da se javim kad dođem. A u Zg sam gledala Podobnika jer vidim da daju stimulacije koje nisu baš uobicajene, mozda bas to individualiziraju i ne idu po špranci. I gledala sam repromed jer kod njih radi jakoo dobar biolog, a to sam se raspitala u tim njihovim krugovima, muz mi ima poznanika cija je supruga biolog ali ne bavi se direktno ivf-om i ona tvrdi da oni imaju jednog od naj biologa na ovim krajevima, a to mi je rekla i za cito, pa sad🤷♀️🤷♀️. Jedino me muči sto dosta cura tu na forumu nije zadovoljno s dr. R iz repromeda.
Ja nemam iskustva s nikim drugim ali ovo da kod Podobnika ne daju terapiju kao ostali mi djeluje točno jer sam ja imala sve drugačije od svih ostalih cura ovdje. Ok nisam imala puno folikula ali od njih četiri tri su oplodjena, jedan vraćen a ostala dva izdržala do petog dana i smrznuta pa bi rekla da su kvalitetni i da je očito meni taj dio baš pogodio. E sad kako će ispasti dalje ćemo vidjeti. Do sad sam oduševljena s njima
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
angribird, da, za Cito su svi rekli da su ova njihova dva embriologa među najboljima i ne samo u HR, ali nama sa embrijima nisu radili oni nego ta mlada cura
Cure, ja još ne krećem, menga danas nije odlučila doći, a nema joj baš ni naznake ko inače (smeđarenje)... ipak, danas sam posjetila svog ginekologa jer mi stigli nalazi trombofilije, povišen neki protein C i jedna neka mutacija pai-1 heterozigot 4g/5g... na osnovu tog sam odmah dobila recept za fragmin i moram ga pikat s danom transfera... dok do tog dođe...
Ima li neka od vas takvu ili sličnu situaciju? Pomogne li taj fragmin u implantaciji?
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
angribird, da, za Cito su svi rekli da su ova njihova dva embriologa među najboljima i ne samo u HR, ali nama sa embrijima nisu radili oni nego ta mlada cura
A sigurno je oni uče, da li im je pala uspješnost od kada je ta mlada biologica? Sad me to baš zanima.
Sortiraj odgovore
Najstariji