Lucija, zasto ne pitas dr. L za preporuku za HLA tipizaciju? Ja bih na tvom mjestu molila njega, a ne Podobnika jer je on i dalje tvoj MPO doktor. Ja sam u svemu ovome naucila da moram biti sama svoj zagovornik i da moram postavljati pametna pitanja, inace se sve svodi samo na pokusavanje iz postupka u postupak…
Ja bih na tvom mjestu inzistirala na toj preporuci i to cim prije jer se ceka i termin i sam nalaz…
Nikitta, hvala ti puno na informaciji. Citala sam vani o curama kojima je tu infuziju davala osoba iz obitelji koja je ujedno i medicinska sestra jer im se nije placalo…pa se pitam, postoji li ta mogucnost i kod nas…budem se svakako raspitala kada krenemo u sljedeci pokusaj…
Znas nakon kiretaze P. mi bio bas divan i u njemu sam udjela konacno neku slamku spasa, a ispada samo daj pare...
Ici cu ionako kod svog ginekologa nakon M pa cu njega trazit uputnicu i gotovo. Moj muz vjerojatno mora kod svog doktora kao i za kariograme... Moj gin je i dobar s Lucingerom pa ako mu sta ne bude jasno neka ga nazove, dosta mi je vise Zagreba i svega💆♀️.. Naucila sam nazalost da i najcesce moram bit sama svoj doktor...
Teja1408, Marinela87, manemoj, LioraLiora, jeste piškile štogod?LioraLiora, ovisi od organizma do organizma kad ti ode štoperica iz tijela. Ja pouzdano znam da je meni za 8 dana otišla, jer sam vadila betu 8 dana nakon štoperice
Jojj kud si spomenula to..sram me reci 🤐🤥🤭🙈🙊 možda jesam…hahhahaha
Uuuuu daj dobre vijesti 🥰🥰🥰🥰 treba nam nešto ❤️
Dobro jutro cure.. ja sam psihički bolje.. iako mi se čini da od mene ništa ovaj put jer mi se čini i da mi se cervix spušta.. svakim danom imam manje mjesta dolje..
A fizički još uvijek malo kao da me pregazio kamion, temperature za sad nema.. ako se digne zovem doktoricu..
Miss mene ti je dobrih 8 dana sve bolilo, hodala po kući usporeno, držala se za trbuh.. prodje to sve
Samo ću ti reći, pusti cervix, svaki dan je drugačije, skužila i ja ne možemo se mjeriti po njemu. Ma cure jesam, ali prerano jučer sam na 5dnt al drugim urinom..desilo se to da neznam sta misliti, kao kao da ima sjena od druge crtice, preko slika nemoguce vidjeti, to je onaj najjeftiniji test trakica od 10kn..imala od prije, reko njega ću…zato pitam jel moguce štoperica nakon 2 tjedna.. znam da prerano..i muz dosao s posla kaze vidi sjenu..a mozda sam ga ubijedila da se vidi.. neznam šta mislti 😶
Sjena na deseti dan sa drugim urinom?
Draga moja, pa to je fantastična vijest!!! Ja na deseti dan sa prvim urinom nisam imala sjenu (odnosno, imala sam takvu sjenu da su je smo profesionalke mogle vidjeti, mm i ja nismo)
A da piškiš danas? I da, ti jeftini od 13kn u Mullera su ti najbolji!
Kako mislis na 10 ti dan? Kako računaš ti? Danas mi 6dnt..od aspiracije 11 dan.. ma neznam, ne vjerujem...mislim da sam si umislila sjenu..da doslovno sam iznjela u dvoriste test ..jer svijetlost najbolja ..teško je uhhh...jel se može umisliti snjena?
Evo ja sam zvala embriologicu…svih 6 embrija je jos uvijek zivo, rekla je da su 3 malo bolja, 3 losija ali da ipak na transfer dodem sutra (3 .dan) da ne riskiramo do 5.dana da ne bi mozda dosli do nijedne blastice…ne znam sta rec, malo sam tuzna jer od 18 folikula sam ocekivala da cu sigurno 5.dan imat transfer a ne opet 3., A o zamrzavanju da ne pricam…nije jos nista izgubljeno,mozda ipak dodu do blastice ali ne izgleda mi ni embriologica preoptimisticna…rekla mi je da do sutra razmislim ocu li vracat jedan ili dva ..ja bi sigurno vratila dva samo se mislim koja dva da vratim, losije ili bolje…strah me vratit bolje pa da ostanem bez 🐧🐧, a strah me i losije ..prošli put sam jedan bolji jedan losiji, pa je bila biokemijska, i nije bilo smrzlica …tako se bojim da ce se opet sve isto ponovit…iskreno,nisam to ocekivala s obzirom da duplo vise folikula….
