Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ericaa
    12. Studeni 2020. 11:25

miss,chloe, čestitam na dobrom broju oplođenih stanica i jadranka super broj aspiriranih, čestitam!!
    Držim fige da dalje sve bude odlično i da  kroz 10ak dana bude ++++++ 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Nada 🍀
    12. Studeni 2020. 11:26

Dada31 ako ti je odobren postupak onda nemaš brige, dobiti ćeš crvene recepte i platiti samo jedan dio u ljekarni. Oko toga se ne moraš briniti. Plavi recepti su za selbstzahler.

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    12. Studeni 2020. 11:26

little123

Bok cure, danas idem na prve konzultacije za potpomognutu u IVF polikliniku kod dr. Grbavca. Jako se veselim :)) pokusavamo godinu dana, do sad su svi nalazi uredni, ja imam 30 godina, decko 28. U tih god dana u prvom ciklusu pokušavanja imala sam blijedu crticu na testu i drugi dan sam dobila menstruaciju. Nakon toga vise nikad nista. Mislim da smo trebali prije poduzet nesto, vec kada sam obavila prohodnost, ali dr je rekao da nema potrebe i da ce doc do trudnoce. Nama se vise ne da gubit vrijeme i meni je vec dosta tih tempiranih odnosa. Bas sam izgubila volju za tim tako da se veselim sto smo se napokon pomaknuli s mjesta.

Sretno, znam kakva je uzbuđenost na prvim konzultacijama, a i čekanje na druge je jako jako napeto 😂 no tek dok se druge približe, onda ćeš tek vidjeti tu dozu nekih leptirića 😁 ja sam isto tek u početku i prvi mi je put ❤️ sretno 😊 😊 

endometrioza

• Leptirica 90🦋
    12. Studeni 2020. 11:29

Cure  da  li  je  to  normalno   da  me  bocka  u   doljnem   djelu  trbuha i  malo grčevi  jučer  mi  bio  transfer🤗😍😗

Azospermia

12. Studeni 2020. 11:31

ericaa

miss,chloe,čestitam na dobrom broju oplođenih stanica i jadranka super broj aspiriranih, čestitam!!
    Držim fige da dalje sve bude odlično i da kroz 10ak dana bude ++++++

Hvalaaaaaa😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    12. Studeni 2020. 11:31

nada86

Dada31 ako ti je odobren postupak onda nemaš brige, dobiti ćeš crvene recepte i platiti samo jedan dio u ljekarni. Oko toga se ne moraš briniti. Plavi recepti su za selbstzahler.

Odobreni jesu, jučer sam zvala AOK da mi daju termin da dođem da mi to ovjere jer ne rade uopće z stranke. Kaže ona meni ostavi nam u sandučiću, mi ćemo ovjeriti i vratiti nazad poštom. Nije prošlo ni 2 sata od toga, zove ona mene nazad i kaže da je papir u pošti i da će mi biti dostavljen. Jučer došao nije, danas ako ne dođe zabrinut ću se, tako se bojim da ga ne izgube. Naši poštari ostavljaju poštu bez papirića koga god sretnu ispred zgrade. Nemaju pojma koliko je meni to važan dokument. Nadam se da će danas stići. 2 min sam udaljena od AOK a putuje mi 2 dana 😂

endometrioza

Matkiša 😎
    12. Studeni 2020. 11:33

Točkice i ja se nadam da će što prije početi sa stimuliranim u Osijeku, nema mi smisla ovo u prirodnom procesu... A nešto su nabrijani svi tamo u zadnje vrijeme pa se nikad ne zna...
    Podsjeti me kod kojeg si ti doktora? 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• ruška
    12. Studeni 2020. 11:48

Leptirica 90🦋

Cure da li je to normalno da me bocka u doljnem djelu trbuha i malo grčevi jučer mi bio transfer🤗😍😗

Meni je tako bilo dva dana nakon transfera i sada više nista 6dnt.meni je sada gore jer me nista ne boli☹️

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Studeni 2020. 11:49

Chloe18, wooohooo, super rezultat. Naravno da će dočekati ponedjeljak, držmo fige i za smrzliće. 

manemoj, mislim da nam je svima malo imunitet pao radi postupka, ja sam i dalje prehlađena. S druge strane, to ti je dobro. Koliko ja znam, malo manji imunitet omogućava i bebi da se zakači. 

Jadranka... super rezultat. Sad samo nježno prema sebi, a mi držmo fige za dobar tulum! 

little123, super da ste krenuli! Držim fige da si lijepo klikneš s doktorom na konzultacijama, cure ga ovdje dosta hvale. Javi nam kad polijećete 

Leptirica 90, normalno je. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Studeni 2020. 11:51

ruška

Leptirica 90🦋

Cure da li je to normalno da me bocka u doljnem djelu trbuha i malo grčevi jučer mi bio transfer🤗😍😗

Meni je tako bilo dva dana nakon transfera i sada više nista 6dnt.meni je sada gore jer me nista ne boli☹️

Ni to ti ništa ne znači. Prvih dana nas još bolucka od aspiracije. Onda nas prestane boliti. A onda netko dobije neke simptome kao da će mu krenuti menstruacija, a netko ne. I neovisno o simptomima, netko je trudan, a netko nije. 
    Tako da, pokušaj biti opuštena najviše što ide, zabavi se poslom ili nečim, mazi se i pazi, i vjeruj u najbolje. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.