Hvala vam cure na lijepim komentarima. Javim dojmove nakon konzultacija 🤗🤗
👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
🧔🏻 28 god/ sve ok
12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
3. IVF 4/21 covid pozitivna
4. IVF 8/21
Nada86 dobila sam ja već taj papir ali na njemu sam dobila smo subvenciju za postupak. Lijekove tj inekcije još nism počela uzimati pa neznam kakva je procedura, dali j u ljekarnoj platim sve pa onda šaljem zahtjev z vraćanje sredstava u AOK (i gdje dobijem tak zahtjev) jer ljekarna je samo posrednik između bolnice i AOK. A znam da i svaka pokrajina svoju politiku ima. Mi smo u NRW.
Ivy pitati ću doktora na UZV pa će mi vjerojatno znati reći, možda ide poseban recept ako se dobije subvencija za postupak, a možda moram i sama. Možda se Anitram javi sa informacijama jer ona znam da je 100% to prošla. Mene zanima smo procedura, postotak koju god da dobijem dobro je došao natrag 😁
Chloe čestitam na 5 hrabrih i daj Bože dragi da dočekaju ponedjeljak da dođu k svojoj mamici 🙏❤️ ali jedna mi stvar nije jasna, kako misliš ne rade vikend pa ako prežive super… Ne kužim p embriji ne smiju čekati. Ja kad sam to pitala svog doktora on kaže da oni rade svaki dan u mjesecu u dežuraju pogotovo u tim fazama za pacijentice koje su već u poodmakloj fazi procesa. Ovo je malo neozbiljno da oni samo tako mogu riskirati ponedjeljak. Koliko sam vidjela mnogo cura ide i vikendom na transfer. Daj Bože mili da sve bude u redu 🙏❤️
Ne rade transfere preko vikenda,tj mislim da opcenito cijeli odjel humane ne radi vikend, pitala sam ja kaj nije to dugo za cekati do pon pa sam dobila odgovor da se transfer u principu radi 3. Ili 5.dan, i da dodem u pon na 5.dan i da to nije predugo,kao nemojte bit negativni,nisam negativna ali ja bi radije da je 3.dan nego 5.al eto,takva me sreca potrefila ovaj put,nadam se da ce bit sve okej do ponedjeljka i da ce se bebaci svi lijepo razvijat pa da imamo i smrzlice,nez kaj da drugo kazem,njihova politika je takva i ne mogu na to sad utjecat, vjerujem u njih i ja znam da oni to mogu 🤞🤞🙏🙏
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Dada31 potvrdu od AOK kada dobiješ predaš klinici i to je to.
Važno za znati, imas pravo na 3 postupka za svako dijete (barem je tako bilo prije dvije godine). U koliko dodje do trudnoće a nedaj boze desi se spontani ili nešto odeš u AOK i tražiš da ti se taj postupak ne računa ili da te ponište te pokušaje i da opet imas pravo na tri.
Nadam se da razumiješ šta želim reci, volila bi da sam to prije znala, ja zadnja 4 pokušaja plaćam sama a cijene su stvarno visoke.
Nada86 dobila sam ja već taj papir ali na njemu sam dobila smo subvenciju za postupak. Lijekove tj inekcije još nism počela uzimati pa neznam kakva je procedura, dali j u ljekarnoj platim sve pa onda šaljem zahtjev z vraćanje sredstava u AOK (i gdje dobijem tak zahtjev) jer ljekarna je samo posrednik između bolnice i AOK. A znam da i svaka pokrajina svoju politiku ima. Mi smo u NRW.
Ivy pitati ću doktora na UZV pa će mi vjerojatno znati reći, možda ide poseban recept ako se dobije subvencija za postupak, a možda moram i sama. Možda se Anitram javi sa informacijama jer ona znam da je 100% to prošla. Mene zanima smo procedura, postotak koju god da dobijem dobro je došao natrag 😁
Chloe čestitam na 5 hrabrih i daj Bože dragi da dočekaju ponedjeljak da dođu k svojoj mamici 🙏❤️ ali jedna mi stvar nije jasna, kako misliš ne rade vikend pa ako prežive super… Ne kužim p embriji ne smiju čekati. Ja kad sam to pitala svog doktora on kaže da oni rade svaki dan u mjesecu u dežuraju pogotovo u tim fazama za pacijentice koje su već u poodmakloj fazi procesa. Ovo je malo neozbiljno da oni samo tako mogu riskirati ponedjeljak. Koliko sam vidjela mnogo cura ide i vikendom na transfer. Daj Bože mili da sve bude u redu 🙏❤️
Ne rade transfere preko vikenda,tj mislim da opcenito cijeli odjel humane ne radi vikend, pitala sam ja kaj nije to dugo za cekati do pon pa sam dobila odgovor da se transfer u principu radi 3. Ili 5.dan, i da dodem u pon na 5.dan i da to nije predugo,kao nemojte bit negativni,nisam negativna ali ja bi radije da je 3.dan nego 5.al eto,takva me sreca potrefila ovaj put,nadam se da ce bit sve okej do ponedjeljka i da ce se bebaci svi lijepo razvijat pa da imamo i smrzlice,nez kaj da drugo kazem,njihova politika je takva i ne mogu na to sad utjecat, vjerujem u njih i ja znam da oni to mogu 🤞🤞🙏🙏
Kod nas se radi i subotom ..meni je danas odmah rekla da ce mi sutra rec oce li transfer bit u sub ili ponedjeljak..bas cudno da bas cijeli vikend ne rade. Bar sub bi morali,ali sta je tu je, prezivjet ce do pon- moraju!!!