Ja svježe razumijem kako se osjećaš.. žao mi je ali kako ste i vi rekli .. to je sve OK rezultat..
nisi razmišljala vraćat jednu?
LucyLou, ne znam da li za tu lipidnu injekciju vrijedi isto što i za progesteronsku. Ali meni su je davali besplatno u mojoj MPO klinici, bez dodatne nadoplate (samo sam injekcije platila). Njih si isto ne možeš davati sam nego ti mora davati medicinski stručnjak jer se mora dati u mišić.
Možda da se raspitate kod svojih doktora?
Teja1408, manemoj, svaka čast na čeličnim živcima!
miss1502, moja trodnevna mrvica se uhvatila, tako da se ja ne bih deprimirala što vraćaš trodnevnu.
Držmo fige da ih što više dođe do petog dana, a ti sutra vrati one koje ti biologica preporuči. To mi se nekako ne čini odluka koju trebamo same donijeti, nije to naša struka.
LioraLiora, brojim od aspiracije, a rekla si da si jučer piškila - dakle deseti dan. Ne možeš umisliti sjenu, pogotovo jer ti ju je i muž potvrdio. Recimo, ja svoju uopće nisam vidjela iako je nekoliko žena ovdje tvrdilo da je vidi - sve dok nisam imala i drugi test koji je bio vidno pozitivan, stavila sam ih skupa, škiljila na suncu i onda vidjela da na istom pravcu ipak ima nešto i na ovom prvom.
Nego, da ne duljimo, slikni, stavi ovdje, ovdje ima profesionalki koje to provuku kroz filtere i kažu ti što se vidi.
💔💔💔
Evo ja sam zvala embriologicu…svih 6 embrija je jos uvijek zivo, rekla je da su 3 malo bolja, 3 losija ali da ipak na transfer dodem sutra (3 .dan) da ne riskiramo do 5.dana da ne bi mozda dosli do nijedne blastice…ne znam sta rec, malo sam tuzna jer od 18 folikula sam ocekivala da cu sigurno 5.dan imat transfer a ne opet 3., A o zamrzavanju da ne pricam…nije jos nista izgubljeno,mozda ipak dodu do blastice ali ne izgleda mi ni embriologica preoptimisticna…rekla mi je da do sutra razmislim ocu li vracat jedan ili dva ..ja bi sigurno vratila dva samo se mislim koja dva da vratim, losije ili bolje…strah me vratit bolje pa da ostanem bez 🐧🐧, a strah me i losije ..prošli put sam jedan bolji jedan losiji, pa je bila biokemijska, i nije bilo smrzlica …tako se bojim da ce se opet sve isto ponovit…iskreno,nisam to ocekivala s obzirom da duplo vise folikula….
Ja svježe razumijem kako se osjećaš.. žao mi je ali kako ste i vi rekli .. to je sve OK rezultat..
Ok mi je bilo proslu put kad san imala 9 folikula, ali sa 18 sam mislila da cu imat i za vama svima udjelit...a ne da ce se uopce mislit oce li prezivit ista do 5.dana 🤦🤦
Vratit cu dvije ..nekako sam to otprije odlucila...
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Ok mi je bilo proslu put kad san imala 9 folikula, ali sa 18 sam mislila da cu imat i za vama svima udjelit…a ne da ce se uopce mislit oce li prezivit ista do 5.dana 🤦🤦
Vratit cu dvije ..nekako sam to otprije odlucila…
Svi smo imali velika očekivanja i od mene i od tebe i od još nekih cura.. ali eto ja ne znam sta bi ti rekla jer vi sta god ste meni rekle prosli tjedan mi nije umanjilo taj bed i osjecaj nezadovoljstva... ja drzim fige da se bebac primi pa da ne moras jos 2 godine razmisljat o smrzlicima ni nicemu u vezi toga...
A ovo u vezi dva ili jedan.. pitam jer se nasoj MTB primila jedna trodnevna...
Nadam se da će ti ovaj put ishod biti puno bolji i sretniji. I dalje nitko ne garantira da se neće održati do 5 dana.. odnosno i najlošija verzija je moguća ali je još uvijek moguća i najbolja.. držim fige za najbolju 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Upomoć kako stavljate ovdje slikicu?znam da negdje pise..al pocinjem raditi od 9h da ne tražim
Upomoć kako stavljate ovdje slikicu?znam da negdje pise..al pocinjem raditi od 9h da ne tražim
Kopirano s prve stranice
Odite npr na https://imgbb.com/ [imgbb.com] . Slobodno koristite i neki drugi, vama možda draži, link za upload slika.
Napravite upload slike sa vašeg računala.
Kopirate link koji dobijete nakon uploada.
Zalijepite taj link u svoj post. Pazite da iza linka ne stavite neki znak, tipa točku, zarez
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji