Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iris_iris
    12. Studeni 2020. 12:16

Ups, kako sam to uspjela  isprike! 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Pami
    12. Studeni 2020. 12:19

Pozdrav cure, nova sam na forumu. Pratim vas već neko vrijeme, jako mi se sviđa doza pozitive i podrške na ovom forumu, pa sam vam se odlučila i javno pridružiti u navijanju 
    Naša dijagnoza i rezultati- u potpisu. Ovaj mjesec sam bila u trećem stimuliranom postupku kod doktora L, dobili smo 5  stanica od kojih su vraćena 2 trodnevna embrija i sad čekamo 24.11. i betu i nadamo se čudu.

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

MaloTele
    12. Studeni 2020. 12:19

iris_iris

Super neki rezultati danas💪 bit će opet puno dobrih vijesti, držim fige!

Chloe, ja bih rekla da već sad vide da su dobre stanice za koje vjeruju da će dogurati do blastice, ali nek netko od iskusnijih cura kaže.

Nisam bas sigurna u to, s obzirom da ne rade vikend, mislim da i oni mogu samo cekati i nadati se do ponedjeljka, i ako vide da mozda postoji sansa da nece docekati pon mislim da mi ne bi rekli,a bumo vidli, drzimo fige i cekamo ☺️ muz je predložio da ih odemo ukrasti,kaze zao mu da su same bebe za vikend 🙊🤦🤣🤣

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

🍀🐞MISS🐞🍀
    12. Studeni 2020. 12:20

Chloe, vjerojatno oni vec sad vide da su kvalitetni,da nije tako mogla ti je rec da vec sutra dodes na transfer pa nije tako da super su oni i bit ce svih 5 do ponedjeljka 🙏🙏
    Bozma prošli put je bilo isto 6 oplođenih od 10 js , pa su mi vratili 2 trodnevne , ostale nisu prezivjele do 5.dana - zato nisam imala smrzlića, uzasno se bojim da se to ne ponovi i ovaj put....a sutra cu znat više, ne mogu vise nista napravit osim molit Boga i bit pozitivna 🙏

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

iris_iris
    12. Studeni 2020. 12:23

Chloe meni su vratili 2. dan jer se potrefilo da su 3./4. vikend, nisu htjeli čekati do 5. Znači mogli su i to izabrati kod tebe, ali nisu! Držim fige 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Studeni 2020. 12:24

Pami

Pozdrav cure, nova sam na forumu. Pratim vas već neko vrijeme, jako mi se sviđa doza pozitive i podrške na ovom forumu, pa sam vam se odlučila i javno pridružiti u navijanju
    Naša dijagnoza i rezultati- u potpisu. Ovaj mjesec sam bila u trećem stimuliranom postupku kod doktora L, dobili smo 5 stanica od kojih su vraćena 2 trodnevna embrija i sad čekamo 24.11. i betu i nadamo se čudu.

Pami, dobro nam došla i otišla nam krajem mjeseca, trudna!
    Taj tjedan će nam bit prepun pozitivnih beta, bit ćeš u dobrom društvu 

💔💔💔

MaloTele
    12. Studeni 2020. 12:24

Miss ako moje dozive 5.dan i tvoje ce, pratimo se,sjecas se?☺️☺️ Bit Ce super,imati cemo i za bracu i seku,ja se po sve vracam 😊😊😊

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

12. Studeni 2020. 12:26

Lemon, samo za tebe znam da si bila u Belgiji, ako čitaš, molim te, treba mi par info vezano za Belgiju i zdravstveno. Zovem danima ali nitko mi ne odgovara na pozive na ovaj broj koji su mi u Splitu dali

MaloTele
    12. Studeni 2020. 12:26

iris_iris

Chloemeni su vratili 2. dan jer se potrefilo da su 3./4. vikend, nisu htjeli čekati do 5. Znači mogli su i to izabrati kod tebe, ali nisu! Držim fige

I meni je 3/4 vikend,znaci mislis da 8ni vide da bebe imaju sanse do 5.dana? Odlicno,malo si me razveselila sad,iako sam odlučila cvrsto vjerovat da Ce 3 uspjet,toliko djece zelim i svi Ce bit iz prvog ivf-a ☺️ali lijepo je cut ovo  hvala ti 🤞🤞🥰

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

• ruška
    12. Studeni 2020. 12:27

NadimakMTB

ruška

Leptirica 90🦋

Cure da li je to normalno da me bocka u doljnem djelu trbuha i malo grčevi jučer mi bio transfer🤗😍😗

Meni je tako bilo dva dana nakon transfera i sada više nista 6dnt.meni je sada gore jer me nista ne boli☹️

Ni to ti ništa ne znači. Prvih dana nas još bolucka od aspiracije. Onda nas prestane boliti. A onda netko dobije neke simptome kao da će mu krenuti menstruacija, a netko ne. I neovisno o simptomima, netko je trudan, a netko nije.
    Tako da, pokušaj biti opuštena najviše što ide, zabavi se poslom ili nečim, mazi se i pazi, i vjeruj u najbolje.

Hvala na podršci😘 sve se držite i uskoro očekujemo ogromne bete♥️

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.