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Dada31 potvrdu od AOK kada dobiješ predaš klinici i to je to.
Važno za znati, imas pravo na 3 postupka za svako dijete (barem je tako bilo prije dvije godine). U koliko dodje do trudnoće a nedaj boze desi se spontani ili nešto odeš u AOK i tražiš da ti se taj postupak ne računa ili da te ponište te pokušaje i da opet imas pravo na tri.
Nadam se da razumiješ šta želim reci, volila bi da sam to prije znala, ja zadnja 4 pokušaja plaćam sama a cijene su stvarno visoke.
Da, samo postupak bez lijekova koji su ionako oko 1000e, košta 3800e, užas...preko subvencije ja plaćam 900e postupak, zamrzavanje pak posebno to nema veze sa tim.... I sa tim popustom sve skupa me izađe oko 2500, pa ipak ta subvencija puno znači. Ne kužim zašto tu žene nemaju pravo preko državne bolnice nego ajde sve privatno. To mi je jedina stvar koja mi stvarno smeta kod njih ali dobro što je tu je.
endometrioza
Chloe18, wooohooo, super rezultat. Naravno da će dočekati ponedjeljak, držmo fige i za smrzliće.manemoj, mislim da nam je svima malo imunitet pao radi postupka, ja sam i dalje prehlađena. S druge strane, to ti je dobro. Koliko ja znam, malo manji imunitet omogućava i bebi da se zakači.
Jadranka… super rezultat. Sad samo nježno prema sebi, a mi držmo fige za dobar tulum!
little123, super da ste krenuli! Držim fige da si lijepo klikneš s doktorom na konzultacijama, cure ga ovdje dosta hvale. Javi nam kad polijećete
Leptirica 90, normalno je.
🤗❤❤😘😘😘
Chloe, miss1502, odlično.
Miss1502, koliko ti ih se oplodilo prošli put? Možda vas do sutra još koja iznenadi
Jutro cure ,evo ja sam sad zvala embriologicu .od 13 jajnih stanica ,9 ih je bilo zrelo,a 6 su se uspile oplodit…rekla mi je da sutra ponovo nazovem da mi kaze stanje pa da cemo sutra odlucit oce li ih vracat u subotu 3.dan ili u ponedjeljak 5.dan…. molim Boga da ih ostane svih 6!!! Kad bi tako bilo mojoj sreci se bi bilo kraja 🙏🙏
Bolovi su mi se danas dosta smanjili, jos su prisutni,ali nemjerljivo s onim jucer …
Odlican rezultat, ja vjerujem da ce bit 🐧🐧
A i nadam se da ce postupak bit uspjesan, pa 🐧 nece trebat neko vrijeme 🙏
👩 35 g AMH 6 🧔 38 g -oligoaathenozoospermia
2014-prirodna trudnoca bez problema
1.IVF 3/2019 KBC Split Dr. Sunj ( pergoveris,cetrotide i brevactid 5000) 8 folikula,5 js. -trudnoca koja je zavrsila u 9 tj 😔
2. IVF 1/20 KBC Split dr.Mrsic ( bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) 5 folikula 3 js - neuspjesno
3. IVF 10/20 (bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) -neuspjesan!
Miss nekako sam i mislila da Ce bit pon jer znam da ne rade folikulometrije vikendom pa nisam ni ocekivala da ce Doc meni na transfer u subotu 😂 odma mi je rekla na telefon kao u pon u 9 dodite,da nisam pitala koliko ih je oplođeno vj ne bi ni rekla, kao da nije dug cekati do 5.dana a sad Nez,meni je ovo prvi put pa valjda znaju, nemam kaj drugo nego cekati i nadati se najboljem,al prezivjet Ce oni, znam da oce, borbeni su Malci 🙏🙏💪🤞
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Super neki rezultati danas 💪 bit će opet puno dobrih vijesti, držim fige!
Chloe, ja bih rekla da već sad vide da su dobre stanice za koje vjeruju da će dogurati do blastice, ali nek netko od iskusnijih cura kaže.
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji